Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6, černý Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6, černý

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6, černý

Použití: smartphone Maximální nosnost (kg): 0.25 Doba provozu (hod.): 8 Typ konstrukce: skládací Mobilní aplikace: ANO Voděodolnost: NE Bluetooth: ANO Wi-Fi: NE Podpora OS: Android; iOS Dobíjení kamery: NE Příslušenství: brašna; kabely;…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
3 988 Kč
Včetně DPH a PHE 1.5972
ks

Popis produktu

Použití: smartphone
Maximální nosnost (kg): 0.25
Doba provozu (hod.): 8
Typ konstrukce: skládací
Mobilní aplikace: ANO
Voděodolnost: NE
Bluetooth: ANO
Wi-Fi: NE
Podpora OS: Android; iOS
Dobíjení kamery: NE
Příslušenství: brašna; kabely; příručka; stativ

Provedení výrobku: černá barva

Osmo Mobile 6 je inteligentní stabilizátor smartphonu nabitý kreativními funkcemi. Je nejen kompaktní a snadno skládací, aby se vám vešel do dlaně, ale také se automaticky spustí, jakmile se rozloží, a okamžitě můžete pořídit záběry. Získejte dynamické úhly a dokonalé selfie pomocí vestavěné prodlužovací tyče. K dispozici máte celou řadu inteligentních funkcí a průvodců. Aplikace DJI Mimo usnadňuje efektivní fotografování, úpravy a sdílení, což vám umožní zachytit každý nezapomenutelný okamžik.

Kompaktní a přenosný
Noste svůj Osmo Mobile 6 na vzrušující dobrodružství. Díky kompaktnímu a skládacímu designu se snadno sbalí a s rychloupínací magnetickou svorkou na telefon můžete začít, aniž byste se museli obtěžovat se sundaváním pouzdra telefonu. Zaklapněte nebo vyjměte – jste připraveni okamžitě natáčet nebo přijímat hovory.

Rychlé spuštění
Osmo Mobile 6 se automaticky zapne, jakmile jej rozložíte. Zaklapněte spárovaný smartphone a automaticky se objeví aplikace DJI Mimo, která vám umožní začít natáčet, jakmile se objeví inspirace.

3osá stabilizace
Díky 3osé stabilizaci zachyťte plynulé, bezztrátové výtvory na cestách, které zapůsobí a ohromí. Osmo Mobile 6 integruje pokročilou stabilizační technologii DJI, která vám přináší silné, stabilní výsledky bez otřesů přímo ve vaší ruce.

Inteligentní funkce v pohotovosti
• Časosběr
• Dynamický zoom
• Ovládání gesty
• Panoráma
• Režim Story
• Vestavěná prodlužovací tyč

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.460
Výška (cm): 27.60
Šířka (cm): 11.15
Hloubka (cm): 9.90

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.625
Výška (cm): 6.00
Šířka (cm): 16.00
Hloubka (cm): 20.50
EAN: 6941565939005

Záruční doba: 24 měsíců

stabilizátor, kompaktní a snadno skládací, automatické zapínání, dokonalé selfie pomocí vestavěné prodlužovací tyče, 3osá stabilizace