Paměťová karta Verbatim Premium SDHC 32GB UHS-I V10 U1 (90R/10W) Paměťová karta Verbatim Premium SDHC 32GB UHS-I V10 U1 (90R/10W)

Paměťová karta Verbatim Premium SDHC 32GB UHS-I V10 U1 (90R/10W)

Kapacita karty : 32 GB Typ karty: SDHC Vysokorychlostní přenos: UHS-I U1 Rychlost čtení (MB/s): 90 Rychlost zápisu (MB/s): 10 Určeno pro: fotoaparát; video Full HD Karty Verbatim SDHC/SDXC (velkokapacitní paměťové karty Secure Digital) byly…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
215 Kč
Včetně DPH a PHE 0.726
ks

Popis produktu

Kapacita karty : 32 GB
Typ karty: SDHC
Vysokorychlostní přenos: UHS-I U1
Rychlost čtení (MB/s): 90
Rychlost zápisu (MB/s): 10
Určeno pro: fotoaparát; video Full HD

Karty Verbatim SDHC/SDXC (velkokapacitní paměťové karty Secure Digital) byly navrženy pro použití v kompatibilních digitálních fotoaparátech, kamerách, telefonech Smartphone počítačích a dalších zákaznických aplikacích. Karty SDHC/SDXC používají souborový systém FAT32, což je specifikace navržena pro velkokapacitní úložiště a vhodná pro ukládání videa o vysoké kvalitě.

Jak se rozšiřovalo video o vysokém rozlišení, narůstaly i potřeby na kapacitu úložiště aplikací digitální fotografie o vysokém rozlišení a mobilních aplikací a ještě více pak na rychlejší přenosy dat. Z tohoto důvodu karty SDHC/SDXC garantují minimální stálou rychlost přenosu dat, místo té maximální.

Karty Verbatim SDHC/SDXC jsou plně v souladu se všemi příslušnými standardy SD. Obsahují také ochranu zápisu, která zabrání nechtěnému vymazání dat.

Hodnocení rychlostní třídy:
Hodnocení rychlostní třídy je oficiální jednotkou pro měření rychlosti karet SD definovanou asociací SD. Je ekvivalentem rychlosti 8 Mb/s a měří minimální rychlost zápisu při „nejlepším fragmentovaném stavu, kdy není obsazena žádná paměťová jednotka“.

• Rychlost čtení: až 90MB/Sec
• Minimální rychlost zápisu: 10MB/Sec


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.011
Výška (cm): 0.20
Šířka (cm): 9.00
Hloubka (cm): 13.50
EAN: 023942439639

Záruční doba: 24 měsíců