Konvice Banquet Faro 3 l Konvice Banquet Faro 3 l

Konvice Banquet Faro 3 l

Objem: 3 l a více Druh ohřevu: elektrika; indukce; sklokeramika Provedení výrobku: nerez Dáváte přednost klasice? Nedáte dopustit na varné konvice? Nerezové konvice jsou nabízeny jak v klasickém provedení, tak i moderních barevných variantách.…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
659 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Objem: 3 l a více
Druh ohřevu: elektrika; indukce; sklokeramika

Provedení výrobku: nerez

Dáváte přednost klasice? Nedáte dopustit na varné konvice? Nerezové konvice jsou nabízeny jak v klasickém provedení, tak i moderních barevných variantách. Splňují svůj účel estetický a praktický zároveň. Na stole zdobí svým vzhledem a nalití čaje nebo kávy z pěkné konvice umocní vychutnání nápoje. Dodejte své kuchyni tu správnou osobitost nerezovou konvicí BANQUET FARO.

Specifikace:
* nerezová konvice
* materiál: nerez 201, plast PP
* povrchová úprava: tělo lesklé, uvnitř mat
* vhodné pro indukci

Parametry:
* Objem: 3 l
* Materiál: nerez
* Materiál držadel: plast
* Materiál poklice: nerez, plast
* Barva: nerez
* Použití: elektrika, sklokeramika, indukce
* Myčka: ne


Značka BANQUET představuje kompletní nabídku výrobků do kuchyně a jídelny. Nabídka zahrnuje širokou škálu domácích potřeb určených ke zpracování surovin, k přípravě jídel i nápojů, ke stolování, k podávání nápojů, k uchovávání surovin i hotových jídel. Dlouhodobé zkušenosti a více než 15tileté působení na trhu jsou garancí, že výrobky BANQUET jsou k dostání nejen v požadované kvalitě, ale také za lákavé ceny. Navíc jsou výrobky dodávány v atraktivních moderních obalech, které zohledňují jednotlivé produktové skupiny a z nichž je patrná příslušnost výrobků ke značce BANQUET. Výrobky BANQUET si tak zákazník vždy najde.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.830
Výška (cm): 20.50
Šířka (cm): 22.00
Hloubka (cm): 22.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.830
Výška (cm): 20.50
Šířka (cm): 22.00
Hloubka (cm): 22.00
EAN: 8591022379004

Záruční doba: 24 měsíců

Nerezová moderní konvice Faro o objemu 3 l s lesklým povrchem a kvalitními plastovými úchyty, vhodná i pro indukční vařiče.