Fén ETA Fenité Exclusive 9320 90000, bílý Fén ETA Fenité Exclusive 9320 90000, bílý

Fén ETA Fenité Exclusive 9320 90000, bílý

Typ fénu: standardní fén Max. příkon (W): 1800 Počet rychlostí: 3 Počet teplot: 3 Difuzér: ANO Koncentrátor vzduchu: ANO Ionizátor: ANO Studený vzduch: ANO Duální napětí na cesty (115 V / 230 V): NE Délka přívodního kabelu (m): 2 Provedení…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
6 999 Kč
Včetně DPH a PHE 3.3396
ks

Popis produktu

Typ fénu: standardní fén
Max. příkon (W): 1800
Počet rychlostí: 3
Počet teplot: 3
Difuzér: ANO
Koncentrátor vzduchu: ANO
Ionizátor: ANO
Studený vzduch: ANO
Duální napětí na cesty (115 V / 230 V): NE
Délka přívodního kabelu (m): 2

Provedení výrobku: bílá barva

Věříte, že jsou všechny fény stejné? Tak to vás vysoušeč vlasů ETA Fenité Exclusive vyvede z omylu. Pod elegantním designem, který zaujme už na první pohled, skrývá precizní provedení a revoluční technologie, s nimiž okamžitě ucítíte i uvidíte rozdíl.

Profesionální kvalita fénu ETA Fenité Exclusive je vetkaná v každém jeho detailu. Přelomová je už samotná konstrukce vysoušeče, která je navržena tak, aby maximalizovala efektivitu foukání a dopřála vlasům tu nejlepší možnou péči.

Péče jako v luxusním salonu

Inteligentní řízení teploty OPTI-HEAT CONTROL poskytne vlasům vždy optimální teplotu v závislosti na způsobu používání fénu. O jejich blaho se přitom stará speciální nanotechnologie zvlhčování vlasů NanoMoistureCare, která uzamkne vláhu uvnitř vlasu, a tím zajistí jeho pružnost a „šťavnatost“.

Třešničkou na dortu je silná ionizace. Výsledkem jsou neuvěřitelně jemné, vyživené a lesklé vlasy – přesně takové, kterých se nemůžete nabažit po návštěvě luxusního kadeřnického salonu.

Perfektní výsledek na počkání

Vysoušeč vlasů ETA Fenité Exclusive je vždy připraven poskytnout exkluzívní péči šitou na míru vaší jedinečnosti. Pomocí tří nezávislých spínačů pro volbu teploty a proudění vzduchu si můžete nastavit tu nejvhodnější kombinaci, která vašim vlasům prospívá. Na výběr máte nejen ze tří stupňů teploty, ale i ze tří rychlostí proudění vzduchu. Nechybí ani funkce studeného vzduchu, který výsledný účes zpevní a zafixuje.

K ochraně vlasů před působením vysokých teplot pak slouží funkce střídání studeného a teplého vzduchu. Ta pomáhá předcházet poškození povrchu vlasů, které tak lépe odráží světlo, a tím jim propůjčuje vytoužený lesk.

Díky extrémně výkonnému digitálnímu motoru TURBO BOOSTER, který se pyšní až o 30 % vyšší účinností, budou vaše vlasy vysušené během několika okamžiků. Motor navíc vyniká dlouhou životností a nevídanou odolností.

Pomocník, se kterým vám to bude klapat

KLAP! Přesně tak jednoduchá a rychlá je výměna příslušenství pomocí unikátního magnetického systému. Pouhým cvaknutím pohodlně nasadíte difuzér pro zvětšení objemu vlasů nebo jeden ze dvou koncentrátorů proudu vzduchu, se kterými snadno dosáhnete přesně takových výsledků, jaké jste si vysnily.

Používání tohoto fénu si prostě okamžitě zamilujete. Je velmi lehký a díky tepelně izolovanému plášti i nástavcům se nemusíte obávat nechtěného popálení. Patentovaná technologie SILENT POWER navíc zajistí znatelně tišší chod. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je pak zárukou mnohem pohodlnější manipulace.

Prodloužená záruka

Záruku na motor fénu ETA Fenité Exclusive vám zdarma prodloužíme na 10 let – stačí vyplnit registrační formulář. Bezplatnou službu Prodlužka záruky si registrujte ZDE.

Vysoušeč vlasů

* Vysokorychlostní odolný DIGITÁLNÍ BEZUHLÍKOVÝ MOTOR TURBO BOOSTER s dlouhou životností a extrémním výkonem
* Profesionální kvalita pro použití v domácnosti
* Inteligentní řízení teploty OPTI-HEAT CONTROL
* Speciální nano technologie zvlhčování vlasů NanoMoisture/Care
* Unikátní a netradiční design
* Velmi tichý chod SILENT POWER, patentovaná technologie
* Funkce ionizace
* Tepelně izolovaný plášť / nástavce
* 3 stupně nastavení teploty + studený vzduch vč.módu střídání teplot
* 3 rychlosti proudění vzduchu
* Systém snadného magnetického nasazování
* Velmi lehký
* Příkon 1800 W
* ON / OFF spínač
* Odnímatelná mřížka
* Bezpečnostní pojistka proti přehřátí
* Ergonomicky tvarovaná rukojeť
* Deklarovaná hladina akustického výkonu 85 dB(A) re 1pW
* Délka přívodního kabelu 2 m
* Ochranný cestovní pytlík


Příslušenství

* 2x koncentrátor otočný o 360° 

* Difuzér



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.900
Výška (cm): 27.00
Šířka (cm): 12.50
Hloubka (cm): 8.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.960
Výška (cm): 10.00
Šířka (cm): 34.00
Hloubka (cm): 24.00
EAN: 8590393320745

Záruční doba: 24 měsíců

Revoluční fén s výkonným digitálním motorem a inteligentními technologiemi pro exkluzivní péči a perfektní styling vlasů.