Robotický vysavač ETA Master 5229 90000, černý Robotický vysavač ETA Master 5229 90000, černý

Robotický vysavač ETA Master 5229 90000, černý

Virtuální zeď: ano, v mobilní aplikaci Zdroj energie: aku (Li-Ion) Hlučnost (dB): 65 Mopování: ANO Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 0.6 Mobilní aplikace: ANO Použití: robotický vysavač s mopem Doba provozu na jedno nabití až (min.): 230 …


Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
DÁREK - Váha osobní ETA VITAL 1780 90060
7 999 Kč
Včetně DPH a PHE 14.8346
ks

Popis produktu

Virtuální zeď: ano, v mobilní aplikaci
Zdroj energie: aku (Li-Ion)
Hlučnost (dB): 65
Mopování: ANO
Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 0.6
Mobilní aplikace: ANO
Použití: robotický vysavač s mopem
Doba provozu na jedno nabití až (min.): 230
Výška (cm): 9.7
Druh podlahy: na koberce; na tvrdé podlahy
Na zvířecí chlupy: ANO
Plánování úklidu: ANO
Rozeznávání překážek: bezdotykové
Typ navigace: laserová navigace
Barva: černá


Nechte úklid na profesionálech



Výkonný a inteligentní robotický vysavač ETA Master 3 v 1 se o kompletní úklid domácnosti postará za vás. ETA Master podlahu vysaje, vytře a pomocí UV lampy i vydezinfikuje. Oblasti úklidu můžete vysavači pohodlně určit v aplikaci ETA SMART, ve které naleznete spoustu dalších funkcí a možností vysavače.


Opravdu vysoký výkon zajišťuje digitální motor s extra dlouhou životností. Kromě motoru se uvnitř schovává i vysoce kvalitní Li-Ion akumulátor s kapacitou 5 200 mAh, díky kterému vysavač zvládne uklízet až 230 minut! Pokud robot úklid přece jen nestihne, sám se před vybitím vrátí do nabíjecí stanice a po nabití bude opět pokračovat tam, kde skončil. Nabíjení vysavače trvá 4-6 hodin.
Vysoký sací výkon je doprovázen trojnásobnou filtrací s kvalitním HEPA filtrem, který zabrání úniku do ovzduší i těm nejmenším částečkám. To potěší nejen alergiky, ale také všechny domácnosti s domácími mazlíčky.


U vás doma se vyzná



Robotický vysavač ETA Master je vybaven inteligentní laserovou navigací, díky které zmapuje místnost v celých 360 ° a úklid je tak důkladnější a efektivnější než u předchozích typů navigace. Pamatuje si uklizená místa a vy si tak můžete být jistí, že žádné místečko nevynechá a nikam nepojede dvakrát.


Vysavač je opatřen bezdotykovým ANTI-COLLISION systémem, který monitoruje překážky a zajišťuje šetrný pohyb v místnosti. Inteligentní senzory SMART TECHNOLOGY zase chrání robota před nepříjemným pádem ze schodů. V aplikaci ETA SMART jej můžete usměrnit podle vašeho gusta a definovat mu konkrétní zakázané zóny, kam jednoduše nesmí.



Budete si rozumět



Pro lepší komunikaci je ETA Master vybaven hlasovým doprovodem. Můžete si zvolit, zda spolu chcete mluvit česky či anglicky. V obou případech si ale budete rozumět.


Mistr úklidu



Robotický vysavač ETA Master se nezalekne žádné úklidové výzvy. Na úklid je vybaven několika různými kartáči a mopovacím nástavcem řízeným elektronicky. Navíc má vysavač zabudovanou UV lampu, díky které podlahu při úklidu zároveň dezinfikuje a zanechává vaši domácnost hygienicky čistou.


Všechny nečistoty sbírá do extra velkého zásobníku na nečistoty o objemu 600 ml. Zásobník lze velmi snadno vyjmout a nečistoty můžete jednoduše vysypat do běžného odpadkového koše.


Hybridní kartáč, je tvořen kombinací lamel a štětin. Tento kartáč se účinně stará o dlažbu, parkety a další tvrdé podlahy, nezalekne se však ani vysávání koberců (výška vlasu do 1 cm). ETA Master si udržuje vysoký sací výkon po celou dobu úklidu. 


Jemný kartáč s extra jemnými chloupky využijete pro choulostivé podlahy nebo pro sběr jemného prachu, srsti a vlasů.


Gumový lamelový kartáč je určen pro všechny typy tvrdých podlah. Účinně také sbírá vlasy a je vhodný i pro mopování.


Boční kartáčky zase účinně vymetou nečistoty a prach podél stěn. ETA Master se tak postará o opravdu důkladný úklid.


Vysátou podlahu ETA Master na závěr i vytře. Po nasazení mopovacího nástavce a nádržky na vodu dodá robot vaší podlaze zasloužený lesk. V aplikaci si díky funkci elektronického mopování můžete přizpůsobit intenzitu zvlhčování danému povrchu nebo znečištění. Na jedno naplnění dokáže ETA Master vytřít plochu o velikosti až 40 m2.


Díky své kompaktní výšce 9,7 cm zvládne uklidit i pod nižším nábytkem a vejde se do každé mezery. Na podlaze jej drží odolná kolečka s pohonem, která velmi dobře překonávají nerovnosti. Problém mu tak nedělají ani přechodové lišty a prahy do výšky 1,5 cm.


Vícepatrové mapování prostoru



Robotický vysavač ETA Master s laserovou navigací se u vás perfektně vyzná.  Funkce vícepatrového mapování mu umožňuje zapamatovat si až 5 map a je tak ideálním řešením pro patrové domy.


Mapu si vysavač dokáže vytvořit i bez dlouhého prvotního uklízení. Stačí mu místnosti pouze naskenovat a mapy máte přehledně uložené v telefonu. V každém patře mu můžete vytvořit nové zakázané zóny, kterým se má vyhnout i nastavit různé režimy úklidu.



Chytrá aplikace pro inteligentní úklid



Povyšte uklízení na novou úroveň a využijte aplikaci ETA SMART. Robotický vysavač lze ovládat i manuálně pomocí dálkového ovladače. Bez aplikace je však k dispozici pouze automatický úklid, ve kterém vysavač systematicky uklidí celý prostor a lokální úklid, kdy se vysavač při úklidu pohybuje ve čtverci 1,8 x 1,8 m. Po dokončení obou režimů se vysavač automaticky vrátí do nabíjecí stanice. Pokud se vysavač stihne vybít ještě před dokončením úklidu, sám si včas vyhledá nabíjecí stanici a po nabití bude pokračovat tam, kde skončil.


S chytrou aplikací můžete nejen vysavač ovládat pohodlně pomocí vašeho mobilního telefonu, ale navíc rozšiřuje jeho použití o několik funkcí. Mobilní telefon s vysavačem komunikuje prostřednictvím vaší domácí Wi-Fi sítě. Celá aplikace je navíc v češtině, budete si tak skvěle rozumět. S chytrou aplikací bude úklid hračka!


Kromě dalších možností úklidu si můžete v aplikaci nastavit i ideální sací výkon vysavače, kde můžete přepínat mezi 4 úrovněmi. Nižší sací výkon využijete při vysávání choulostivých podlah a povrchů, při vysávání koberců zase sací výkon zkuste zvýšit.
Mezi jednotlivými intenzitami můžete přepínat i v rámci funkce mopování. Zde se můžete vybrat ze 3 úrovní intenzity dle