Outdoorová kamera DJI Action 2 Power Combo 32GB Outdoorová kamera DJI Action 2 Power Combo 32GB

Outdoorová kamera DJI Action 2 Power Combo 32GB

Typ kamery: outdoorová Menu v CZ / SK jazyku: NE Materiál těla: kov Závit na stativ: NE Max. rozlišení videa: 4K Hodnota fps: 120 Podpora RAW: ANO Druh snímače: CMOS Rozlišení (foto) (Mpx): 12 Světelnost objektivu (f/): 2.8 Ovládání hlasem:…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
6 201 Kč
Včetně DPH a PHE 10.164
ks

Popis produktu

Typ kamery: outdoorová
Menu v CZ / SK jazyku: NE
Materiál těla: kov
Závit na stativ: NE
Max. rozlišení videa: 4K
Hodnota fps: 120
Podpora RAW: ANO
Druh snímače: CMOS
Rozlišení (foto) (Mpx): 12
Světelnost objektivu (f/): 2.8
Ovládání hlasem: ANO
Úhel záběru (°): 155
Voděodolnost do: 10 m
Vhodný pro stream: ANO
Velikost LCD (cm): 4.5
Dotykový displej: ano
Stabilizátor obrazu: elektronický; ne
HDMI : NE
USB : ANO
Wi-Fi: ANO
Propojení Bluetooth: ANO
NFC: NE
GPS: NE
Podpora paměťových karet: ANO
Podporované paměťové karty / typ karty: microSD; SD Card
Interní paměť (GB): 32
Specifické funkce: 4K120fps
Dálkové ovládání v balení: NE
Barva: šedá
Model kompatibility: DJI Action 2

Provedení výrobku: šedá barva

DJI Action 2 - Více než akce
DJI Action 2 není jenom ultra všestranná, je to také nejschopnější akční kamera. Inovativní magnetický design Vám dovolí jednoduše měnit příslušenství mezitím, co zaznamenáváte svět kolem Vás. Od parkouru ke zdem parku, všechno zachytíte s Action 2.

Vytvořeno s precizností
Lehké tělo ze slitiny nabízí stylový design a minimalistický vzhled, který působí hladce ale pevně.
Díky inovativnímu magnetickému designu Action 2 můžete jednoduše a bezpečně měnit příslušenství.
Tvar a zaoblení čočky byly opatrně zohledněny tak, aby napomohly k optimálnímu výkonu a kráse.

Síla ohromit
Action 2 nabízí ty nejlepší parametry a je až k prasknutí naplněna intuitivními funkcemi. Se vše touto silou mohou uživatelé jednoduše zachytit úctyhodné záběry těch nejzajímavějších ale i naprosto běžných situací i v bojových podmínkách.

4K/120fps
Nahrávejte ohromující hladké záběry s bohatými detaily, které vystupují z řady. DJI Action 2 dosahuje na nikdy předtím neviděné výšky díky její schopnosti nahrávat 4K video ve 120 snímcích za sekundu.

155°
Super-široké FOV

Rozšiřte své obzory a vylepšete Vase záběry ducky vylepšené hloubce ostrosti a ultra-širokému FOV 155°. Na míru vytvořená sférická čočka DJI Action 2 nabízí ostré okraje a zmenšuje zkreslení obrazu.

HorizonSteady
HorizonSteady udrží veškeré Vaše záběry vodorovně vyrovnané, bez ohledu na to, jak akční jsou. Od ježdění na motokárách po jízdu na horském kole, nejnovější zabudovaná stabilizace od DJI rozpozná a opraví pohyby kamery v reálném čase.

Všechny terény, všechna akce
Pevně zkonstruovaná hlavní jednotka Action 2 je odolná vůči pádu, prachu a dokonce vodotěsná až do hloubky 10 metrů. Díky dotykové obrazovce a čočce, které jsou vyrobené z gorilla glass, je dost odolná na všechna dobrodružství*.
*Prachuvzdorná/Ultra-odolná

Nebojte se použít Vaši kreativitu
Timelapse (časosběr)

Ukažte své kreativní schopnosti pomocí časosběru, který všechny oslní. Zachyťte divoký život ve velkoměstě nebo strašidelné bouřkové mraky pomocí zrychleného plynutí času.

8x zpomalené záběry
Moment dopadu, zajímavý trik ve vzduchu a nebo třeba tvrdé vlnobití. To vše vypadá ještě více dramaticky ve zpomaleném záběru. S Action 2 dokonce můžete zpomalený záběr vypnout nebo zapnout rovnou při nahrávání.

Digitální přiblížení
Změňte záběr z širokého na přiblížený bez povšimnutí, klidně přímo při nahrávání, abyste svým záběrům přidali větší hloubku.

Vytvořeno pro akci a mnoho dalšího
Magnetický design Action 2 dovolí uživatelům svobodně přepínat mezi různými moduly a příslušenstvím. Tato plynulost z Action 2 dělá tu ultimátní multifunkční akční kameru.

Modul přední dotykové obrazovky
Zdvojnásobte svou kreativitu

Použijte přední dotykový displej, abyste se stali středem pozornosti. Navržena i pro vlogery, tato přední dotyková OLED obrazovka a zvuková sestava 4 stereo mikrofonů Matrix Vám dovolí komponovat video a vyprávět vás příběh v průběhu vašich dobrodružství. A když je modul připojen, životnost baterie Action 2 se prodlouží až na 160 minut nahrávání. Některé věci do sebe prostě zapadají.

Příslušenství, které můžete nosit
Připojte se, hned

Díky Action 2 můžete zůstat v klidu a užívat si krásné momenty při nahrávání neuvěřitelných záběrů. S magnetickým popruhem na krk a magnetickou čelenkou můžete pohodlně nosit Action 2 na své hrudi nebo čele tak, abyste měli vždycky volné ruce.

Magnetické spojení
Podívejte se na to z nové perspektivy

Buďte kreativní a nebo zajděte do extrému připojením jednoho ze dvou magnetických modulů DJI Action 2. Oba magnetické moduly se jednoduše připojí k magnetickému zámku na Action 2 a nabízí 1" zdířku pro upevnění různého příslušenství třetích stran.
Magnetický adaptér s nastavitelnou hlavou má vrstvu lepidla, která se dá znovu použít a nastavitelnou hlavu, díky které můžete kameru nastavit do neobvyklých úhlů. Jestli prahnete po adrenalinu, adaptér pro magnetické uchycení jde připevnit na téměř každé příslušenství k jakékoliv akční kameře.

Aplikace DJI Mimo
Synchronizujte a sdílejte na cestách

S DJI Action 2 můžete vytvářet obsah, který bude vyčnívat. S aplikací DJI Mimo můžete jednoduše nahrávat, upravovat a sdílet ty nejlepší momenty z jakéhokoliv dobrodružství. Aplikace je naplněná intuitivními a velmi schopnými nástroji pro úpravu, které máte k dispozici hned.

AI Editor
Obsah, který si zaslouží sdílet je jen pár kliků od Vás. Aplikace DJI Mimo automaticky vybere a nakombinuje Vaše zajímavé záběry s bezchybnými přechody a vhodnou hudbou.

Rychlý přenos složek
Použijte Váš telefon pro přehled a přenos fotek a video rychlostí blesku. Organizování nikdy nebylo takto jednoduché.

OBSAH BALENÍ
Kamera, modul s displejem, provázek na krk, USB-A do USB-C kabel, adaptér na GoPro příslušenství

Rozměry výrobku: