Hra Nintendo SWITCH Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise Hra Nintendo SWITCH Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Hra Nintendo SWITCH Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Platforma: Nintendo Switch Typ hry: dětské; sportovní Vydavatel: NINTENDO Lokalizace: anglická Doporučený věk : 3 roky Datum vydání: 4.12.2020 Distribuce: oficiální ČR Boxujte do rytmu známých hitů! Vstaňte z gauče a hýbejte se pomocí…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
924 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Platforma: Nintendo Switch
Typ hry: dětské; sportovní
Vydavatel: NINTENDO
Lokalizace: anglická
Doporučený věk : 3 roky
Datum vydání: 4.12.2020
Distribuce: oficiální ČR

Boxujte do rytmu známých hitů!

Vstaňte z gauče a hýbejte se pomocí zábavných cvičení ve stylu boxu do rytmu známých hitů. Upravte si cvičení dle svého a nastavujte si své vlastní cíle. Nezáleží na tom, zda jste doma sami či s přáteli, nebo dokonce někde na cestách. Cvičit můžete kdykoliv a kdekoliv s konzolí Nintendo Switch!

Přijděte na kloub boxování, zatímco postupně odemykáte 20 instrumentálních verzí známých hitů. Popadněte ovladače Joy-Con a provádějte údery a dřepy. Cvičením zapojíte celé tělo - žádné další vybavení není třeba.

Denní tréninky trvají 10-40 minut a volit můžete mezi normálním a rychlým módem. Hra odhadne vaše BMI i kolik kalorií jste za den spálili, takto můžete jednoduše sledovat váš posun. Vyberte si z široké nabídky trenérů a upravujte jejich vzhled stále novými outfity. Postupem času odemknete více písní i obtížnější tréninkové sety. Pro společné cvičení s kamarádem můžete využít dvě sady ovladačů Joy-Con, případně sdílet jeden pár. Cvičit můžete společnou souhrou nebo se navzájem vyzvat a ukázat, kdo je na tom lépe!

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.050
Výška (cm): 1.50
Šířka (cm): 17.60
Hloubka (cm): 10.70
EAN: 045496427191

Záruční doba: 24 měsíců

Hra Nintendo Switch