Party reproduktor Blaupunkt PA25 Party reproduktor Blaupunkt PA25

Party reproduktor Blaupunkt PA25

Výkon (W): 1900 Napájení: síťové Rozměr (cm) (cm): 111 Bezdrátové připojení: Bluetooth Rádio: FM Odolnost: bez zvýšené odolnosti Příjem telefonních hovorů: NE USB : ANO Vstup AUX: ANO Přehrávané audio formáty: MP3; WMA Mikrofon v balení: ne …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
9 590 Kč
Včetně DPH a PHE 12.1
ks

Popis produktu

Výkon (W): 1900
Napájení: síťové
Rozměr (cm) (cm): 111
Bezdrátové připojení: Bluetooth
Rádio: FM
Odolnost: bez zvýšené odolnosti
Příjem telefonních hovorů: NE
USB : ANO
Vstup AUX: ANO
Přehrávané audio formáty: MP3; WMA
Mikrofon v balení: ne
Barva: černá
Označení BT připojení:  BP PA25
CD mechanika: NE

Provedení výrobku: černá barva

Blaupunkt PA25 – Profesionální audio systém speciálně navržený tak, aby splňoval potřeby těch nejnáročnějších uživatelů, kteří oceňují vysokou kvalitu zvuku kamkoli jdou. Byl navržen a modelován na základě profesionálních zvukových systémů. Pevná konstrukce, velmi výkonný zesilovač a vysoce kvalitní komponenty (se dvěma 38 cm basovými reproduktory!) – to jsou jen některé funkce, které budou ideální pro vaše podnikání, tělocvičnu nebo pro jakoukoli činnost, kterou si užíváte při poslechu hudby. Celkový hudební výkon PA25 je přibližně 1900 Watt, což ve spojení se správnou konfigurací zaručuje nekompromisní zvukový zážitek.

Úžasná funkčnost
Vestavěný modul Bluetooth umožňuje streamování hudby bezdrátově z mobilních zařízení, jako jsou smartphony nebo tablety. Na zadní straně PA25 je ovládací panel a kompletní sada konektorů – AUX vstup a výstup, USB port a čtečka SD karet (maximální kapacita 32 GB). Můžete také poslouchat hudbu ze všech druhů přenosných pamětí a mobilních zařízení připojených prostřednictvím kabelu. PA25 také používá profesionální XLR konektor k standardnímu vstupu RCA. Výstup z reproduktoru se však může přenášet pouze přes konektor XLR. Jednotka přehraje všechny typy souborů zaznamenaných ve formátu MP3 / WMA. Ekvalizér umožňuje přizpůsobit zvuk vašim preferencím výběrem jedné z možností: normální, rock, pop, klasika, jazz a zprávy, na zadní straně můžete také nastavit požadovanou úroveň basů a výšek.
Pokud nemáte žádné přenosné hudební zařízení, můžete stále poslouchat své oblíbené rádio díky zabudovanému tuneru FM s až 99 přednastavenými stanicemi. S tímto číslem nemusíte pokaždé hledat správnou frekvenci.

Komfort používání
Dodaný dálkový ovladač umožňuje snadné ovládání zařízení. Pro ještě větší pohodlí je systém vybaven gumovými kolečky, držadlem nahoře a speciálními výřezy na boku, díky nimž je přenos zařízení bezpečnější.

Funkce Karaoke
Další funkcí PA25 je funkce karaoke s připojeným drátovým mikrofonem, díky němuž se každý člověk bude cítit jako hvězda na pódiu. Společný zpěv je zábavný jak pro děti, tak pro dospělé. Mikrofon lze snadno připojit pomocí standardní zástrčky 6,5 mm a jeho hlasitost lze samostatně regulovat. Jednotka také umožňuje uživateli připojit mikrofon přes profesionální konektor XLR.

Není-li pro vás jeden reproduktor dostatečný, použijte vstupy a výstupy AUX pro připojení dalšího. Jedna z nich se stává hlavní jednotkou, ze které ovládáte všechny zdroje zvuku a druhá zdvojnásobuje nabízenou energii!

TECHNICKÁ SPECIFIKACE:

Audiostreaming přes Bluetooth (profil A2DP)
Přehrávač USB / SD (až 32 GB)
Přehrávání MP3 / WMA
FM rádio s předvolbou 99 stanic
Ekvalizér: Normální, Rock, Pop, Classic, Jazz, Zprávy
Funkce karaoke s mikrofonem
Dálkové ovládání
AUX IN

Celkový výkon hudby: 1900 Watt
RMS výkon: 160 Watt
Napájení: AC 100-240V ~ 60 / 50Hz
Rozměry: 459 (d.) X 1110 (v.) X 380 (h.) Mm
Hmotnost: 30kg

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 30.000
Výška (cm): 111.00
Šířka (cm): 45.90
Hloubka (cm): 38.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 30.000
Výška (cm): 146.00
Šířka (cm): 50.00
Hloubka (cm): 40.00
EAN: 5901750501890

Záruční doba: 24 měsíců

Party reproduktor, výkon 1900 W, MP3/WMA, Bluetooth, FM tuner, pevná konstrukce, výkonný zesilovač, USB, slot pro SD kartu, napájení AC 100-240V ~ 50 / 60Hz