CD přehrávač Yamaha CD-S303, černý CD přehrávač Yamaha CD-S303, černý

CD přehrávač Yamaha CD-S303, černý

Přehr. média: CD mechanika; USB Přehrávané formáty: AAC; FLAC; MP3; WMA USB vstup: ANO Bluetooth: NE Wi-Fi: NE LAN (Ethernet): NE Optické vstupy: 0 Koaxiální vstupy: 0 Vstup AUX: NE Optické výstupy: 1 Koaxiální výstupy: 1 Výstup AUX: NE …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
10 263 Kč
Včetně DPH a PHE 15.609
ks

Popis produktu

Přehr. média: CD mechanika; USB
Přehrávané formáty: AAC; FLAC; MP3; WMA
USB vstup: ANO
Bluetooth: NE
Wi-Fi: NE
LAN (Ethernet): NE
Optické vstupy: 0
Koaxiální vstupy: 0
Vstup AUX: NE
Optické výstupy: 1
Koaxiální výstupy: 1
Výstup AUX: NE
Dálkové ovládání v balení: ANO
Tuner: bez tuneru
Napájení: síťové

Provedení výrobku: černá barva

Vysoce kvalitní, snadno použitelný přehrávač disků CD se speciálními funkcemi, jako je Pure Direct, Intelligent Digital Servo, USB a kompatibilita s MP3 / WMA / LPCM / FLAC.

Čistý přímý obvod
Propracované obvody v propracovaném uspořádání
Krátké signální cesty
Vysoce kvalitní komponenty
Vysoce výkonný D / A převodník pro maximální přesnost převodu s minimálním šumem
Laserový skenovací systém s posuvným mechanismem
Inteligentní ovládání serva
Kompatibilita s MP3, WMA, LPCM a FLAC
Přehrávání z CD-R / RW
Mnoho praktických funkcí přehrávání

Navrženo pro příjemnou kvalitu zvuku
Přehrávač disků CD-S303 přebírá zvukové vlastnosti vysoce kvalitních komponentů přehrávače disků CD a nabízí vynikající kvalitu zvuku pro milovníky hudby. Kromě disků CD lze hudební soubory z paměťových zařízení USB přehrávat také prostřednictvím portu USB na přední straně.

Čistý přímý obvod
Obvod Pure Direct, vyzkoušený a vyzkoušený v zesilovačích a přijímačích Yamaha, je také použit v CD-S303. Stisknutím tlačítka na přední straně nebo na dálkovém ovladači se vypne digitální zvukový výstup a displej. Tímto způsobem je šum na pozadí snížen na minimum a kvalita zvuku analogového zvukového výstupu je optimalizována.

Propracované obvody v propracovaném uspořádání
Inženýři společnosti Yamaha nešetřili časem ani úsilím při uspořádání součástí a obvodových desek uvnitř jednotky za účelem optimalizace kvality zvuku. Napájecí jednotky pro motorový pohon, displej a provoz USB, jakož i pro digitální a analogové části byly navzájem izolovány, aby se eliminovalo elektromagnetické rušení. Hnací mechanismus je umístěn ve středu jednotky pro ideální rozložení hmotnosti a tím i vyvážený výkon.

Krátké signální cesty
Přísně logické a symetrické vnitřní uspořádání dílů a desek slouží k tomu, aby byly signální cesty na jednotlivých deskách co nejkratší. Tento funkční design také zajišťuje krátké, přímé signálové cesty mezi jednotlivými součástmi, a tím minimalizuje riziko ztráty signálu nebo rušení - technický úspěch, na který můžeme být hrdí.

Dobře sladěné a vysoce kvalitní díly
Každá jednotlivá část přehrávače CD ovlivňuje kvalitu zvuku. Při výběru a koordinaci dílů a materiálů používá Yamaha maximální péči. Vysoce kvalitní akustický kondenzátor, nový nízkošumový OP zesilovač s vysokým zesilovacím výkonem a použití tlumicího materiálu pod transformátorem a kolem signálních kabelů je jen několik příkladů toho, jak Yamaha optimalizovala kvalitu zvuku. Propracovaný interiér CD-S303 dosahuje úrovně, která může konkurovat mnohem dražším modelům.

Výkonný D / A převodník
Výkonný systém převodu D / A obsahuje převodník 192 kHz / 24 bitů D / A a plně využívá výhody digitální technologie, kterou Yamaha vyvíjí a optimalizuje po mnoho let. To zajišťuje extrémně přesnou konverzi, vynikající poměr signálu k šumu a prvotřídní dynamický rozsah.

Laserový skenovací systém s posuvným mechanismem
Laserový skenovací systém je izolován posuvným mechanismem, takže citlivá operace není ovlivněna vibracemi.

Inteligentní ovládání serva
Konvenční sledovací obvody serva nemohou zcela eliminovat chyby spojené s pokroucenými disky, prachem a jinými vadami. Tento systém používá spolehlivý procesor digitálního signálu (DSP), dostupný výhradně pro disky CD, ke sledování signálu a úpravě sledování a zaostření snímače, rychlosti motoru vřetena a opravuje případné chyby.

Užijte si hudbu ve formátech MP3, WMA, LPCM, AAC a FLAC
USB port na přední straně umožňuje snadné přehrávání hudebních souborů ve formátu MP3, WMA, LPCM, AAC nebo FLAC z úložných zařízení USB s vysoce kvalitním zvukem. Můžete také přehrávat soubory vypálené na disku CD-R / RW.

Displej CD-Text se třemi režimy
Informace o aktuálně přehrávaném disku CD se zobrazují přímo na displeji přehrávače disků CD. Textový displej se třemi režimy zobrazuje informace o názvu disku CD, umělci a jednotlivých hudebních skladbách.

Programované přehrávání (pouze zvukové disky CD)
Je velmi snadné naprogramovat požadované stopy v libovolném pořadí. Program můžete kdykoli odstranit jediným dotykem.

Více funkcí
- Přímá volba a přímý přístup na 10 kláves
- Náhodné přehrávání
- Funkce opakování (celé CD / jedna skladba)
- Zobrazení času se třemi režimy
- 4 úrovně osvětlení
- Pokračování přehrávání
- Pohotovostní režim
- Paměť režimu přehrávání

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 3.960
Výška (cm): 8.60
Šířka (cm): 4.35
Hloubka (cm): 26.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 5.000
Výška (cm): 55.00
Šířka (cm): 38.00
Hloubka (cm): 16.00
EAN: 4957812671125

Záruční doba: 24 měsíců

CD přehrávač, Pure Direct, Intelligent Digital Servo, USB, MP3 / WMA / LPCM / FLAC, vysoce výkonný D / A převodník, paměť režimu přehrávání