Akumulátorový vysavač ETA Rotary 14,4 V 1425 90000, šedý/bílý Akumulátorový vysavač ETA Rotary 14,4 V 1425 90000, šedý/bílý

Akumulátorový vysavač ETA Rotary 14,4 V 1425 90000, šedý/bílý

Zdroj energie: aku (Li-Ion) Vysávání: suché Doba provozu (min.): 25 Držák na stěnu: ANO Počet akumulátorů: 1 Na zvířecí chlupy: NE Provedení výrobku: šedá barva, bílá barva Čistotu máte pevně ve svých rukou Ruční vysavač nové generace ETA…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
1 999 Kč
Včetně DPH a PHE 3.3396
ks

Popis produktu

Zdroj energie: aku (Li-Ion)
Vysávání: suché
Doba provozu (min.): 25
Držák na stěnu: ANO
Počet akumulátorů: 1
Na zvířecí chlupy: NE

Provedení výrobku: šedá barva, bílá barva

Čistotu máte pevně ve svých rukou

Ruční vysavač nové generace ETA Rotary vás nadchne silným sacím výkonem i elektrickým rotačním kartáčem, který zajistí ještě efektivnější sběr a vyčesání nečistot. O jejich filtraci se následně postará účinný HEPA filtr.

V kategorii akumulátorových ručních vysavačů nezůstává pozadu ani délkou provozu na jedno nabití. Kvalitní 14,4 V Li-ion akumulátor vám umožní až 25 minut nepřetržitého vysávání a následně se znovu plně nabije za pouhých 5 hodin.

Díky nízké hmotnosti, malým rozměrům a ergonomicky tvarované rukojeti se navíc s tímto příručním pomocníkem příjemně manipuluje a stěžovat si nebudou ani vaše prsty – tlačítko ON/OFF lze aretovat ve zvolené poloze, a tak ho nemusíte po celou dobu vysávání křečovitě mačkat.

Sesbíraný prach a nečistoty následně putují přímo do transparentní nádobky o objemu 400 ml, která vás zbaví nutnosti nákupu a výměny prachových sáčků.

Roztočte to s bohatým příslušenstvím

Nástěnná dobíjecí základna slouží nejen k nabíjení, na jehož dokončení vás upozorní světelná kontrolka, ale i k praktickému uskladnění vysavače a jeho příslušenství. Toho je slušná sbírka – kromě rotačního turbokartáče s přímým pohonem (ideální pro vysávání čalouněného nábytku či interiéru automobilu), obdržíte také štěrbinovou hubici pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.) a kartáček s jemnými štětinkami pro úklid na místech, která potřebují šetrně zbavit prachu nebo pavučin (na nábytku, zdech či obrazech).

Prodlužka záruky

Záruku na motor vysavače ETA Rotary vám zdarma prodloužíme na 3 roky – stačí vyplnit registrační formulář. Bezplatnou službu Prodlužka záruky si registrujte ZDE.

Bezsáčkový ruční vysavač
* Bezkabelový provoz na akumulátor 14,4 V Li-Ion
* Moderní a elegantní design
* Dobíjení přes síťový adaptér
* Doba nabíjení cca 5 hod.
* Transparentní nádoba na prach s objemem 400 ml prachu
* Výdrž akumulátoru až 25 minut
* Kvalitní HEPA filtr
* Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro pohodlné používání
* Světelná signalizace nabíjení s indikací plného nabití akumulátoru
* Malý, lehký a skladný pomocník
* Deklarovaná hladina akustického výkonu 78 dB(A) re 1pW

Příslušenství součástí balení:
* Rotační turbokartáč s přímým pohonem - je určen speciálně pro vysávání čalouněného nábytku
* Štěrbinová hubice - je vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.)
* Kartáček s jemnými štětinkami pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (na nábytku, zdech či obrazech)
* Síťový adaptér 100-240 V (AC) / 18 V (DC) pro dobíjení vysavače
* Nástěnná dobíjecí základna pro nabíjení a praktické uskladnění vysavače

Dokoupitelné příslušenství:
HEPA filtr ETA242500060


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 1.660
Výška (cm): 12.00
Šířka (cm): 41.50
Hloubka (cm): 11.50

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 2.080
Výška (cm): 19.50
Šířka (cm): 46.50
Hloubka (cm): 17.00
EAN: 8590393303397

Záruční doba: 24 měsíců

Ruční vysavač nové generace s elektrickým rotačním kartáčem, vysokým sacím výkonem a 14,4 V Li-ion akumulátorem pro výdrž až 25 minut na jedno nabití.