Žehlička na vlasy Rowenta SF1810F0 Express Style Žehlička na vlasy Rowenta SF1810F0 Express Style

Žehlička na vlasy Rowenta SF1810F0 Express Style

Žehlicí plocha: keramika-turmalín Displej: LED displej Nastavitelná teplota: elektronická regulace Ionizátor: NE Počet teplot: Max. teplota (°C): 210 Duální napětí na cesty (115 V / 230 V): ANO Délka přívodního kabelu (m): 1.8 Bezpečnostní…


Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
649 Kč
Včetně DPH a PHE 3.509
ks

Popis produktu

Žehlicí plocha: keramika-turmalín
Displej: LED displej
Nastavitelná teplota: elektronická regulace
Ionizátor: NE
Počet teplot:
Max. teplota (°C): 210
Duální napětí na cesty (115 V / 230 V): ANO
Délka přívodního kabelu (m): 1.8
Bezpečnostní vypínání: NE
Cestovní pouzdro: NE
Napařování: NE


Žehlička na vlasy Express Style je snadno použitelný stylingový nástroj, dvě nastavitelné teploty, zvláště dlouhé desky pro všechny délky vlasů.


Snadné ovládání teploty
Snadné ovládání jedním tlačítkem pro dvě nastavení teploty pro všechny vaše potřeby: Standardní nastavení na 180 °C pro vysoce účinný výkon a nastavení 210 °C BOOST pro náročná místa.


Skvělé pro dlouhé vlasy
Dopřejte svým dlouhým vlnitým vlasům pozornost, kterou si zaslouží, v chytrém formátu s deskami, které jsou o 20 % delší*. Vysoce účinná žehlička na vlasy, která je ideální na dlouhé vlasy.


Snadná úprava účesu
Jednoduché ovládání jedním tlačítkem s LED indikátorem a ergonomickým designem s příjemným matným povrchem a otočným kabelem pro snadný a skvělý styling každý den.


Rychlé zahřátí
Žehlička na vlasy je navržena pro maximálně praktické využití s rychlým, 45vteřinovým nahřátím pro žehlicí výkon, který je připraven kdykoli ho potřebujete.


Efektivita jediným tahem žehličky
Systém plovoucích žehlicích desek upraví obě desky podle síly pramene a zajistí tak efektivitu jediným tahem a optimální tlak při každém pohybu.


Zvláště hladká kluznost
Vynikající kluznost na dosah ruky díky keramickému turmalínovému povrchu. Užijte si pohodlnou a snadnou úpravu účesu pro nádherné výsledky za krátkou dobu.


Straight & Curl
Všestranná funkce Straight & Curl je navržena tak, aby splnila veškeré vaše stylingové potřeby, s řadou účesů a stylů úpravy vlasů na dosah.


Intuitivní styling
Intuitivní a snadná úprava účesu ideální pro časté používání: Systém uzamknutí pro snadné uskladnění, otočný kabel pro velkou volnost pohybu a snadné a praktické ovládání.


Opravitelný výrobek - 10 let
Určeno pro snadnou opravu, rychlé a levné dodání náhradních dílů po dobu 10 let +, 6 500 servisních středisek na celém světě.




Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.380
Výška (cm): 3.70
Šířka (cm): 3.30
Hloubka (cm): 33.10

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.485
Výška (cm): 9.50
Šířka (cm): 6.80
Hloubka (cm): 34.20
EAN: 3121040081846

Záruční doba: 24 měsíců

Dvě teploty, 180 °C a 210 °C BOOST pro náročné vlasy, keramický turmalínový povrch, zvláště dlouhé desky ideální na dlouhé vlasy, rychlé zahřátí.