Stativ Manfrotto Element MII, černý Stativ Manfrotto Element MII, černý

Stativ Manfrotto Element MII, černý

Typ: stativ s hlavou Stativ pro: CSC Materiál těla: hliník Typ hlavy: kulová Vodováha: ANO Odnímatelná destička: ANO Způsob uchycení hlavy: 1/4" Počet dílů nohou : 4 Výška ve složeném stavu (cm): 42 Minimální výška (cm): 43 Maximální výška …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
3 201 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Typ: stativ s hlavou
Stativ pro: CSC
Materiál těla: hliník
Typ hlavy: kulová
Vodováha: ANO
Odnímatelná destička: ANO
Způsob uchycení hlavy: 1/4"
Počet dílů nohou : 4
Výška ve složeném stavu (cm): 42
Minimální výška (cm): 43
Maximální výška (cm): 160
Maximální nosnost (kg): 8
Hmotnost (g): 1550
Patka stativu: gumová
Vyjmutelný střed: ANO
Typ použití: outdoor
Barva: černá

Provedení výrobku: černá barva, hliník

Manfrotto Element MII Aluminium, 4 Sec, BH



Ideální stativ pro hobby i ctižádostivé fotografy, kteří používají kompaktní, CSC a DSLR fotoaparáty. Manfrotto Element MII Aluminium je lehký na ramenou a stabilní na zemi.



Kolekce Element MII je vývojem řady Element Big. Element MII, což je známkou MADE IN ITALY a MARK 2. Nabízí vysoce kvalitní, bezchybnou konstrukci, stylový design a několik vylepšujících a cenných funkcí.



Ultra kompaktní, lehký a spolehlivý, přesně takový je špičkový stativ Element MII Aluminium. Pyšní se vynikající konstrukci a must-have funkcemi. Podpoří vaší kreativní práci na cestách. Dosahuje výšky až 160 cm, snížit lze na 42,5 cm a váží pouze 1,55 kg.



Element MII Aluminium si poradí s hmotností až 8 kg, díky čemuž je vhodný také pro objektivy s větším zoomem, kde je pro ostré fotografie robustní stativ nezbytný.



Hliníková kulová hlava umožňuje uživatelům Element MII těšit se při snímání z plynulejšího pohybu a uzamknout zařízení na místě. Je vybaven dvojitým zámkem s velkým knoflíkem pro ovládání pohybu kulové hlavy a menším sekundárním knoflíkem pro záběr 360°. Hlava je dodávána s přiloženou vysoce kvalitní techno polymerovou destičkou 200PL-PRO Light, která je jak silná, tak lehká a kompatibilní s hlavami Arca a Manfrotto RC2. Díky integrovaným gumovým vložkám se stativ pevně sevře a zvládne práci i v obtížném úhlu.



Robustní hliníkový spider poskytuje nadstandardní stabilitu a spolehlivost v terénu. Díky patentovaným voličů úhlu nohou, které umožňují rychlé přepínání, se můžete spolehnout na přesné umístění fotoaparátů.



Systém rychlého otevírání nohou a ergonomické zámky pevně uzamykají nohy na místo, což umožňuje okamžité nastavení a udržení vaší pozornosti při práci.



Součástí stativu je také háček umístěný ve spodní části středového sloupku, abyste v případě potřeby mohli přidat další váhu pro větší stabilitu.



Díky poutavým barvám a grafice je tento model ideální vyjádřením vaší jedinečnosti.



Element MII Aluminium se stane vašim parťákem na cestách, kterého si snadno zabalíte do polstrované a pohodlné přenosné tašky.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 1.500
Výška (cm): 42.00
Šířka (cm): 10.00
Hloubka (cm): 10.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.600
Výška (cm): 50.00
Šířka (cm): 12.00
Hloubka (cm): 12.00
EAN: 8024221700084

Záruční doba: 24 měsíců

stativ pro hobby i ctižádostivé fotografy, způsob uchycení hlavy 1/4", nosnost 8 kg, min. výška 43 cm, max. výška 160 cm, materiál těla hliník, vodováha