Soundbar LG SP9YA Soundbar LG SP9YA

Soundbar LG SP9YA

Celkový výkon RMS (W): 520 Konfigurace reprosoustavy: 5.1.2 Subwoofer: bezdrátový Zvuk: Dolby Atmos Dolby Atmos: ano Bezdrátové připojení: AirPlay; Bluetooth; Chromecast; Wi-Fi Drátové připojení: digitální optické; HDMI Smart funkce: ANO …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
14 490 Kč
Včetně DPH a PHE 28.9795
ks

Popis produktu

Celkový výkon RMS (W): 520
Konfigurace reprosoustavy: 5.1.2
Subwoofer: bezdrátový
Zvuk: Dolby Atmos
Dolby Atmos: ano
Bezdrátové připojení: AirPlay; Bluetooth; Chromecast; Wi-Fi
Drátové připojení: digitální optické; HDMI
Smart funkce: ANO
Specifické funkce: Google Assistant, Chromecast, Google multi zone, Works with Alexa, AirPlay2
Soundbar (Š × V × H) (cm): 122 × 5,7 × 14,5
Subwoofer (Š × V × H) (cm): 22,1 × 39 × 31,3
Rozšířená záruka: ne
Označení BT připojení: SP9YA
Rozměr (cm) (cm): 122
Amazon Alexa: ANO
Google Home: ANO

Provedení výrobku: černá barva

LG SP9YA - LG Sound Bar LG
? Dolby Atmos
? Bluetooth
? Hi-Res Audio
? AI Sound Pro
? Zvuk jako v kině

Televizory a Sound Bary LG v harmonii s vaší domácností
Sladěný design Sound Baru LG a televizorů LG doplňuje váš domov i sebe navzájem. Každý designový prvek byl pečlivě zvážen tak, aby se stal součástí vašeho interiéru a dodal vašemu prostoru styl.

Bezproblémové ovládání pomocí jediného dálkového ovladače k televizoru LG
Využijte naplno funkce, které byly vyvinuty s ohledem na maximální kompatibilitu. Pomocí dálkového ovladače k televizoru LG můžete zapínat a vypínat Sound Bar, ovládat jeho hlasitost, a dokonce přepínat zvukové režimy – tak vypadá dokonalé pohodlí.

Vylepšený Sound Bar s TV procesorem LG využívajícím AI
Funkce pro sdílení zvukového režimu TV využívá modernizovaný TV procesor LG s AI pro rok 2021, který se stará o kvalitnější zvukový výstup prostřednictvím Sound Baru LG. Díky výkonu TV procesoru s AI budou veškeré zvuky čistší a jednotnější, a to i v případě, že budou pocházet z různých zdrojů. Jedině kombinace Sound Baru LG a televizoru LG vám nabídne ten nejlepší zážitek ze sledování TV.

Společně tvoříme lepší zvuk
Od roku 1977 nabízí společnost Meridian inovativní, elegantní a vysoce výkonná řešení v oblasti zvuku, která změnila způsob, jakým si lidé vychutnávají hudbu a filmy. Jako průkopník zvuku s vysokým rozlišením a mistr digitálního zpracování signálu (DSP) hraje společnost Meridian zásadní roli ve vývoji a zavádění průkopnických technologií.

Zvuk s vysokým rozlišením
LG Sound Bar SP9YA poskytuje zvuk ve vysokém rozlišení 24 bitů / 192 kHz. Zajišťuje tak přesnější reprodukci zvuku, takže vše uslyšíte tak, jak to tvůrci obsahu zamýšleli.

Skutečně působivý 5.1.2kanálový zvuk
5.1.2 zvukových kanálů, výkon 520 W a subwoofer – LG Sound Bar SP9YA představuje kompletní řešení s výkonným a působivým přednesem, který vám nabídne bohatší prostorový zvuk.

Ohromující síla Dolby Sound se Sound Barem LG a televizory LG
Technologie Dolby Atmos a DTS:X poskytují realističtější prostorový zvuk, který se ozývá všude kolem vás. Všechny vaše filmy a hudba díky čistšímu a poutavějšímu zvuku doslova ožijí.

Nová dimenze prostorového zvuku s technologií Dolby Atmos
Technologie Dolby Atmos Music zajišťuje přesné rozmístění zvuků v prostoru a dokáže poslech obohatit tím, že zvýrazní prostorovost zvukového přednesu. Zásluhou tohoto dojmu většího prostoru a hloubky si svá oblíbená hudební díla užijete jako nikdy předtím. Díky nebývalé čistotě zvukového podání objevíte skryté detaily a uslyšíte všechny drobné nuance přesně tak, jak to interpret zamýšlel. Výhody technologie Dolby Atmos Music si můžete vychutnat se streamovacími službami jako Amazon a Tidal, nebo se spoustou dalších hudebních titulů na discích Blu-ray.

Vychutnejte si bohatší herní zvuk s TV a Sound Bary LG
Technologie Dolby Atmos se postará o působivý trojrozměrný herní zvuk, který uslyšíte všude kolem sebe. Celá řada herních titulů pro XBOX a PC již tuto technologii podporuje, takže můžete začít hrát ještě dnes.

S novým zvukovým režimem vás vše, co máte rádi, ještě více pohltí
LG Sound Bar SP9YA je vybaven vlastními zvukovými režimy, které u jiných soundbarů nenajdete. Ty byly vyvinuty společností LG speciálně pro lidské hlasy, hry a sport – můžete se proto těšit na ten nejkvalitnější poslech, ať už budete sledovat film nebo hrát hru.

Zvuk přizpůsobený vašemu prostoru
Funkce pro kalibraci prostoru pomocí AI určí nejlepší nastavení Sound Baru pro danou místnost. Nainstalujte svůj Sound Bar s vědomím, že dokáže korigovat i jemné zkreslení zvuků způsobené předměty ve vašem pokoji, a to během pouhých 15 sekund.

Vylepšený AI Sound Pro se Sound Barem LG
Adaptivní zvuk pomocí vylepšeného algoritmu identifikuje hlasy, efekty a frekvence. Následně pak optimalizuje zvuk podle žánru, abyste si každou scénu lépe vychutnali.

Vyberte si oblíbenou platformu
LG Sound Bary jsou nyní kompatibilní s větším počtem AI služeb. Můžete přehrávat hudbu, nacházet odpovědi, spravovat každodenní úkoly a snadno ovládat chytrá zařízení prostřednictvím vámi preferované platformy.

Nekompromisní zvukové připojení
HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) umožňuje bezeztrátový přenos nekomprimovaných zvukových záznamů 5.1k a 7.1k a dokonce i HBR (High Bit Rate) zvukový záznam, jako je Dolby Atmos® a DTS: X® na kompatibilních TV přijímačích.

Bezproblémová synchronizace obsahu v rozlišení 4K
LG Sound Bar SP9YA poskytuje obsah v rozlišení 4K, včetně HDR a Dolby Vision, beze ztráty kvality nebo výkonu a nabízí tak plně propojený televizní a zvukový zážitek.

Rozměry - hlavní jednotka (Š x V x H)
1220 x 57 x 145
Rozměry - subwoofer (Š x V x H)
221 x 390 x 312,8
Vhodný pro TV o velikosti
55" a větší

OBSAH BALENÍ
Dálkový ovladač (+baterie 2x AAA)
Nástěnný držák
Uživatelský manuál

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 14.100
Výška (cm): 5.70
Šířka (cm): 122.00
Hloubka (cm): 14.50

Rozměry balení:
Hmotnost (kg)