HDD 3,5" Western Digital Black 2TB SATA 6 Gb/s, 7200 ot/min, 64MB cache HDD 3,5" Western Digital Black 2TB SATA 6 Gb/s, 7200 ot/min, 64MB cache

HDD 3,5" Western Digital Black 2TB SATA 6 Gb/s, 7200 ot/min, 64MB cache

Provedení jednotky: interní Provedení disku ("): 3,5 Kapacita disku: 2 TB Otáčky pevného disku (ot./min.): 7 200 Typ úložiště: HDD Vyrovnávací paměť (MB): 64 Určení: pro PC Rozhraní: SATA 6 Gb/s; SATA III Maximální výkon Pokročilé funkce…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
3 997 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: interní
Provedení disku ("): 3,5
Kapacita disku: 2 TB
Otáčky pevného disku (ot./min.): 7 200
Typ úložiště: HDD
Vyrovnávací paměť (MB): 64
Určení: pro PC
Rozhraní: SATA 6 Gb/s; SATA III

Maximální výkon
Pokročilé funkce vylepšující výkon přinášejí rychlost, jež je požadována při náročných využitích, například úpravách fotografií nebo videí a při hraní her přes Internet.

Žádné kompromisy
Vysoký výkon, vysoká kapacita, vysoká spolehlivost a špičková technologie činí z disku WD Black ideální zařízení pro ty, kteří požadují pouze to nejlepší.

Bezkonkurenční záruka
Disky WD Black jsou jištěny nejvyšší dostupnou zárukou na trhu – pětiletou omezenou zárukou.

Vysoce výkonná elektronika.
Dvoujádrový procesor – dvakrát vyšší výpočetní výkon pro dosažení maximálního výkonu.

Dynamická mezipaměť
– algoritmus dynamického přidělování mezipaměti společnosti WD mezi čtením a zápisem optimalizuje výkon v reálném čase. Pokud je například disk zatížen větším objemem požadavků na čtení dat oproti požadavkům na jejich zápis, disk automaticky přidělí větší objem mezipaměti operacím čtení dat. Nedochází proto k zahlcení disku a celkový výkon je plynulejší.

Spolehlivá mechanická architektura.
Funkce vylepšené spolehlivosti umožňují chránit disk i data na něm uložená.
Technologie zavádění rampy NoTouch – zaznamenávací hlava se nikdy nedotýká disku médií, což zajišťuje podstatně nižší opotřebování zaznamenávací hlavy a médií, stejně jako lepší ochranu disku při přepravě.

Technologie StableTrac
– hřídel motorku je zajištěna po obou koncích, čímž je snížena úroveň vibrací vyvolaných systémem, propojovací desky jsou stabilizovány a sledování během operací čtení a zápisu je maximálně přesné. Díky tomu je dosaženo rovnoměrně vyššího výkonu. (pouze modely o kapacitě 4 TB a 2 TB)

Výhoda produktů WD
Společnost WD podrobuje své produkty rozsáhlému testování funkční integrity (F.I.T) před uvedením na trh. Tímto testováním je zajištěno, že naše produkty dosahují trvale nejvyšších standardů kvality a spolehlivosti značky WD. Společnost WD také nabízí podrobnou znalostní databázi s více než 1 000 užitečných článků. To vše je doplněno o užitečný software i nástroje. Naše linky zákaznické podpory mají delší provozní dobu, abychom vám zajistili pomoc, pokud právě potřebujete. Naše bezplatné linky zákaznické podpory jsou zde pro vás. Podrobnosti můžete získat také pomocí stránek technické podpory společnosti WD.

Výměna disku je snadná.
Bezplatný software WD Acronis True Image, který je dostupný ke stažení na stránkách podpory společnosti WD, umožňuje zkopírovat všechna data do nového disku, takže můžete získat veškeré výhody nového disku, bez nutnosti znovu instalovat operační systém.

Doporučené používání:
Pevné disky WD Black byly testovány a doporučeny k používání v počítačích, pracovních stanicích s vysokým výkonem a noteboocích.


Technické parametry:
Provedení (HDD) interní
Modelová řada WD Black
Rozměr (HDD) 3.5"
Rozhraní IDE Ne
Rozhraní SATA SATA III/600
Balení bulk
Kapacita (GB) 2000
Otáčky (rpm) 7 200
Buffer u HDD (MB) 64
Záruka (let) 5

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.700
Výška (cm): 2.70
Šířka (cm): 10.20
Hloubka (cm): 14.70

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.625
Výška (cm): 3.00
Šířka (cm): 21.00
Hloubka (cm): 14.20
EAN: 8592457035350

Záruční doba: 60 měsíců

formát: 3,5", SATA 6 Gb/s, rychlost otáček: 7200 ot/min, 64MB