Fritéza horkovzdušná ETA Fritta 2168 90000 Fritéza horkovzdušná ETA Fritta 2168 90000

Fritéza horkovzdušná ETA Fritta 2168 90000

Příkon fritézy (W): 1800 Maximální náplň oleje (l): 0 Typ fritování: horký vzduch Materiál nádoby: nepřilnavý povrch Displej: bez displeje Časovač/minutka: ano Světelná signalizace: ANO Regulace teploty: ANO Omyvatelné odnímatelné části: nádoba …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
DÁREK - Nůž univerzální Tescoma PRESTO 8 cm
2 299 Kč
Včetně DPH a PHE 3.3396
ks

Popis produktu

Příkon fritézy (W): 1800
Maximální náplň oleje (l): 0
Typ fritování: horký vzduch
Materiál nádoby: nepřilnavý povrch
Displej: bez displeje
Časovač/minutka: ano
Světelná signalizace: ANO
Regulace teploty: ANO
Omyvatelné odnímatelné části: nádoba
Objem fritovacího koše (l): 7.2
Značka kvality dTest: NE
Duální: NE

Provedení výrobku: černá barva

Připravte si oblíbená smažená i nesmažená jídla s ve zdravější verzi, s minimem přidaného tuku! Horkovzdušná fritéza ETA Fritta smaží jídlo pomocí horkého vzduchu, který proudí rovnoměrně uvnitř fritézy. Výsledkem jsou pak rovnoměrně usmažené řízky, hranolky, krokety i zeleninový falafel.


Až 50% úspora energie


Příprava jídla s horkovzdušnou fritézou ETA Fritta je nejen zdravější, ale také levnější. Díky XXXL nádobě lze fritézu použít jako menší horkovzdušnou troubu, ale s až o 50% nižší spotřebou elektrické energie oproti klasické troubě.

S horkovzdušnou fritézou se nemusíte omezovat jen na smažení. Hravě si poradí i s dortovými korpusy, muffiny a dalšími sladkými dobrotami.


S plynulým nastavením teploty v rozmezí 160-220 °C máte absolutní kontrolu nad celým procesem. Díky nastavitelnému časovému spínači až na 30 minut vás fritéza vždy upozorní, že je jídlo hotové. Pokud potřebujete více času, využijte funkci nepřetržitého chodu, díky kterému bude fritéza udržovat nastavenou teplotu, dokud ji nevypnete.

Spousta místa pro celou rodinu


O dostatek místa si nemusíte dělat starosti. Velký objem nádoby 7,2 l bude stačit i pro velkou rodinu. Nádobu můžete pohodlně celou vyjmout a součástí je i praktický fritovací koš, do kterého klidně můžete vložit menší pekáček či zapékací misku.

Fritéza efektivně využívá vnitřní prostor, takže i přes obří objem nádoby nezabere mnoho místa na kuchyňské lince

Díky velkému objemu nádoby lze fritézu využít jako malou horkovzdušnou troubu, která je navíc snadno přenosná na chaty nebo chalupy.

Chceme, aby vaše vaření bylo bezpečné a snadné. Proto jsme vybavili naši fritézu světelnou a zvukovou signalizací provozu, která vás informuje o stavu přístroje.


Tepelně izolované držadlo je navrženo tak, aby vám poskytlo bezpečnou obsluhu a minimalizovalo riziko popálení. Protiskluzové nožky zajistí stabilitu přístroje při manipulaci s ním, ať už pracujete na hladké nebo nerovné ploše. Nechybí zde ani tepelná pojistka a bezpečnostní pojistka proti nesprávnému sestavení.


Naše fritéza je vybavena přívodním kabelem o délce 0,6 metru, což vám poskytuje dostatek flexibility při umístění přístroje v kuchyni. S příkonem 1 800 W získáte dostatečnou sílu pro rychlé a efektivní vaření.


Prodlužka záruky


Na topné těleso fritézy vám zdarma prodloužíme záruku až na 3 roky. Stačí se zaregistrovat v našem jednoduchém formuláři ZDE.


 




Horkovzdušná fritéza

  • Zdravé smažení a pečení
  • Plynulé nastavení teploty v rozsahu 160-220 °C
  • Nastavitelný časový spínač 0-30 min. nebo nepřetržitý chod
  • Vyjímatelná nádoba 7,2 l s fritovacím košem
  • Světelná a zvuková signalizace provozu
  • Tepelně izolované držadlo pro bezpečnou obsluhu
  • Protiskluzové nožky zajišťující stabilitu
  • Plastové provedení snižující riziko popálení
  • Bezpečnostní tepelná pojistka
  • Bezpečnostní pojistka proti nesprávnému sestavení
  • Zdravotně nezávadné materiály
  • Délka přívodního kabelu 0,6 m
  • Příkon 1 800 W


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 5.060
Výška (cm): 30.00
Šířka (cm): 29.50
Hloubka (cm): 39.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 6.410
Výška (cm): 35.00
Šířka (cm): 42.50
Hloubka (cm): 36.00
EAN: 8590393343720

Záruční doba: 24 měsíců

Horkovzdušná fritéza s nastavením teploty 160-220 °C, časovým spínačem a velkou nádobou s objemem 7,2 l. Až 50% úspora oproti troubě