Tyčový vysavač Concept VP4200 Perfect clean Tyčový vysavač Concept VP4200 Perfect clean

Tyčový vysavač Concept VP4200 Perfect clean

Zdroj energie: aku (Li-ion) Ruční a tyčový vysavač 2 v 1: ANO Typ filtrace: bezsáčkový Doba provozu (min.): 30 Hlučnost (dB): 79 Mokré čištění: ANO Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 0.6 Osvětlení na hubici: ANO Akumulátorový program: žádný …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
4 074 Kč
Včetně DPH a PHE 15.609
ks

Popis produktu

Zdroj energie: aku (Li-ion)
Ruční a tyčový vysavač 2 v 1: ANO
Typ filtrace: bezsáčkový
Doba provozu (min.): 30
Hlučnost (dB): 79
Mokré čištění: ANO
Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 0.6
Osvětlení na hubici: ANO
Akumulátorový program: žádný
Na zvířecí chlupy: ANO

Provedení výrobku: bílá barva, tyrkysová barva

Cyklonový tyčový vysavač 3 v 1

1. Rychlý úklid
2. 3 v 1
3. Kvalitní LI-ION baterie

Zbaví vás virů a bakterií
Chcete se doma cítit opravdu bezpečně? VP4200 je další z řady pomocníků, kteří vám pomohou s bojem proti virům a bakteriím. Jednoduše přidejte do zásobníku na vodu vhodný dezinfekční prostředek a můžete vytírat. Vaše podlahy budou dokonale čisté a dezinfikované.

Více času pro Vás
Dokážete si představit, že zvládnete úklid domu či bytu za polovinu času? To není hudba budoucnosti, ale realita s revolučním vysavačem, ručním vysavačem a mopem v jednom. Klasický vysavač i kbelík s hadrem můžete nechat v komoře. S VP4200 pohodlně vysajete koberce a zároveň v jednom tahu vysajete i vytřete veškeré tvrdé podlahy, které v domě či bytě najdete. A to vše bez zbytečného víření prachu. Alergici budou radostí bez sebe.

Mop
Čisté podlahy bez kbelíku se špinavou vodou už nebudou jen snem. Jednoduše stačí naplnit 150ml nádržku vodou a jednoduchým pohybem na ni nasadit sací hubici vysavače. Lehkým sešlápnutím tlačítka na nádržce navlhčíte mop a už můžete pohodlně vytírat i vysávat zároveň.

Řekněte sbohem krátkým kabelům
Už Vás také nebaví kvůli každému smítku chodit do komory pro starý, velký, těžký vysavač? Užijte si rychlé a komfortní vysávání bez kabelu. Už se nebudete muset namáhat s přepojováním kabelu do jiné zásuvky v každé místnosti – Vy už totiž žádný kabel ani zástrčku nepotřebujete. Pohodlné vysávání celého bytu, domu, dlouhých chodeb a schodů atd. se stane skutečností.

Lopatku už hledat nebudete
VP4200 je vybaven odnímatelnou jednotkou pro ruční vysávání. Ušetříte spoustu peněz, protože si už nebudete muset pořizovat další spotřebiče nebo přístroje. Ruční vysavač určitě oceníte při vysávání pod kuchyňskou linkou, při rychlém úklidu po dětech, pokud potřebujete vysát klávesnici počítače, kufr auta nebo třeba piliny po křečkovi. Díky širokému příslušenství si najde místo ve Vaší domácnosti.

Princip cyklonového vysávání
Díky odstředivé síle, která na nečistoty působí při rotaci vysávaného vzduchu uvnitř nádoby, jsou nečistoty a prach odstředěny do sběrné nádoby o velikosti 600 ml. O zbylé částice se postará omyvatelný karbonový filtr. Vy budete mít domácnost stále jako ze škatulky.

Turbokartáč
Vysavač je vybavený turbokartáčem, který je ideální volbou na všechny typy koberců. Jedinečná konstrukce umožňuje zachytit každý chlup Vašeho domácího zvířátka. Snadná je i samotná údržba hubice, kterou můžete jednoduše rozebrat, vyčistit a zase složit.

Vždy připraven
Až 40 minut si můžete užívat vysávání bez kompromisů. Tak dlouho vydrží kvalitní Li-Ion baterie na jedno nabití. Její největší výhodou je, že při úplném vybití trvá doba nabíjení pouhé 2 - 2,5 hodiny. Dokonalý přehled o stavu baterie získáte díky svítící kontrolce: budete vědět, kdy je vysavač připraven ke100% výkonu.

Pod svícnem už není největší tma
Přejete si mít dokonale uklizeno i na nejtemnějších místech Vašeho domova? Tyčový vysavač je vybavený LED světlem přímo na hubici. Krásně Vám posvítí na místa pod nábytkem, takže i tam budete mít perfektně čisto. A to i díky rotačnímu kartáči, kterým je vysavač vybaven.

Rodina Perfect Clean
Ne nadarmo se říká čistota půl zdraví. Proto jsme v Conceptu připravili celou řadu pomocníků na úklid. Stačí si jen vybrat, který Vám bude vyhovovat a padne Vám do ruky. Už máte svého favorita?

Technické parametry:
* Vysavač, ruční vysavač a mop v 1
* Kapacita nádoby na vodu: 150 ml
* Kapacita nádoby na prach: 600 ml
* Rotační kartáč
* Dvojitý omyvatelný filtr
* Doba provozu na 1 nabití: 40 min.
* Doba nabíjení: 2,5 hod.
* Baterie: 14,4 V Li-Ion
* Příkon: 100 W
* Hlučnost: 79 dB
* Barva: bílá + tyrkysová

Příslušenství:
* 2x textilie pro mop
* Adaptér, omyvatelný filtr
* Dlouhá štěrbinová hubice
* Hubice na čalounění
* Hubice s kartáčkem
* Krátká štěrbinová hubice




Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 3.300
Výška (cm): 115.00
Šířka (cm): 26.00
Hloubka (cm): 20.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 5.250
Výška (cm): 34.00
Šířka (cm): 16.50
Hloubka (cm): 67.00
EAN: 8595631004227

Záruční doba: 24 měsíců

Bezkabelový vysavač, ruční vysavač a mop v jednom, rotační kartáč, doba provozu 25 - 30 minut.