Sluchátka Panasonic RZ-B310WDE-K - černá Sluchátka Panasonic RZ-B310WDE-K - černá

Sluchátka Panasonic RZ-B310WDE-K - černá

Provedení sluchátek: špunty Typ sluchátek: do ucha (intraaural) Typ přenosu: bezdrátový (Bluetooth) Typ připojení: Bluetooth Typ nabíjení: USB-C Ovládání hlasitosti : nemá ovládání hlasitosti Mikrofon: ANO Přijmutí hovoru: ANO Vhodná pro sport:…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
1 999 Kč
Včetně DPH a PHE 1.0164
ks

Popis produktu

Provedení sluchátek: špunty
Typ sluchátek: do ucha (intraaural)
Typ přenosu: bezdrátový (Bluetooth)
Typ připojení: Bluetooth
Typ nabíjení: USB-C
Ovládání hlasitosti : nemá ovládání hlasitosti
Mikrofon: ANO
Přijmutí hovoru: ANO
Vhodná pro sport: ANO
Stupeň krytí: IPX4
ANC (Potlačení okolního ruchu): ANO
Ambientní zvuk: NE
Kmitočtový rozsah od (Hz): 20
Kmitočtový rozsah do (Hz): 20000
True wireless: ANO
Výdrž sluchátek (hod.): 5
Výdrž s nabíjecím pouzdrem (hod.): 20
Dětská sluchátka: NE
Akustický systém: polouzavřený
Měření tepu: NE
Barva: černá

Provedení výrobku: černá barva

Nová bezdrátová sluchátka Panasonic RZ-B310W jsou určena pro lidi na cestách, kteří nechtějí, aby jim vnější hluk kazil požitek z hudby nebo hovorů. Díky technologii XBS poskytují také působivé basy.

Hybridní potlačení šumu
Sluchátka B310W s integrovanými mikrofony a technologiemi feed-forward a feed-back potlačují rušivý okolní hluk. Jsou ideální na cesty, protože odstraňují opakující se šum na pozadí letadel, vlaků a autobusů.

Ergonomický design
Bezdrátová sluchátka B310W se díky konstrukci typu „Ergofit“ pohodlně a bezpečně nosí. Konstrukce je pomáhá udržet tam, kam patří – v uších.

Pro lepší zvuk
Kombinace 10mm dynamických měničů s technologií XBS (eXtra Bass System) znamená, že B310W mají dostatek basů – pro bohatý a hladký zvuk.

Energie na celý den
Díky výdrži baterie až 5 hodin v samotných sluchátkách (i se zapnutým potlačením šumu) a dalším 11 hodinám dobíjení v kompaktním nabíjecím pouzdře vám sluchátka B310W zajistí opravdu dlouhý poslech hudby i telefonování doma a na cestách.

Vytvořeno pro reálný svět
Sluchátka B310W jsou vyrobena v souladu se standardem voděodolnosti IPX4 a jsou stejně dobře použitelná při intenzivním tréninku v posilovně i venku v dešti.

Rychlé a stabilní připojení
Díky bezdrátové technologii Bluetooth® 5.3 umožňují sluchátka B310W delší a kvalitnější přenos zvuku při hovorech i poslechu hudby.

Snadné dotykové ovládání
Sluchátka B310W obsahují dotykové senzory na obou sluchátkách, takže můžete okamžitě přepínat mezi hovory a hudbou. Můžete také aktivovat potlačení šumu nebo režim okolí či přeskakovat skladby.

Hlasový asistent
Díky kompatibilitě se službou Google Assistant i Siri jsou sluchátka B310 připravena pro dnešní chytré telefony. Klepnutí na sluchátko s „aktivační“ frází probudí vybraného digitálního asistenta k životu.

Kompaktní konstrukce
Díky až 11hodinové výdrži baterie v přenosném pouzdře a rychlému nabíjení přes USB-C jsou sluchátka B310W připravena vyrazit. Díky kompaktnímu tvaru pouzdra jej snadno vložíte do tašky nebo kapsy.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.137
Výška (cm): 0.00
Šířka (cm): 0.00
Hloubka (cm): 0.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.125
Výška (cm): 8.00
Šířka (cm): 12.10
Hloubka (cm): 4.30
EAN: 5025232946846

Záruční doba: 24 měsíců