Grip Sony pro snímání GP-VPT2BT s bezdrátovým dálkovým ovladačem Grip Sony pro snímání GP-VPT2BT s bezdrátovým dálkovým ovladačem

Grip Sony pro snímání GP-VPT2BT s bezdrátovým dálkovým ovladačem

Typ: stativ bez hlavy Stativ pro: CSC; videokameru; zrcadlovku Materiál těla: plast Počet dílů nohou : 3 Maximální výška (cm): 13.5 Maximální nosnost (kg): 1.5 Hmotnost (g): 215 Typ použití: domácí; outdoor; studiové Barva: černá GRIP PRO…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
3 990 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Typ: stativ bez hlavy
Stativ pro: CSC; videokameru; zrcadlovku
Materiál těla: plast
Počet dílů nohou : 3
Maximální výška (cm): 13.5
Maximální nosnost (kg): 1.5
Hmotnost (g): 215
Typ použití: domácí; outdoor; studiové
Barva: černá

GRIP PRO SNÍMÁNÍ S BEZDRÁTOVÝM DÁLKOVÝM OVLADAČEM

Tento tvarovaný grip a stativ pro snímání nabízí bezdrátové dálkové ovládání prostřednictvím technologie Bluetooth® a také výjimečné pohodlí a stabilitu při použití se širokou škálou fotoaparátů.

Grip a stativ, který se ideálně hodí pro běžné fotografování a vlogování, je vybaven bezdrátovým dálkovým ovladačem s integrovanou technologií BLUETOOTH®. Když je připojen ke kompaktnímu a bezzrcadlovému fotoaparátu, nabízí výjimečnou všestrannost při držení, polohování a pořizování fotografií a videí.

Bezdrátový dálkový ovladač s technologií BLUETOOTH®
Zatímco držíte grip s připojeným kompaktním fotoaparátem, můžete dálkově ovládat fotografování a záznam videa, aniž by bylo nutné se fotoaparátu dotknout. Jakoukoli funkci přiřazenou k tlačítku C1 na fotoaparátu lze vyvolat také pomocí tlačítka C1 na dálkovém ovladači.

Bez použití kabelů
Díky bezdrátové komunikaci prostřednictvím technologie Bluetooth® nepotřebujete k přenášení ovládacích signálů z gripu do fotoaparátu žádné propojovací kabely. Zkrátka stačí namířit a fotit, aniž by vám v cestě překážely kabely.

Odolnost proti prachu a vlhku
Kromě celkového provedení gripu, který je prachuvzdorný a voděodolný, je výhodou také absence kabelů – kryty konektorů fotoaparátu mohou zůstat zavřené, což umožňuje maximální ochranu proti prachu a vlhkosti.

Vytvarovaný pro pohodlí
Grip byl pečlivě navržen tak, aby poskytl optimální stabilitu a pohodlí, ať už je připojen ke kompaktnímu, nebo bezzrcadlovému fotoaparátu. Tlačítka dálkového ovladače jsou při držení gripu snadno přístupná a umožňují plynulé a intuitivní ovládání.

Rychlé a snadné změny směru
Rychle a jednoduše nastavte fotoaparátu do takové polohy, abyste mohli pořizovat fotografie objektů a snímky selfie nebo natáčet videa. I při snímání bez asistence tím zvyšte svou šanci na pořízení toho správného záběru. Spolu s možností jednoduchého nastavení úhlu, kterou grip nabízí, umožňují zamknuté polohy při 90° pořizovat záběry při optimální stabilitě.

Flexibilní funkce naklonění
Díky funkci rychlého naklonění lze jednoduše dosáhnout ideálního úhlu pro zachycení celé řady objektů a pohledů. Ať už pořizujete snímky selfie, nebo zachycujete nějaký objekt, funkce naklonění zajistí, že při tom nebudete muset být v nepříjemné poloze.

Funguje také jako stativ
Rozložte chytře vestavěné nožky gripu a stane se z něj praktický a stabilní stativ. Budete tak mít obě ruce volné pro vlogování a další činnosti.

Technické specifikace:
• Hmotnost: 215 g
• Maximální zatížení: 1,5 kg
• Úhel náklonu:[Grip] Nahoru: 80°, Dolů: 90°; [Stativ] Nahoru: 40°, Dolů: 90°
• Rozměry (Š x V x H): [Grip] Přibl. 49,5 x 173,0 x 42,0 mm (2 x 6 7/8 x 1 11/16 palce)
• Rozměry (Š x V x H): [Stativ] Přibl. 146,5 x 133,5 x 163,0 mm (5 7/8 x 5 3/8 x 6 1/2 palce)

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.320
Výška (cm): 8.00
Šířka (cm): 9.10
Hloubka (cm): 19.30
EAN: 4548736109520

Záruční doba: 24 měsíců