Objektiv FujiFilm XF35 f/2.0 R WR Objektiv FujiFilm XF35 f/2.0 R WR

Objektiv FujiFilm XF35 f/2.0 R WR

Typ bajonetu: FujiFilm X Typ objektivu: pevný Min. ohnisková vzdálenost (mm): 35 Max. ohnisková vzdálenost (mm): 35 Světelnost objektivu (f/): 2.0 Optická stabilizace obrazu: NE Konstrukce objektivu: 9 pr./6 sk. Min. clonové číslo (f/): 16 Max.…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
12 204 Kč
Včetně DPH a PHE 4.0656
ks

Popis produktu

Typ bajonetu: FujiFilm X
Typ objektivu: pevný
Min. ohnisková vzdálenost (mm): 35
Max. ohnisková vzdálenost (mm): 35
Světelnost objektivu (f/): 2.0
Optická stabilizace obrazu: NE
Konstrukce objektivu: 9 pr./6 sk.
Min. clonové číslo (f/): 16
Max. clonové číslo (f/): 2
Nejmenší vzdálenost ostření (cm): 35
Průměr závitu filtru (mm): 43
Odolný vůči vodě: ANO

Provedení výrobku: černá barva

FUJINON XF 35 mm F2 R WR je objektiv s pevným ohniskem se standardní ohniskovou vzdáleností, který poskytuje expresivní fotografie a pěkný efekt bokeh. Optický systém se skládá z 9 členů v 6 skupinách (z toho 2 asférické členy) a zachovává ideální rovnováhu mezi vysokou kvalitou obrazu a kompaktními rozměry. Objektiv má nejmenší průměr z celé řady a díky systému vnitřního zaostřování a krokovému motoru je autofokus připraven za pouhých 0,08 s*2.

Tělo objektivu je odolné vůči povětrnostním podmínkám, prachu a mrazu do -10 °C.

Objektiv se dokonale osvědčuje v každé scéně a při každém použití, čímž určuje nový standard pro všechny fanoušky fotografie.

*1 Ekvivalent formátu 35 mm.
*2 Údaje získané v souladu s pokyny CIPA (Camera & Imaging Products Association) v režimu vysokého výkonu s použitím vnitřních metod měření.


Expresivní, prvotřídní fotografie
Optika se skládá z 9 členů v 6 skupinách zaručuje expresivní, prvotřídní fotografie bohaté na podrobnosti, dokonce při nejširší cloně F2,0.

Kompaktní a diskrétní
Použití dvou asférických čoček umožnilo zachovat nevelké, kompaktní rozměry. Útlé tělo má délku jen 45,9 mm a průměr 60 mm. Tyto rozměry umožňují pohodlnou obsluhu a nepřitahují zvláštní pozornost. V souvislosti s tím se dokonale osvědčují v portrétní, pouliční a reportážní fotografii.

Nejrychlejší autofokus: 0,08 s**
Zásluhou systému vnitřního zaostřování, který pohybuje malými, lehkými čočkami a spolupracuje s krokovým motorem, pracuje autofokus tiše, precizně a rychle. Objektiv se tak dokonale osvědčuje při pořizování snímků jednou rukou, když chceme spontánně zachytit nějaký okamžik.
**Údaje získané v souladu s pokyny CIPA (Camera & Imaging Products Association) v režimu vysokého výkonu s použitím vnitřních metod měření.

Celokovové tělo odolné vůči povětrnostním podmínkám, prachu a mrazu do -10 °C
Tělo objektivu je zhotoveno celé z kovových součástí, což je zárukou pevnosti v různých podmínkách fotografování. Drobná textura kovových součástí zvyšuje pracovní komfort a umožňuje snadné a přesné ovládání objektivu také mokrýma rukama nebo v rukavičkách. Konstrukce objektivu je odolná vůči povětrnostním podmínkám a prachu. Jeho tělo je utěsněno na osmi místech, takže jej můžeme používat pod širým nebem beze strachu z deště, prachu nebo postříkání vodou. Navíc jej můžeme používat dokonce při teplotě -10 °C.

Dva typy sluneční clony objektivu
Díky slunečním clonám objektiv nezachycuje zbytečné světlo a zachovává si maximální optický výkon. Pro objektiv XF 35 mm F2 R WR jsou dostupné dva druhy slunečních clon. Lehká, kompaktní a kulatá sluneční clona objektivu je součástí soupravy, zatímco klasická, stylová, z kovu vyrobená sluneční clona LH-XF35-2 je dostupná v nabídce volitelného příslušenství. Obě sluneční clony zároveň umožňují používání přední krytky objektivu.

TECHNICKÁ SPECIFIKACE:
Typ
Objektiv FUJINON XF 35 mm F2 R WR
Konfigurace objektivu
9 členů v 6 skupinách (z toho 2 asférické členy)
Ohnisková vzdálenost
f=35 mm (ekvivalent formátu 35 mm: 53 mm)
Úhel záběru
44,2°
Maximální clona
F2
Minimální clona
F16
Počet lamel
9 (kruhový otvor clony)
Velikost kroku
1/3 EV (19 kroků)
Zaostřovací rozsah
35 cm-nekonečno
Maximální zvětšení
0,135x
Vnější rozměry: průměr x délka (cca)
pr. 60,0 x 45,9 mm
Hmotnost (cca) (bez záslepek a krytek)
170 g
Průměr filtru
pr. 43 mm

OBSAH BALENÍ:
Záslepka objektivu FLCP-43
Zadní záslepka objektivu RLCP-001
Sluneční clona objektivu
Látkový kryt

Doplňkové informace
Pro dosažení plné kompatibility je třeba provést aktualizaci firmware těl fotoaparátů řady Fujifilm X. Zpřístupnění této aktualizace je naplánováno na 29. října 2015.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.170
Výška (cm): 4.59
Šířka (cm): 6.00
Hloubka (cm): 6.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.410
Výška (cm): 11.50
Šířka (cm): 14.00
Hloubka (cm): 13.50
EAN: 4547410310405

Záruční doba: 24 měsíců

Objektiv 35 mm, světelnost f/2.0, krokový motor, systém vnitřního zaostřování, průměr závitu 43 mm, max. clonové číslo 16, hmotnost 170 g