Robotický vysavač ETA Navaggio 2228 90000, černý Robotický vysavač ETA Navaggio 2228 90000, černý

Robotický vysavač ETA Navaggio 2228 90000, černý

Virtuální zeď: ano, v mobilní aplikaci Zdroj energie: aku (Li-ion) Hlučnost (dB): 72 Mopování: ANO Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 0.3 Mobilní aplikace: ANO Použití: robotický vysavač s mopem Doba provozu na jedno nabití až (min.): 120 …


Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
Dárek - Baterie alkalická ETA PREMIUM ALKALINE LR06 blistr 10ks
7 999 Kč
Včetně DPH a PHE 15.609
ks

Popis produktu

Virtuální zeď: ano, v mobilní aplikaci
Zdroj energie: aku (Li-ion)
Hlučnost (dB): 72
Mopování: ANO
Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 0.3
Mobilní aplikace: ANO
Použití: robotický vysavač s mopem
Doba provozu na jedno nabití až (min.): 120
Výška (cm): 9.4
Druh podlahy: na koberce; na tvrdé podlahy
Plánování úklidu: ANO
Rozeznávání překážek: bezdotykové
Typ navigace: laserová navigace
Barva: černá


Jděte na úklid chytře



Výkonný a inteligentní robotický vysavač ETA Navaggio 2 v 1 se o úklid domácnosti postará za vás. ETA Navaggio podlahu nejen vysaje, ale zároveň i vytře. Oblasti úklidu můžete vysavači pohodlně určit v aplikaci ETA Navaggio, ve které naleznete spoustu dalších funkcí a možností vysavače.


Vysoký výkon vysavače ETA Navaggio zajišťuje digitální motor s extra dlouhou životností. Kromě motoru se uvnitř schovává i kvalitní Li-Ion akumulátor s kapacitou 3 200 mAh, díky kterému vysavač vydrží až 120 minut! Pokud robot úklid přece jen nestihne, sám se před vybitím vrátí do nabíjecí stanice a po nabití bude opět pokračovat tam, kde skončil. Nabíjení vysavače trvá 3-4 hodiny.


Vysoký sací výkon je doprovázen kvalitním HEPA filtrem, který zabrání úniku do ovzduší i těm nejmenším částečkám. To potěší nejen alergiky, ale také všechny domácnosti s domácími mazlíčky.



ETA Navaggio se neztratí



Díky inteligentní laserové navigaci zmapuje vysavač ETA Navaggio celou místnost a úklid je tak rychlejší a důkladnější než u předchozích typů navigace. Pamatuje si uklizená místa a vy si tak můžete být jistí, že žádné nevynechá.


Vysavač je opatřen bezdotykovým ANTI-COLLISION systémem, který monitoruje překážky a zajišťuje šetrný pohyb v místnosti. Inteligentní senzory SMART TECHNOLOGY zase chrání robot před nepříjemným pádem ze schodů. V aplikaci ETA Navaggio jej můžete usměrnit podle vašeho gusta a definovat mu konkrétní zakázané zóny, kam jednoduše nesmí.



Budete si rozumět



Pro lepší komunikaci je ETA Navaggio vybaven hlasovým doprovodem. Můžete si zvolit, zda spolu chcete mluvit česky či anglicky. V obou případech si ale budete rozumět.



Špína nemá šanci



Robotický vysavač se nezalekne žádné úklidové výzvy. Hybridní kartáč, který je tvořen kombinací lamel a štětin, je vhodný pro všechny druhy podlah. Účinně a šetrně se tak postará o dlažbu, parkety i linoleum. Hravě si poradí i s koberci s výškou vlasu do 1 cm. Boční kartáčky zase účinně vymetou nečistoty a prach podél stěn. ETA Navaggio se tak postará o opravdu důkladný úklid.


Vysátou podlahu ETA Navaggio na závěr i vytře. Po nasazení mopovacího nástavce a nádržky na vodu o objemu 180 ml dodá robot vaší podlaze zasloužený lesk. V aplikaci si díky funkci elektronického mopování můžete přizpůsobit intenzitu zvlhčování danému povrchu nebo znečištění.


Díky své kompaktní výšce 9,4 cm zvládne uklidit i pod nižším nábytkem a vejde se do každé mezery. Na podlaze jej drží odolná kolečka s pohonem, která velmi dobře překonávají nerovnosti. Problém mu tak nedělají ani přechodové lišty a prahy do výšky 1,5 cm



Vícepatrové mapování prostoru



Robotický vysavač ETA Navaggio s laserovou navigací se u vás perfektně vyzná. Funkce vícepatrového mapování mu umožňuje zapamatovat si až 5 map a je tak ideálním řešením pro patrové domy.



Mapu si vysavač dokáže vytvořit i bez dlouhého prvotního uklízení. Stačí mu místnosti pouze naskenovat a mapy máte přehledně uložené v telefonu. V každém patře mu můžete vytvořit nové zakázané zóny, kterým se má vyhnout i nastavit různé režimy úklidu.



Chytrá aplikace pro inteligentní úklid



Povyšte uklízení na novou úroveň. ETA Navaggio zvládne až 6 režimů úklidu! Bez aplikace je k dispozici pouze automatický režim, ve kterém vysavač systematicky uklidí celý prostor a následně vyhledá nabíjecí stanici. Pokud se vysavač stihne vybít ještě před dokončením úklidu, sám si včas vyhledá nabíjecí stanici a po nabití bude pokračovat tam, kde skončil.


S chytrou aplikací můžete nejen vysavač ovládat pohodlně pomocí vašeho mobilního telefonu, ale navíc rozšiřuje jeho použití o několik funkcí. Mobilní telefon s vysavačem komunikuje prostřednictvím vaší domácí Wi-Fi sítě. Celá aplikace je navíc v češtině, budete si tak skvěle rozumět. S chytrou aplikací bude úklid hračka!


V aplikaci je vám k dispozici již zmíněná funkce mopování. Zde si můžete navolit intenzitu mopování mezi třemi úrovněmi – nízkou, střední a vysokou.


Jistě oceníte i funkci úklidu podél stěn, kdy vysavač pomocí bočních kartáčů najde všechny zapomenuté chuchvalce prachu.


Lokální úklid využijete při nehodách s rozsypanou kávou či rýží. ETA Navaggio uklidí pouze konkrétní místo, například drobečky pod stolem po vydatném obědě.


Pokud chcete uklidit pouze jednu místnost, využijte zónový úklid. V aplikaci si vyberete ložnici či dětský pokoj a zbytek již nechte na robotu. Jelikož se u vás perfektně vyzná, můžete si být jistí, že uklidí pouze tam, kde chcete.


Důkladný úklid se jistě bude hodit po náročné oslavě nebo před příchodem návštěvy. V tomto režimu ETA Navaggio uklidí byt či dům hned dvakrát.




Kompatibilita



- Podpora 2,4 a 5 GHz Wi-Fi sítí
- Operační systémy Android 4.4 a vyšší, iOS 9.0 a vyšší
- Aplikace ETA Navaggio zdarma ke stáhnutí z Google Play nebo App Store


 




Robotický vysavač 2 v 1 se smart aplikací


Hlavní benefity vysavače:
* Dokonalá orientace v prostoru díky laserovému navádění - laserový senzor skenuje místnost v 360°
* Pohodlné ovládání pomocí smart aplikace ETA NAVAGGIO přímo z mobilního telefonu nebo tabletu
* Aplikace je ZDARMA ke stažení v českém