Chytrá žárovka Xiaomi Mi Smart Bulb, 9W, E27 Chytrá žárovka Xiaomi Mi Smart Bulb, 9W, E27

Chytrá žárovka Xiaomi Mi Smart Bulb, 9W, E27

Typ: LED žárovka Závit/Patice: E27 Spotřeba energie (W): 9 Barevná teplota: RGB Tvar: klasik Vlastnosti: RGB Komunikační technologie: Wi-Fi Funkce (Typ): osvětlení Základní sada: NE Amazon Alexa: NE Apple HomeKit: NE Google Home: NE Vlastní…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
772 Kč
Včetně DPH a PHE 3.025
ks

Popis produktu

Typ: LED žárovka
Závit/Patice: E27
Spotřeba energie (W): 9
Barevná teplota: RGB
Tvar: klasik
Vlastnosti: RGB
Komunikační technologie: Wi-Fi
Funkce (Typ): osvětlení
Základní sada: NE
Amazon Alexa: NE
Apple HomeKit: NE
Google Home: NE
Vlastní systém: ANO

Xiaomi Yeelight LED Bulb Color - 16 milionů barev, nekonečné možnosti
Pohrejte si se světlem a vyberte si z 16 milionů barev, které odpovídají vaší náladě. Použijte oblíbenou fotku a prožijte tento výjimečný okamžik se stínem světla. Uložte své oblíbené nastavení osvětlení a zapněte jej vždy, když chcete, klepnutím na prst.

Profesionální optický vzhled
Profesionální optický vzhled a vysoce kvalitní LED poskytují stabilní světelný výkon, snižují oslnění a chrání vaše oči. S nastavením teploty barev 1700K až 6500K a stmívatelným jasem, žárovka Yeelight LED (Color) splňuje všechny vaše potřeby.

Osvětlete si vaši noc
Očekáváte romantickou noc? Žárovka Yeelight LED (Color) vám pomáhá vytvářet fantastickou atmosféru. S pravým světlem a obklopuje vás oblíbená barva, připravte se na romantickou noc.

Nejlepší filmový společník
Stmívající osvětlení okolního prostředí vám poskytuje úchvatný efekt při sledování vašeho oblíbeného filmu, pomáhá snížit odraz od obrazovky a zmírňuje namáhání očí.

Pro Vaši relaxaci
Světlo ovlivňuje naši náladu, chování a pocity. Pro soukromou relaxaci a pro kvalitní čas s přáteli a rodinou vytváří žárovka Yeelight LED (Color) útulné a relaxační prostředí. Užijte si tyto okamžiky.

Dálkové ovládání kdykoliv a kdekoliv
Pomocí bezdrátové Wi-Fi sítě se dokážete připojit k inteligentním senzorům Xiaomi. Po připojení k inteligentní žárovce můžete začít ovládat jednoduše pomocí aplikace ve vašem mobilním telefonu. Vypněte světlo svým dětem, aniž byste způsobili hluk, ztlumili světla, aniž byste se hnuli z postele, při odchozu z domu se vše automaticky vypne, všechno je to o zjednodušení vašeho života.

Lze řídit skupinku žárovek
Nastavení skupinové kontroly, vytváření romantiky a překvapení je jednodušší, než si dokážete představit. Jen správné světlo. Není třeba instalovat speciální kabely nebo složitou instalaci, s prstem na dosah ucítíte tu pravou magii lampy Xiaomi Yeelight LED Bulb Color.

11 let životnost energeticky úsporného vzhledu
S úsporným vzhledem vám žárovka poskytuje 25 000 hodin vysoce jasné osvětlení a je věrným společníkem. Nemusíte ani přemýšlet o výměně žárovky. Zajistěte správné osvětlení svého domova s přáteli nebo v práci.

Technická specifikace
• Světelný tok: 600lm (4000K)
• Konektivita: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
• Teplota barev: 1700K-6500K
• Počet barev: 16 milionů
• Jmenovitý výkon: 9W
• Provozní napětí: 220V - 50Hz 0.1A
• Patice: E27
• Životnost 25000 hodin
• Kompatibilita: Android 4.4, iOS 7.0 a vyšší
• Rozměry: 55 x 120 mm


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 1.460
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.258
Výška (cm): 12.70
Šířka (cm): 6.20
Hloubka (cm): 6.20
EAN: 6934177706370

Záruční doba: 24 měsíců