Internetové rádio s DAB+ Philips TAPR802 Internetové rádio s DAB+ Philips TAPR802

Internetové rádio s DAB+ Philips TAPR802

Tuner: digitální DAB+ Vlnový rozsah: DAB+; FM Výkon (W): 3 Hodiny: ANO Budík: ANO LCD displej: ANO Dálkové ovládání v balení: NE Typ rádia: stolní Doporučená kategorie: běžný uživatel Internetové rádio: ANO Rozšířená záruka: ne Bluetooth: ANO …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
Dárek - Baterie alkalická ETA PREMIUM ALKALINE LR06 blistr 10ks
2 590 Kč
Včetně DPH a PHE 3.8599
ks

Popis produktu

Tuner: digitální DAB+
Vlnový rozsah: DAB+; FM
Výkon (W): 3
Hodiny: ANO
Budík: ANO
LCD displej: ANO
Dálkové ovládání v balení: NE
Typ rádia: stolní
Doporučená kategorie: běžný uživatel
Internetové rádio: ANO
Rozšířená záruka: ne
Bluetooth: ANO
Sluchátkový výstup: NE
Napájení: síťové

Provedení výrobku: černá barva

Více toho, co milovat
Ať už se zabýváte čímkoli, ponořte se do toho ještě více díky tomuto internetovému rádiu Philips. Kromě internetu, systému DAB a rádia FM získate také kompatibilitu se službou Spotify Connect a možnost streamování ze svého mobilního zařízení.

Internetové rádio. Tisíce stanic na dosah ruky
Hudba. Mluvené slovo. Kriminální případy. Toto internetové rádio je vaším lístkem k tisícům stanic po celém světě vysílajících vše možné. Digitální rádiový tuner zaručuje křišťálově čistý příjem. Pro své oblíbené internetové, digitální nebo radiové stanice si můžete nastavit až 20 předvoleb.

Velký 2,4" barevný displej pro snadné sledování
Matně černá dřevěná skříň obklopuje velký lesklý barevný displej a černou kovovou mřížku reproduktoru. Služba Spotify Connect na displeji zobrazuje obálku alba a další informace o písni, a pokud posloucháte internetové rádio nebo DAB, na displeji se zobrazí loga stanic.

3" širokopásmový reproduktor. Čistý a detailní zvuk
3" širokopásmový reproduktor zaručuje čistý zvuk. Port funkce bass-reflex se postará o nízké tóny a krásně vyvážené a mocné basy. Bezdrátový dosah je 10 m.

Služba Spotify Connect. K dálkovému ovládání služby Spotify můžete použít mobilní zařízení.
Steamujete ze služby Spotify? Toto internetové rádio Bluetooth se může pochlubit službou Spotify Connect. Zatímco rádio streamuje službu Spotify v nejlepší možné kvalitě přímo ze serverů Spotify, můžete použít své mobilní zařízení jako dálkový ovladač. Prostřednictvím mobilního zařízení můžete také streamovat z ostatních hudebních služeb.

Vestavěná funkce hodin se dvěma budíky a časovačem vypnutí
Časovač vypnutí vám pomůže usnout klidným spánkem, zatímco na pozadí bude hrát vaše oblíbená radiová stanice. Funkce dvojitého alarmu umožňuje nastavit dva různé budíky. To se hodí, pokud obvykle odkládáte první budík. Nebo pokud váš partner potřebuje vstávat dřív než vy.

Port funkce Bass-reflex
Plné a mocné nízké tóny.

Aktuální mapu pokrytí DAB vysíláním naleznete ZDE



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.740
Výška (cm): 10.60
Šířka (cm): 18.50
Hloubka (cm): 10.20

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.160
Výška (cm): 14.00
Šířka (cm): 16.20
Hloubka (cm): 27.40
EAN: 4895229102163

Záruční doba: 24 měsíců

Internetové rádio, DAB+/FM tuner, Bluetooth, podpora Spotify, 2,4" barevný displej, funkce Bass-Reflex, budík, časovač vypnutí