Party reproduktor Blaupunkt PA15 Party reproduktor Blaupunkt PA15

Party reproduktor Blaupunkt PA15

Výkon (W): 700 Běžná výdrž baterie (hod.): 24 Kapacita baterie: 7000 mAh Napájení: vestavěný akumulátor Rozměr (cm) (cm): 68 Bezdrátové připojení: Bluetooth Rádio: FM Odolnost: bez zvýšené odolnosti Příjem telefonních hovorů: NE USB : ANO Vstup…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
6 840 Kč
Včetně DPH a PHE 12.1
ks

Popis produktu

Výkon (W): 700
Běžná výdrž baterie (hod.): 24
Kapacita baterie: 7000 mAh
Napájení: vestavěný akumulátor
Rozměr (cm) (cm): 68
Bezdrátové připojení: Bluetooth
Rádio: FM
Odolnost: bez zvýšené odolnosti
Příjem telefonních hovorů: NE
USB : ANO
Vstup AUX: ANO
Přehrávané audio formáty: MP3; WMA
Mikrofon v balení: ne
Barva: černá
Označení BT připojení:  BP PA15
CD mechanika: NE

Provedení výrobku: černá barva

Blaupunkt PA15 - profesionální audio systém navržený tak, aby splňoval očekávání nejnáročnějších uživatelů, kteří oceňují vynikající kvalitu zvuku v jakémkoli prostředí. Pevná konstrukce, velmi výkonný zesilovač a vysoce kvalitní reproduktorová membrána (s 38 cm středovým basovým reproduktorem!) představují jen pár výhod tohoto produktu, díky nimž bude perfektní pro vaše podnikání, tělocvičnu, SPA salon i jakékoliv místo, kde si můžete poslechnout svou oblíbenou hudbu.

Výkon bez drátů
Celkový hudební výkon PA15 je přibližně 700 W, což spolu se správnou konfigurací zaručuje bezkonkurenční zvuk. Díky vestavěné dobíjecí baterii může přístroj pracovat jak v bezdrátovém režimu, tak i při napájení ze sítě. Životnost baterií je 3,5 až 24 hodin na jedno nabití, doba nabíjení je asi 9 hodin, je také možné připojit externí 12V baterii přes zadní panel.

Úžasná funkčnost
Vestavěný modul Bluetooth umožňuje bezdrátově streamovat hudbu z libovolných mobilních zařízení. Na zadní straně přístroje je ovládací panel a kompletní sada konektorů - Vstup a výstup AUX, port USB a čtečka karet SD (maximální kapacita 32 GB). Můžete také poslouchat hudbu ze všech druhů přenosných pamětí a mobilních zařízení připojených prostřednictvím kabelu. PA15 také podporuje všechny soubory zaznamenané ve formátu MP3 / WMA. Vestavěný ekvalizér umožňuje přizpůsobení zvuku vašim preferencím prostým výběrem z možností: normal, rock, pop, klasika, jazz a zprávy. Zadní část konstrukce je také vybavena ovladači k nastavení vhodné úrovně basů a výšek.

Integrovaný FM tuner
Pokud nemáte žádné přenosné hudební zařízení, můžete stále poslouchat rádio díky vestavěnému tuneru FM s možností uložení až 99 předvoleb stanic, takže není třeba pokaždé hledat oblíbenou rozhlasovou stanici.

Funkce Karaoke
Další užitečnou vlastností PA15 je funkce karaoke, díky připojenému kabelovému mikrofonu se budete cítit jako super hvězda. Společný zpěv je zábavný jak pro děti, tak pro dospělé. Aby bylo možné splnit očekávání těch nejnáročnějších zákazníků, je zařízení vybaveno nezávisle nastavitelnými vysokými a nízkými frekvencemi mikrofonu, a aby to bylo ještě osobitější, je možné přizpůsobit efekt ozvěny samostatným otočným ovladačem. Konektor mikrofonu lze také použít k připojení dalších zařízení.

Komfort používání
PA15 má rukojeť, která umožňuje bezpečný transport, a držák pro stativ ve spodní části zařízení umožňuje jeho dokonalé umístění.
Vzhledem k tomu, že je toto zařízení ve stylu "vše v jednom", je PA15 audio systém ideální alternativou ke všem typům modulárních systémů HiFi. Dodané dálkové ovládání umožňuje snadné ovládání zařízení.
Pokud vám jeden reproduktor nestačí, použijte vstupy a výstupy AUX, které vám umožní připojit další zařízení. Jedna z nich se stává hlavní jednotkou, ze které ovládáte všechny zdroje zvuku a druhá zdvojnásobuje nabízenou energii!
Zjistěte, kolik legrace můžete získat při poslechu své hudby na profesionálním zařízení!

TECHNICKÁ SPECIFIKACE:

• Audiostreaming přes Bluetooth (profil A2DP)
• Přehrávač USB / SD (až 32 GB)
• Přehrávání MP3 / WMA
• FM rádio s předvolbou 99 stanic
• Ekvalizér: Normální, Rock, Pop, Classic, Jazz, Zprávy
• Funkce karaoke s mikrofonem
• Dálkové ovládání
• AUX IN
• Celkový hudební výkon: 700 Watt
• RMS výkon: 42 Watt
• Napájení z baterie: dobíjecí baterie
• Napájení: AC 100-240V ~ 50 / 60Hz
• Provoz na baterie: až 24 hodin (v závislosti na přehrávané hudbě a nastavení úrovně celkové hlasitosti, basů/výšek)
• Doba nabíjení: 9 hodin
• Kapacita baterie: 12V/7Ah

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 18.000
Výška (cm): 68.00
Šířka (cm): 43.20
Hloubka (cm): 35.50

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 19.000
Výška (cm): 69.50
Šířka (cm): 45.30
Hloubka (cm): 36.30
EAN: 5901750501883

Záruční doba: 24 měsíců

Party reproduktor, výkon 700 W, MP3/WMA, Bluetooth, výdrž baterie až 24 hod., pevná konstrukce, výkonný zesilovač, slot pro SD kartu, napájení z baterie/ AC 100-240V ~ 50 / 60Hz