HDD ext. 3,5" Western Digital Black D10 Game Drive 12TB - černý HDD ext. 3,5" Western Digital Black D10 Game Drive 12TB - černý

HDD ext. 3,5" Western Digital Black D10 Game Drive 12TB - černý

Provedení jednotky: externí Provedení disku ("): 3,5 Typ úložiště: HDD Napájení: napájení z elektrické sítě Kapacita disku: 12 TB Určení: gaming; pro herní konzole Rozhraní: USB 3.0; USB 3.2 Barva: černá Nárazuvzdorný: NE Provedení výrobku:…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
11 132 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: externí
Provedení disku ("): 3,5
Typ úložiště: HDD
Napájení: napájení z elektrické sítě
Kapacita disku: 12 TB
Určení: gaming; pro herní konzole
Rozhraní: USB 3.0; USB 3.2
Barva: černá
Nárazuvzdorný: NE

Provedení výrobku: černá barva

Posuňte svůj Xbox na novou úroveň

12TB úložiště disku WD_BLACK™ D10 Game Drive pro Xbox vám umožní vybudovat svou knihovnu čítající až 300 titulů3 nebo ukládat a znovu prožívat ty nejlepší akční okamžiky. Herní disk WD_BLACK™ D10 Game Drive pro Xbox s rychlostí 7200 ot./min. a technologií aktivního chlazení dosahuje rychlosti přenosu až 250 MB/s, která vaše hraní nakopne na vyšší výkon. Součástí produktu je také měsíční členství Xbox Game Pass Ultimate s přístupem k více než stovce her pro konzole a PC, plus online režim multiplayer pro konzole.

FUNGUJE NEJLÉPE S KONZOLÍ XBOX SERIES X|S
Vezměte si s sebou při upgradu na Xbox Series X a S všechny své oblíbené hry z konzole Xbox One! Úložiště WD_Black D10 Game Drive pro Xbox vám umožní snadno zálohovat herní knihovnu ze zařízení Xbox One a okamžitě začít hrát na nové konzoli Xbox Series X a S – přechod nikdy nebyl snazší.

NEHRAJ JEN OBLÍBENÉ HRY – HRAJ VŠECHNY
Herní disk WD_BLACK™ D10 Game Drive pro Xbox přináší 12 TB dodatečného úložného prostoru, takže už se nemusíte zaobírat řešením volného místa pro nové hry v konzoli či PC — své oblíbené staré tituly si můžete nechat na disku a vaše knihovna se může v klidu rozrůstat. Díky nové úložné kapacitě bude pořizování a shromažďování nezapomenutelných herních okamžiků ještě snadnější a vy je tak budete moci prožívat znovu a sdílet je s celým světem. Součástí produktu je také měsíční členství Xbox Game Pass Ultimate s přístupem k více než stovce her pro konzole a PC, plus online režim multiplayer pro konzole.

VELKÝ A HBITÝ DISK
Herní disk WD_BLACK™ D10 Game Drive pro Xbox přináší rychlost až 250 MB/s při 7 200 ot./min, takže vás zařadí do rychlého pruhu5. Disk je promyšleně navržený s ohledem na hráče, disponuje technologií aktivního chlazení, která pomáhá udržet správnou provozní teplotu a snižuje riziko selhání. Zažijte optimalizované hraní.

NABÍJEJTE NA 100 %
Herní disk WD_BLACK™ D10 Game Drive pro Xbox disponuje dvěma 7,5W nabíjecími porty USB Type-A, které usnadní dobíjení herního vybavení a příslušenství. Disk je pečlivě přizpůsobený pro horizontální i vertikální umístění a vaše herní výbava bude v mžiku dobitá a připravená na výzvy.

STAVÍME NA NAŠEM ODKAZU
Disky WD_BLACK™ již prověřil čas a hráči po celém světě jim svěřují své herní životy (a uložené pozice). Naše mise s disky WD_BLACK™ je prostá: značka věnovaná ukládání a vylepšování her. Díky spolehlivosti, optimalizovanému navýšení rychlosti, rozšíření úložného prostoru a tříleté omezené záruce se můžete spolehnout, že vám bude disk WD_BLACK™ D10 Game Drive pro Xbox na vaší cestě za dokonalým hraním krýt záda.

BEZSTAROSTNÁ VÝHRA
Pokud jde o rozšíření kapacity pomocí špičkového úložiště a zvýšení výkonu, jsou disky WD_BLACK™ nabité novinkami. Herní disk WD_BLACK™ D10 Game Drive pro Xbox byl vytvořen přímo pro hráče a vašemu Xboxu propůjčí potřebné ověřené a spolehlivé navýšení výkonu a kapacity. Strávíte tak méně času řešením hardwaru a více času vyhráváním.

• Kapacita: 12 TB
• Rozhraní: USB 3.2
• Konektor: Micro B, USB-A
• Kompatibilita: Xbox Series X|S™, Xbox One™
• Rozměry (L x W x H): 195mm x 125mm x 44mm

Součástí balení
• WD_BLACK™ D10 Game Drive pro Xbox
• Kabel USB Type-A na Micro-B
• Síťový adaptér
• Stručný průvodce instalací

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.380
Výška (cm): 9.50
Šířka (cm): 21.30
Hloubka (cm): 22.70
EAN: 718037872551

Záruční doba: 36 měsíců