CSC fotoaparát Canon EOS RP + RF 24-105 f/4-7.1 IS STM CSC fotoaparát Canon EOS RP + RF 24-105 f/4-7.1 IS STM

CSC fotoaparát Canon EOS RP + RF 24-105 f/4-7.1 IS STM

Typ fotoaparátu : kompakt s výměnným objektivem Retro design: NE Doporučená kategorie: hobby Menu v CZ / SK jazyku: ANO Materiál těla: kov Rozlišení (foto) (Mpx): 26.2 Formát snímače: Full-Frame Druh snímače: CMOS Velikost snímače (CSC) (mm): 35…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
30 640 Kč
Včetně DPH a PHE 10.164
ks

Popis produktu

Typ fotoaparátu : kompakt s výměnným objektivem
Retro design: NE
Doporučená kategorie: hobby
Menu v CZ / SK jazyku: ANO
Materiál těla: kov
Rozlišení (foto) (Mpx): 26.2
Formát snímače: Full-Frame
Druh snímače: CMOS
Velikost snímače (CSC) (mm): 35,9 × 24
Formát záznamu foto: JPEG; RAW
Min. citlivost (ISO): 100
Max. citlivost (ISO): 40000
Bajonet: RF
Počet objektivů v setu: 1
Stabilizace objektivu: ANO
Stabilizace snímače: ANO
Elektronická stabilizace: NE
Min. ohnisková vzdálenost (mm): 24
Max. ohnisková vzdálenost (mm): 105
Světelnost objektivu (f/): 4.0 – 7.1
Průměr závitu objektivu: 67
Sluneční clona v balení: NE
Nejmenší vzdálenost ostření (cm): 13
Nejmenší vzdálenost ostření-makro (cm): 13
Sekvenční snímání (sn./s): 59.97
Samospoušť (min. prodleva) (s): 10
Interní blesk: NE
Nastavení interního blesku v EV: NE
Externí blesk: ANO
Detekce obličeje: ANO
Systém ostření: jednotlivý AF + MF
Pomocné světlo AF: ANO
Vyvážení bílé: automatické
Kompenzace expozice +/-EV délka kroku: -3 až +3 EV v krocích po 1/3 EV
Nejkratší čas expozice (s): 1/4 000
Typ hledáčku: elektronický
Zorné pole hledáčku (%): 100
Rozlišení hledáčku (px): 2360000
Velikost LCD (cm): 7.5
Rozlišení LCD (px): 1040000
Polohovatelný displej: ANO
Dotykový displej: ANO
Wi-Fi: ANO
Propojení Bluetooth: ANO
NFC: NE
Podpora přímého tisku: ANO
GPS: NE
Max. rozlišení videa (px): 4K (3840 × 2160)
Hodnota fps: 25
Formát záznamu videa: AVI/MPEG4
Vodotěsnost : NE
Typ baterií: Li-Ion akumulátor
Výrobek Hmotnost (kg) (kg): 0,880
Barva: černá
Podpora paměťových karet: ANO
Podporované paměťové karty / typ karty: SD Card; SDHC (SD High-Capacity); SDXC (SD Extended-capacity)

Provedení výrobku: černá barva

Malý, lehký a intuitivní plnoformátový bezzrcadlový fotoaparát pro vynikající tvořivost, ať už se vydáte kamkoli. Model Canon EOS RP kombinuje výkon plnoformátového bezzrcadlového fotoaparátu a malého a lehkého těla řady EOS R, což přináší úžasné tvůrčí možnosti, se kterými pozvednete svůj fotografický um o úroveň výš.

Model Canon EOS RP je praktický a kreativní plnoformátový bezzrcadlový fotoaparát s obrovským tvůrčím potenciálem, který mu dodávají objektivy řady RF nové generace. Velký průměr, vysoká rychlost komunikace a usazení blízko rovině čipu, kterou bajonet RF nabízí, je dokonalým prvním modelem ve vašem budoucím plnoformátovém systému. Snímač CMOS fotoaparátu Canon EOS RP s rozlišením 26,2 megapixelu dokonale funguje i za slabého osvětlení díky procesoru DIGIC 8 a technologii DLO, která poskytuje vynikající výsledky přímo z fotoaparátu. Model Canon EOS RP nabízí nové možnosti využití výhod plnoformátového fotoaparátu. Snímejte pomocí speciálních plnoformátových objektivů řady RF nebo široké řady objektivů EF a EF-S prostřednictvím adaptéru – a to bez jakéhokoli poklesu optického výkonu. Pohodlný úchyt ve stylu systému EOS doplněný o dotykovou obrazovku Vari-Angle s vysokým rozlišením a elektronickým hledáčkem OLED inspiruje budoucí generaci ovládání v lehoučkém, 485g těle.

Technologie Dual Pixel CMOS AF nabízí širší oblast automatického zaostřování a nejrychlejší automatické zaostřování na světě o rychlosti pouhých 0,05 sekundy s 4 779 nastavitelnými pozicemi automatického zaostřování s funkci zaostřování při slabém osvětlení až do -5 EV3. Díky automatickému zaostření na oči budou portréty ostré, zatímco braketing zaostřování zajistí maximální hloubku ostrosti celého snímku. Od snímání v Tichém režimu až po ovládání fotoaparátu na dálku prostřednictvím Wi-Fi. Zachyťte celou akci rychlostí až 5 sn./s s možností zpracování snímků uvnitř fotoaparátu a sdílejte je prostřednictvím aplikace Canon Camera Connect. Díky technologii Dual Pixel CMOS AF můžete plynule zaostřovat a natáčet stabilní záznamy se stabilizací obrazu Movie Digital IS v rozlišení až 4K s celou řadou snadno použitelných a upravitelných kodeků. Konektory pro mikrofon a sluchátka umožňují plnou kontrolu nad ovládáním zvuku a otočný dotykový displej LCD zajišťuje stabilitu a zřetelné zobrazení objektu.

CANON RF 24-105MM F4-7.1 IS STM
Zachyťte to nejlepší z každého dne
Užijte si všechny výhody plnoformátových fotoaparátů řady EOS R s všestranným a univerzálním objektivem s ohniskovou vzdáleností 24–105 mm a vestavěným optickým stabilizátorem obrazu, který zajistí stabilitu vašich snímků a videí.

Zpracování obrazu nové generace
Plnoformátová kvalita, vynikající optický stabilizátor obrazu s účinností 5 EV, rychlá a plynulá technologie automatického zaostřování a ovládání objektivu a zaostřování pomocí jednoho kroužku zajišťují intuitivní a uzpůsobené ovládání nastavení fotoaparátu.

Univerzální plnoformátová kvalita obrazu
Nenechte si ujít nic ze svého příběhu a zachycujte dechberoucí výhledy, nenápadné detaily, nápadité portréty a radostné okamžiky. Využijte režim Centre Focus Macro (Makrozáběr se zaostřením na střed) a pořizujte fotografie s minimální zaostřovací vzdáleností 13 cm, zaostřením na střed a 0,5násobným zvětšením a fotografujte z ruky díky optickému stabilizátoru s účinností 5 EV.

Skvělá volba pro pořizování fotografií a filmů
Sledujte objekty a dosáhněte plynulého a přirozeného zaostření při natáčení filmů díky tichému motoru STM, který z tohoto objektivu dělá ideální volbu pro pořizování úchvatných fotografií a videí.

Ideální objektiv pro každodenní použití
Jeden objektiv, avšak mnoho možností. Díky své kompaktní a lehké konstrukci vážící pouhých 395 g funguje jako praktický zoom, se kterým se můžete vydat vstříc plnoformátovému kreativnímu dobrodružství.

Klíčové vlastnosti
24 až 105 mm
Rozsah ohniskové vzdálenosti
Optický stabilizátor obrazu s