Startovací sada Philips Hue Bluetooth 9W, E27, White Ambiance + Switch, Bridge Startovací sada Philips Hue Bluetooth 9W, E27, White Ambiance + Switch, Bridge

Startovací sada Philips Hue Bluetooth 9W, E27, White Ambiance + Switch, Bridge

Náhrada za žárovku: 41–60 W Typ: LED žárovka; startovací sada Závit/Patice: E27 Spotřeba energie (W): 9 Energetická třída: A+ Svítivost (ISO) (lumenů): 806 Barevná teplota: 6 500 K Index podání barev (CRI) (Ra): 80 Tvar: klasik Komunikační…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
2 990 Kč
Včetně DPH a PHE 10.89
ks

Popis produktu

Náhrada za žárovku: 41–60 W
Typ: LED žárovka; startovací sada
Závit/Patice: E27
Spotřeba energie (W): 9
Energetická třída: A+
Svítivost (ISO) (lumenů): 806
Barevná teplota: 6 500 K
Index podání barev (CRI) (Ra): 80
Tvar: klasik
Komunikační technologie: Bluetooth; ZigBee
Funkce (Typ): osvětlení
Základní sada: ANO
Kompatibilní s Philips Hue: ANO
Amazon Alexa: ANO
Apple HomeKit: ANO
Google Home: ANO
Vlastní systém: ANO

Užijte si přednastavené relaxační a povzbuzující scény nebo si vytvořte své vlastní hned po rozbalení pomocí základní sady Hue White Ambiance. Tato sada obsahuje Hue Bridge, 3 chytré žárovky, které nabízejí celé spektrum bílého světla a vypínač Dimmer switch.

Vlastnosti:
• Ovládání pomocí aplikace prostřednictvím Bluetooth
• Pracuje s Hue Bridge
• Teplé až studené bílé světlo
• Můstek Hue Bridge součástí balení
• Ovládání pomocí aplikace nebo hlasem
• Můstek Hue Bridge součástí balení

Ovládejte systém hlasem
Systém Philips Hue je kompatibilní se systémy Amazon Alexa, Apple HomeKit a Google Home (funguje na platformě Google Assistant). Osvětlení lze díky tomu ovládat i hlasem. Můžete je zapínat i vypínat, případně ladit dokonalou atmosféru úpravou jasnosti. Vybírat lze dokonce i z přednastavených scén. Můžete také měnit barvy a ještě mnohem více. Aniž byste hnuli prstem.

Vytvořte si atmosféru s chytrým bílým osvětlením v barvě od teplé po studenou
Využijte více než 50 000 odstínů bílého světla, od teplého po studené, k vytváření optimální atmosféry pro práci, hru či odpočinek bez ohledu na denní dobu. Vykročte ráno pravou nohou do studeného jasného bílého světla, které vám dodá energii, nebo si pomocí zlatavých tónů připravte klidný večer.

Ovládání chytrého osvětlení i na dálku
Aplikace Philips Hue vám poskytuje absolutní kontrolu nad osvětlením, i když třeba právě nejste doma. Můžete osvětlení vypínat i zapínat na dálku pouze pomocí aplikace. Váš domov bude vždy osvětlen přesně tak, jak chcete.

Užívejte si ideální chytré osvětlení pro každodenní činnosti
Usnadněte si den předvolenými scénami osvětlení připravenými pomáhat vám při vašich každodenních činnostech. Dvě scény ve studených tónech, Energize a Concentrate, vám pomohou zahájit den a soustředit se, teplejší scény Read a Relax pak využijete, když si budete chtít užít kvalitní četbu a nechat mysl odpočinout.

Mozek automatizace chytré domácnosti: můstek Hue Bridge
Můstek Hue Bridge představuje základní součást chytrého osobního systému osvětlení Philips Hue. Funguje jako mozek celého systému, komunikuje jak s chytrými žárovkami, tak s aplikací Hue a zajišťuje, aby vše dohromady fungovalo. Je také nutný pro různé automatizační funkce chytré domácnosti, například plánování pravidelných činností a časování.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.554
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.985
Výška (cm): 14.00
Šířka (cm): 23.00
Hloubka (cm): 17.60
EAN: 8719514291232

Záruční doba: 24 měsíců