HDD 3,5" Western Digital Red Plus 12TB SATA 6 Gb/s, rychlost otáček: 7200 ot/min, 256MB cache HDD 3,5" Western Digital Red Plus 12TB SATA 6 Gb/s, rychlost otáček: 7200 ot/min, 256MB cache

HDD 3,5" Western Digital Red Plus 12TB SATA 6 Gb/s, rychlost otáček: 7200 ot/min, 256MB cache

Provedení jednotky: interní Provedení disku ("): 3,5 Kapacita disku: 12 TB Otáčky pevného disku (ot./min.): 7 200 Typ úložiště: HDD Vyrovnávací paměť (MB): 256 Určení: pro NAS Rozhraní: SATA 6 Gb/s S diskem WD Red™ Plus zvládnete i intenzivní…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
8 294 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: interní
Provedení disku ("): 3,5
Kapacita disku: 12 TB
Otáčky pevného disku (ot./min.): 7 200
Typ úložiště: HDD
Vyrovnávací paměť (MB): 256
Určení: pro NAS
Rozhraní: SATA 6 Gb/s

S diskem WD Red™ Plus zvládnete i intenzivní zátěž
Výkonem nadupaný disk WD Red™ Plus pro malé a středně velké podniky využívající prostředí NAS a pro větší pracovní zátěž v domácím a kancelářském prostředí představuje ideální řešení pro archivaci a sdílení, stejně jako pro pole RAID v systémech využívajících ZFS a jiné systémy souborů. Tyto disky jsou vytvořeny a testovány v systémech NAS s až 8 pozicemi a propůjčují vám flexibilitu, všestrannost a sebevědomí při ukládání a sdílení drahocenných domácích i pracovních souborů.

Pro malé a středně velké podniky
Streamujte, zálohujte, sdílejte a spravujte svá digitální data prostřednictvím úložiště NAS s disky WD Red™ Plus určenými pro bezproblémové sdílení dat v zařízeních, která máte v domácnosti či kanceláři. Technologie NASware™ 3.0 posiluje kompatibilitu vašich disků s vaší stávající sítí a zařízeními. Větší podniky využívající až 24 pozic se mohou spolehnout, že jim disky WD Red™ Pro propůjčí výjimečný výkon.

Exkluzivní technologie NASware 3.0
Ne každý disk to dokáže. Získejte kapacitu až 112 TB v rámci systému NAS s 8 pozicemi a díky technologii NASware 3.0 exkluzivně od společnosti WD můžete optimalizovat každý jednotlivý disk. Pokročilá technologie NASware 3.0 integrovaná do každého pevného disku WD Red™ Plus vylepšuje výkon úložiště prostřednictvím vyšší kompatibility, integrace, možnosti upgradování a spolehlivosti.

Zajišťuje optimální kompatibilitu se systémy NAS
Disky WD Red™ Plus využívající technologii NASware™ vás zbaví dohadů, jaký disk vybrat. Disky WD Red jsou optimalizovány pro systémy NAS a náš jedinečný algoritmus zajišťuje rovnováhu mezi výkonem a spolehlivostí v prostředích NAS a RAID. Jednoduše řečeno, disk WD Red™ je jedním z nejvíce kompatibilních disků dostupných pro systémy NAS. Ale nemusíte dát jenom na naše slova. Disky WD Red™ Plus odrážejí naše intenzivní zaměření na partnerskou technologii NAS a rozsáhlé testování kompatibility.

WD Red™ Pro pro velké podniky
Pokud hledáte výkon pro silně zatěžovaný systém NAS, disky WD Red™ Pro nabízejí skvělý výkon pro zákazníky z řad středně velkých a velkých firem, kteří mají extrémní nároky. Do prostředí NAS s 9 až 24 pozicemi přinášejí disky WD Red™ Pro výkon bez kompromisů a naprostou jistotu a jsou kryté 5letou omezenou zárukou.

Technologie 3D Active Balance Plus
Naše vylepšená technologie dvojitého zajištění rovnováhy významně zlepšuje celkový výkon a spolehlivost disku. Pevné disky, které nejsou správně vyvážené, mohou v systémech s více disky způsobovat nadměrné vibrace a hluk, snižovat životnost disku a po čase snižovat výkon.

Prostředí s nepřetržitým provozem
Váš systém NAS je neustále zapnutý, takže bez spolehlivého disku se neobejdete. Disk WD Red™ Plus nabízí MTBF až 1 milion hodin a je tedy navržen tak, aby zvládal nepřetržitý provoz.

Prvotřídní podpora a tříletá omezená záruka
S důvěrou upgradujte výkon NAS a budete mít jistotu 3leté omezené záruky a služeb podpory světové úrovně s každým diskem WD Red™ Plus.

Disky pro stolní počítače vs. WD Red™ Plus
Využijte prostředí NAS odpovídajícím způsobem a vyberte disk cíleně vytvořený pro úložiště NAS s řadou funkcí, které pomáhají zachovat data a udržet optimální výkon. Při výběru pevného disku pro systém NAS vezměte v úvahu následující faktory:

Kompatibilita: Na rozdíl od disků pro stolní počítače jsou tyto disky testovány specificky na kompatibilitu se systémy NAS a optimální výkon.
Spolehlivost: Nepřetržitě spuštěná prostředí NAS či RAID se velmi zahřívají a disky pro stolní počítače zpravidla nejsou navrhovány a testovány pro stejné podmínky jako disky WD Red™ Plus.
Kontrola zotavení po chybě: Pevné NAS disky WD Red™ Plus jsou speciálně navrženy s kontrolou RAID zotavení po chybě, která pomáhá redukovat selhání v rámci systému NAS.
Ochranu proti hluku a vibracím: Disky pro stolní počítače zpravidla nabízejí malou nebo žádnou ochranu před hlukem a vibracemi při umístění v systému s více pozicemi. Disky WD Red™ Plus jsou navrženy tak, aby prospívaly v prostředí systému NAS s více pozicemi.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.635
Výška (cm): 3.50
Šířka (cm): 17.60
Hloubka (cm): 13.60
EAN: 8592457208846

Záruční doba: 36 měsíců

formát: 3,5", SATA 6 Gb/s, rychlost otáček: 7200 ot/min, 256MB