CD přehrávač Yamaha CD-C603, černý CD přehrávač Yamaha CD-C603, černý

CD přehrávač Yamaha CD-C603, černý

Přehr. média: CD mechanika; USB Přehrávané formáty: AAC; FLAC; MP3; WAV; WMA USB vstup: ANO Bluetooth: NE Wi-Fi: NE LAN (Ethernet): NE Optické vstupy: 0 Koaxiální vstupy: 0 Vstup AUX: NE Optické výstupy: 1 Koaxiální výstupy: 0 Výstup AUX: ANO …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
16 157 Kč
Včetně DPH a PHE 14.8346
ks

Popis produktu

Přehr. média: CD mechanika; USB
Přehrávané formáty: AAC; FLAC; MP3; WAV; WMA
USB vstup: ANO
Bluetooth: NE
Wi-Fi: NE
LAN (Ethernet): NE
Optické vstupy: 0
Koaxiální vstupy: 0
Vstup AUX: NE
Optické výstupy: 1
Koaxiální výstupy: 0
Výstup AUX: ANO
Dálkové ovládání v balení: ANO
Tuner: bez tuneru
Napájení: síťové

Provedení výrobku: černá barva

Přístroj CD-C603 nabízí funkci Pure Direct známou ze špičkových zesilovačů a receiverů Yamaha. Stisknutím tlačítka na předním panelu nebo na dálkovém ovladači vypnete digitální zvukový výstup a displej. Tím se rušení omezí na naprosté minimum, což garantuje maximální kvalitu analogového zvukového výstupu.



Funkce Play X Change umožňuje měnit disky CD i přímo během přehrávání. Můžete si tak vychutnat nepřerušovaný poslech, zatímco budete měnit disky za nové. Přístroj CD-C603 má plně vysunutelný zásobník na disky, který pojme až 5 disků současně.



Zvuková reprodukce měniče CD-C603 je plná dynamiky a čistoty. Zdokonalili jsme obvody zvukové reprodukce a jejich uspořádání, aby byla výsledná kvalita zvuku co nejvyšší. Kromě disků CD umožňuje přístroj také přehrávání hudebních souborů (MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC) uložených na paměťových zařízeních USB prostřednictvím USB konektoru na předním panelu.



Yamaha je jediná značka na světě, která se stará o vše od okamžiku, kdy je zvuk vytvořen, až po okamžik, kdy se dostane k lidskému uchu. Jednoduše zavřete oči, vnímejte umělce přímo před sebou a zažijte hluboký pocit, že jste skutečně „blíž umělci“.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 5.600
Výška (cm): 11.60
Šířka (cm): 43.50
Hloubka (cm): 40.50

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 8.000
Výška (cm): 22.00
Šířka (cm): 51.00
Hloubka (cm): 56.00
EAN: 4957812693400

Záruční doba: 24 měsíců

CD, CD-R/RW přehrávač, měnič na 5 CD PlayXchange, podpora MP3/WMA, USB pro iPod a jiné MP3 přehrávače, režim Pure Direct, optický výstup, USB, výstup pro sluchátka, kovový čelní panel