Set-top box GoGEN DVB 142 T2 PVR Set-top box GoGEN DVB 142 T2 PVR

Set-top box GoGEN DVB 142 T2 PVR

DVB-T tuner: DVB-T2 (H.265/HEVC) Počet tunerů : 1 tuner Certifikace ČRa: ano Přehrávané formáty: AVI; DivX; JPG; MKV; MOV; MP3; MP4; MPG; TS; VOB; XviD PVR (záznam na USB / HDD): ano HbbTV (červené tlačítko): ne TimeShift: ANO USB : ANO Anténní…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
599 Kč
Včetně DPH a PHE 3.3396
ks

Popis produktu

DVB-T tuner: DVB-T2 (H.265/HEVC)
Počet tunerů : 1 tuner
Certifikace ČRa: ano
Přehrávané formáty: AVI; DivX; JPG; MKV; MOV; MP3; MP4; MPG; TS; VOB; XviD
PVR (záznam na USB / HDD): ano
HbbTV (červené tlačítko): ne
TimeShift: ANO
USB : ANO
Anténní vstup : ANO
HDMI : ANO
Scart: ANO
Digitální optický výstup: NE
Koaxiální digitální výstup: ANO
Anténní výstup : ANO
Příkon (W): 8

Provedení výrobku: černá barva

Set-top box pro DVB-T2 i DVB-T vysílání

Set-top box GoGEN DVB142T2PVR umožňuje plnohodnotný příjem televizního vysílání v novém formátu DVB-T2 H.265 HEVC. Zároveň si však poradí i se stávajícím formátem DVB-T. Jeho funkčnost potvrzuje i certifikát Českých radiokomunikací DVB-T2 OVĚŘENO. Všechny digitální televizní programy tak můžete naladit v nejvyšší vysílané kvalitě.

S televizním přijímačem set-top box můžete propojit buď HDMI kabelem nebo, v případě starších televizorů, i SCART kabelem.

Jeden dálkový ovladač pro set-top box i TV

Set-top box GoGEN DVB142T2PVR funguje nejen jako přijímač pozemního digitálního vysílání, ale také jako multimediální přehrávač. Díky těmto vlastnostem se tak rychle stane nedílnou součástí Vašeho televizoru. Ten v tomto případě funguje už jen jako zobrazovací zařízení. A právě proto je součástí balení set-top boxu i programovatelný dálkový ovladač, který snadno spárujete s Vašim televizorem. Lze tak jedním ovladačem ovládat set-top box i základní funkce televizoru (zapnutí/vypnutí, hlasitost, změna zdroje).

Nejen televizní vysílání

Set-top box GoGEN DVB142T2PVR lze však také využít jako multimediální přehrávač. Díky funkci Record Ready můžete nahrávat televizní vysílání pohodlně na USB Flash disk nebo externí hard disk. Funkce Timeshift zase umožňuje dočasné pozastavení přehrávaného pořadu a jeho pozdější shlédnutí (v kombinaci s Flash diskem nebo externím hard diskem).

USB vstup lze také využít pro přehrávání médií. Set-top box přehrává videa běžných formátů, navíc i s podporou titulků. Zobrazit lze také fotografie, ve formátu JPG nebo přehrávat hudbu ve formátu MP3. Součástí příslušenství přístroje je napájecí adaptér a praktické dálkové ovládání.

Přístroj disponuje českým teletextem a EPG – elektronickým programovým průvodcem. Zároveň i jeho menu je plně v češtině. Instalace a první nastavení je velmi jednoduché. Nemusíte se tak obávat zdlouhavého spuštění nebo nutnosti překladu anglických výrazů.



DVB-T/T2 HEVC/H.265 (1080p) tuner
RECORD READY
Timeshift
Programovatelný dálkový ovladač
USB vstup
Přehrávač médií
Podporované formáty: JPG, MP3, AVI, MOV, MP4, MPG, MKV, TS, VOB
Konektory: HDMI výstup, SCART výstup, Digitální koaxiální audio výstup

Obsah balení: set-top box, adaptér, dálkový ovladač, manuál, 2x AAA baterie



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.217
Výška (cm): 3.00
Šířka (cm): 13.50
Hloubka (cm): 11.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.310
Výška (cm): 6.50
Šířka (cm): 19.50
Hloubka (cm): 13.50
EAN: 8590393326129

Záruční doba: 24 měsíců

DVB-T2 (H.265/HEVC) Full HD (1080p) přijímač, programovatelný ovladač, nahrávání TV vysílání, TimeShift, SCART, USB, HDMI, Certifikace ČRa