Strojek pro přípravu těstovin DELÍCIA Strojek pro přípravu těstovin DELÍCIA

Strojek pro přípravu těstovin DELÍCIA

Domácí je domácí.... A platí to i u těstovin! Díky strojku DELÍCIA si je můžete dopřát přesně takové, jaké je dělají v Itálii, říkají jim "pasta fresca". Máte chuť na čerstvé tenké tagliolini, širší fettuccine nebo zapékané lasagne? Žádný problém! A…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
1 369 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Domácí je domácí.... A platí to i u těstovin! Díky strojku DELÍCIA si je můžete dopřát přesně takové, jaké je dělají v Itálii, říkají jim "pasta fresca". Máte chuť na čerstvé tenké tagliolini, širší fettuccine nebo zapékané lasagne? Žádný problém! A strojek umí i tenké polévkové nudle.

* Vynikající pro snadnou přípravu čerstvých domácích těstovin typu tagliolini, fettuccine, lasagne a polévkových nudlí.
* Opatřeno masivní svorkou pro uchycení ke stolu.
* Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, kvalitních kovů a odolného plastu.
* Návod k použití s recepty uvnitř balení.
* Záruka 3 roky.

Vlastnosti:
* Mezi hladkými válci strojku lze snadno a rychle připravit pláty těsta o potřebné tloušťce (např. pro lasagne) a protažením připravených plátů těsta mezi krájecími válci snadno vytvořit tenké tagliolini, široké fettucine nebo polévkové nudle.
* Strojek na těstoviny je masivní a odolný, k pracovní desce je pevně uchycen velkou kovovou svorkou, díky které je během přípravy těstovin perfektně stabilní.
* Součástí výrobku je podrobný návod k použití včetně receptů na domácí těstoviny a polévkové nudle z různých typů těst připravených a ověřených našimi kuchaři.

Návod k použití:
Příprava plátů těsta
* Na pomoučeném válu připravte z porce těsta placku, její okraj zasuňte do spáry mezi válci a otáčením klikou po směru hodinových ručiček pomoučené těsto mezi válci protáhněte.
* Obě strany těsta posypte znovu hladkou moukou.
* Těsto v polovině znovu přeložte a protažení mezi válci nejméně 5krát zopakujte, dokud těsto nebude rovnoměrně silné po celé délce.
* Ovladač síly plátu pak nastavte do polohy 6 a vyválené těsto znovu protáhněte mezi válci, pokud je plát těsta příliš dlouhý, naporcujte jej na kratší pláty.
* Postupným snižováním nastavení síly plátu po každém protažení připravíte rovnoměrně silný dlouhý plát těsta požadované tloušťky.
* Během postupného snižování síly plátu již těsto nepřekládejte a moukou posypávejte jen podle potřeby.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 2.950
Výška (cm): 19.50
Šířka (cm): 14.00
Hloubka (cm): 21.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 3.393
Výška (cm): 20.00
Šířka (cm): 15.00
Hloubka (cm): 22.00
EAN: 8595028476644

Záruční doba: 36 měsíců

Kvalitní ruční strojek pro přípravu čerstvých domácích těstovin typu tagliolini, fettuccine, lasagne a polévkových nudlí.