Sluchátka GoGEN ECM 41G - bílá/zlatá Sluchátka GoGEN ECM 41G - bílá/zlatá

Sluchátka GoGEN ECM 41G - bílá/zlatá

Provedení sluchátek: špunty Typ sluchátek: do ucha (intraaural) Typ přenosu: kabelový Typ připojení: Jack 3.5 mm Ovládání hlasitosti : na sluchátkovém kabelu Mikrofon: ANO Přijmutí hovoru: ANO Délka přívodního kabelu (m): 1.2 Vhodná pro sport: …


Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
199 Kč
Včetně DPH a PHE 1.0406
ks

Popis produktu

Provedení sluchátek: špunty
Typ sluchátek: do ucha (intraaural)
Typ přenosu: kabelový
Typ připojení: Jack 3.5 mm
Ovládání hlasitosti : na sluchátkovém kabelu
Mikrofon: ANO
Přijmutí hovoru: ANO
Délka přívodního kabelu (m): 1.2
Vhodná pro sport:
ANC (Potlačení okolního ruchu): NE
Kmitočtový rozsah od (Hz): 20
Kmitočtový rozsah do (Hz): 20000
Citlivost (dB): 102
Impedance (ohm): 32
True wireless: NE
Odnímatelný kabel: NE
Dětská sluchátka: NE
Akustický systém: uzavřený
Měření tepu: NE
Barva: bílá; zlatá

Provedení výrobku: bílá barva, zlatá barva

Užijte si hudbu v plném rozsahu!

Vysoký výkon, dynamický zvuk, zajímavý kovový vzhled a robustní provedení, to jsou stereo sluchátka s dálkovým ovládáním a mikrofonem Gogen ECM41. Poslouchejte oblíbenou hudbu a přijímejte hovory s moderními ušními sluchátky lidově zvanými špunty, stvořenými pro váš mobilní život. Díky integrovanému mikrofonu a volacímu tlačítku s ovládáním hlasitosti můžete tato sluchátka používat pro poslech hudby stejně tak dobře jako pro telefonní hovory. Ovládání je lehké a odolné. Sluchátka zároveň bezvadně zapadnou do uší a přesvědčíte se, že jsou velmi pohodlná. Disponují frekvenčním rozsahem 20 – 20 000 Hz, což vám zaručí kvalitní poslech všech žánrů hudby.

Ucho jako v bavlnce

Model ECM41 je konstruován tak, že zvuk směřuje přímo do ucha. Silikonové náušníky se snadno přizpůsobí tvaru ucha, jsou měkké a pohodlné, po roztažení ucho vyplní a tím zabrání pronikání nežádoucích zvuků z okolí k vám. Zároveň zabrání tomu, aby bylo navenek slyšet, co zrovna posloucháte. Balení obsahuje 3 vyměnitelné náušníky různých velikostí, (malé, střední, velké), aby co nejlépe padly do ucha každému. Dítěti i dospělému a perfektně držela i při pohybu. Za zmínku stojí i perfektní provedení kovových trubic sluchátek v metalických barvách. Ve stejném provedení je i 3,5 mm JACK s pozlacenými konektory.

Sluchátka stvořená pro mobilní život

Odolný, plochý, pogumovaný kabel s délkou 1,2 m umožní i „drsnější“ zacházení a uložení přehrávacího zařízení na vhodné místo. Díky ovládání, které svým umístěním slouží rovnou jako rozdělovač pravé a levé strany můžete sluchátka využít i jako Hands-Free. Kabel je zakončen JACK pozlaceným konektorem 3,5 mm, tudíž lze sluchátka použít k drtivé většině přehrávacích zařízení s audio vstupem 3,5 mm, mobilním telefonům, notebookům, HIFI soupravě, tabletům či třeba MP3 přehrávačům.


Vlastnosti

* Ovládání hlasitosti
* Mikrofon (příjem hovoru)
* Frekvenční rozsah: 20 - 20 000 Hz
* Impedance (při 1 kHz): 32 Ohm
* Citlivost: 102 dB
* 3 vyměnitelné náušníky (malé, střední, velké)
* Délka kabelu: 1,2 m
* Konektor: 3,5 mm stereo Jack

Barva: zlato-bílá

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.015
Výška (cm): 2.00
Šířka (cm): 2.00
Hloubka (cm): 1.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.050
Výška (cm): 2.50
Šířka (cm): 21.50
Hloubka (cm): 8.00
EAN: 8592417060255

Záruční doba: 24 měsíců

Sluchátka do uší, mikrofon, ovládání hlasitosti, frekvenční rozsah 20-20 000 Hz, Impedance 32 Ohm, délka kabelu 1,2 m, zlatá/bílá