Baterie zinkouhlíková Panasonic 4,5V, 3R12, blistr 1ks Baterie zinkouhlíková Panasonic 4,5V, 3R12, blistr 1ks

Baterie zinkouhlíková Panasonic 4,5V, 3R12, blistr 1ks

Typ baterie: 4,5V Druh baterie: ZN/C Napětí akumulátoru / baterie (V): 4.5 Počet ks v balení (ks): 1 Měrný počet kusů (ks): 1 Panasonic 4,5V Baterie jsou základ téměř veškeré moderní elektroniky. Mnohdy si to ani neuvědomujeme, ale představují…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
59 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Typ baterie: 4,5V
Druh baterie: ZN/C
Napětí akumulátoru / baterie (V): 4.5
Počet ks v balení (ks): 1
Měrný počet kusů (ks): 1

Panasonic 4,5V

Baterie jsou základ téměř veškeré moderní elektroniky. Mnohdy si to ani neuvědomujeme, ale představují hlavní hnací sílu dokonce i u věcí, jež považujeme za samozřejmé a potřebujeme je každý den v kuchyni, obýváku, garáži či v dětském pokoji. Nemají nekonečnou výdrž, naopak čím častěji zařízení používáte, tím častěji bude nutné baterii vyměnit. A to v případě okamžité potřeby může být problém. Předejděte mu, pořiďte si baterie do zásoby a nic už vás nepřekvapí.

Kvalita za pakatel
Vysoce kvalitní baterie Panasonic vynikají mimořádnou životností a pomáhají vám oživit domácnost, kterou dlouhodobě zásobují energií. Zinkouhlíkový typ poskytuje finančně výhodný zdroj energie pro nejběžnější zařízení. 4,5V varianta se hodí především pro ta s nízkou energetickou náročností, jako jsou svítilny, hračky, různé nářadí nebo přenosná rádia starší výroby. Neobsahuje žádné přidané olovo a je tak naprosto bezpečná.

• plochá baterie 4,5V (3R12)
• nenabíjecí
• napětí 4,5 V
• zinkouhlíková
• vhodná do svítilen, dětských stavebnicí


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.116
Výška (cm): 2.40
Šířka (cm): 12.60
Hloubka (cm): 8.70
EAN: 5410853033134

Záruční doba: 24 měsíců