Mikrofon AKG C44-USB LYRA - stříbrný Mikrofon AKG C44-USB LYRA - stříbrný

Mikrofon AKG C44-USB LYRA - stříbrný

Typ mikrofonu: kondenzátorový; zpěvový Frekvenční rozsah od (Hz): 20 Frekvenční rozsah do (Hz): 20000 Připojení: USB-C S ramenem: NE Provedení výrobku: stříbrná barva AKG Lyra je stolní USB mikrofon osazený čtyřmi nezávislými kondenzátorovými…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
3 990 Kč
Včetně DPH a PHE 4.0656
ks

Popis produktu

Typ mikrofonu: kondenzátorový; zpěvový
Frekvenční rozsah od (Hz): 20
Frekvenční rozsah do (Hz): 20000
Připojení: USB-C
S ramenem: NE

Provedení výrobku: stříbrná barva

AKG Lyra je stolní USB mikrofon osazený čtyřmi nezávislými kondenzátorovými kapslemi, které umožňují měnit jeho směrovou charakteristiku v závislosti na zvoleném způsobu snímání. Díky své univerzálnosti je ideálním nástrojem pro tvorbu podcastů, ozvučování videa, živý streaming nebo pro studiové nahrávání. Podpora standardu Plug & Play zajišťuje kompatibilitu s jakýmkoliv počítačem (PC / Mac) nebo mobilním zařízením (iOS / Android) vybaveným USB rozraním, a to bez potřeby instalace dalších ovladačů. Mikrofon je možné umístit na stolní stativ, který je dodáván jako příslušenství, nebo uchytit na standardní mikrofonní stojan.

Vlastnosti
Integrovaný A/D převodník pracuje v HD rozlišení 24 bit / 192 kHz a zajišťuje čistý bohatý zvuk v celém spektru od 20 Hz do 20 kHz. Uživatel může přepínat mezi čtyřmi režimy snímání – zepředu, zepředu + zezadu, v úzkém nebo širokém stereu. Mikrofon je vybaven sluchátkovým výstupem (3,5mm stereo jack) s nezávislým ovladačem hlasitosti, který je určen k přímému monitoringu s nulovou latencí. Z dalších ovládacích prvků jsou k dispozici otočné ovladače pro nastavení zisku, volbu směrové charakteristiky a spínač Mute. Mikrofon lze s počítačem nebo s mobilním zařízením propojit prostřednictvím rozhraní USB 2.0 (konektor USB-C). Jako příslušenství dodává výrobce Lite verzi DAW aplikace Ableton Live 10.

Kondenzátorové mikrofony AKG
Kondenzátorové mikrofony mají ve výrobním programu společnosti AKG nezastupitelné místo a ve zvukařském světě představují kvalitativní standard při pódiovém a studiovém ozvučování. Oceňovány jsou pro svou vysokou citlivost a schopnost přenesení jemných zvukových detailů. Zvukaři, hudebníci, producenti a zvukoví inženýři mohou vybírat z nabídky více než třiceti modelů, které se liší určením a konstrukcí. K dispozici jsou mimo jiné i kompletní stereo sety s bohatým doplňkovým příslušenstvím. Společným jmenovatelem je vždy skvělý zvuk a spolehlivá trvanlivá konstrukce.

Specifikace
• Konstrukce: kondenzátorová
• 4 nezávislé kapsle
• Přepínatelná směrová charakteristika: snímání zepředu, zepředu + zezadu, v úzkém nebo širokém stereu
• A/D převodník: 24 bit / 192 kHz
• Maximální SPL:129 dB SPL (0,5% THD)
• USB 2.0, konektor USB-C
• Sluchátkový výstup (3,5 mm jack)
• 3x otočný ovladač, 1x přepínač Mute
• Napájení / spotřeba: 5V USB / 75 mA
• Rozměry: 247,5 x 107,90 mm x 152,50 mm

Součást balení
• USB kabel
• Stolní stojánek
• Software Ableton Live 10 Lite


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.920
Výška (cm): 25.00
Šířka (cm): 11.00
Hloubka (cm): 15.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.280
Výška (cm): 16.50
Šířka (cm): 33.00
Hloubka (cm): 26.50
EAN: 9002761048308

Záruční doba: 24 měsíců