Subwoofer Sony SA-SW5 Subwoofer Sony SA-SW5

Subwoofer Sony SA-SW5

Typ určení: subwoofer Typ soustavy: aktivní Připojení: bezdrátové Bezdrátové připojení: Bluetooth Konfigurace reprosoustavy: 1.0 Příkon RMS (W): 300 Možnost připojení k soundbaru: ANO Venkovní použití: NE Barva: černá Počet ks v balení (ks): 1 …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
17 990 Kč
Včetně DPH a PHE 30.5041
ks

Popis produktu

Typ určení: subwoofer
Typ soustavy: aktivní
Připojení: bezdrátové
Bezdrátové připojení: Bluetooth
Konfigurace reprosoustavy: 1.0
Příkon RMS (W): 300
Možnost připojení k soundbaru: ANO
Venkovní použití: NE
Barva: černá
Počet ks v balení (ks): 1

Provedení výrobku: černá barva

Volitelný bezdrátový subwoofer SA-SW5 s výkonem 300 W
Zvyšte intenzitu svého systému domácího kina a soundbaru. Tento bezdrátový subwoofer zvýrazní skryté hloubky ve vašich filmech a hudbě pomocí bohatých, 300W basů linoucích se z reproduktoru o průměru 180 mm.

- 300 W bohatých basů ze 180mm měniče
- Výraznější basy bez šumu větru díky pasivnímu radiátoru
- Magnetický obvod ? se postará o hluboké a čisté basy se sníženým zkreslením
- Snadné nastavení pomocí bezdrátového připojení
- Systém domácího kina a soundbar se snoubí s naším prvotřídním designem

Dopřejte si více zábavy s mohutnými basy
Pokud si rádi užíváte svého systému domácího kina a soundbaru s hlubšími basy, bezdrátový subwoofer SA-SW5 vás vtáhne do filmu a hudby jako nikdy předtím. Díky čistým, dunivým basům a nenápadným zvukům s nízkou frekvencí bude vaše zábava ještě realističtější.

Hluboké, explozivní basy
Subwoofer zvyšuje účinek všeho, co zrovna sledujete a posloucháte, a to díky hlubokému basovému zvuku o výkonu 300 W vycházejícímu z výkonného 180mm měniče s pasivním radiátorem. Užijte si dunivé výbuchy a ty nejtvrdší beaty, které jste kdy slyšeli – zcela bez zkreslení. Jasnější vokály a vysoká věrnost zvuku zlepší váš poslechový zážitek a autenticitu soundtracků.

Všesměrový blokový design
Náš systém domácího kina, soundbar a volitelné reproduktory byly zkonstruovány v rámci obvyklého konceptu všesměrového blokového designu. Provedení reproduktorů SA-SW5 je s těmito systémy dokonale sladěno. Jejich důmyslně zaoblené okraje tvoří stěnu doširoka rozléhajícího se zvuku. Kombinace bohatého povrchového materiálu zdůrazní propojení s jakýmkoli uspořádáním obývacího pokoje.

Podívejte se na technologii uvnitř
Subwoofer SA-SW5 nakopne váš zážitek pomocí hlubokých basů, zřetelného zvuku v nízké frekvenci a také díky špičkovým zvukovým technologiím včetně magnetického obvodu ? a odděleného uchycení s výřezy po obvodu.

Magnetický obvod ? se postará o hluboké, silné basy
Patentovaná technologie od společnosti Sony – magnetický obvod ? (Sigma) – zajišťuje hluboké, silné basy maximalizací magnetické síly, která pohání cívku. Konvenčně stavěné obvody oproti tomu nechávají velkou část této magnetické síly uniknout.

Oddělené uchycení s výřezy po obvodu
Technologie odděleného uchycení s výřezy po obvodu od Sony, zlepšuje symetrii vertikální amplitudy reproduktorů, nutnost pro čistou kvalitu zvuku. Dosahuje toho pomocí soustředných řezů na okraji, což pomáhá kontrolovat tlak uvnitř i mimo okraj membrány.

Jednoduché nastavení
Jednoduše zapněte subwoofer SA-SW5 a ten se automaticky bezdrátově připojí k vašemu systému domácího kina a soundbaru. Je to rychlé a jednoduché a nemusíte se obávat nepořádku z kabelů.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 13.000
Výška (cm): 40.90
Šířka (cm): 27.70
Hloubka (cm): 42.20

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 17.000
Výška (cm): 50.30
Šířka (cm): 37.60
Hloubka (cm): 48.30
EAN: 4548736129863

Záruční doba: 24 měsíců

Bezdrátový subwoofer, 7,1" basový reproduktor, výkon 300 W, digitální zesílení, Bass-Reflex, frekvenčí odezva 28 - 200 Hz