HDD 3,5" Western Digital Red Pro 14TB SATA 6 Gb/s, 7200 ot/min, 512MB cache HDD 3,5" Western Digital Red Pro 14TB SATA 6 Gb/s, 7200 ot/min, 512MB cache

HDD 3,5" Western Digital Red Pro 14TB SATA 6 Gb/s, 7200 ot/min, 512MB cache

Provedení jednotky: interní Provedení disku ("): 3,5 Kapacita disku: 14 TB Otáčky pevného disku (ot./min.): 7 200 Typ úložiště: HDD Vyrovnávací paměť (MB): 512 Určení: pro NAS Rozhraní: SATA 6 Gb/s Pro potřeby velkých podniků Disky WD Red™…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
10 410 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: interní
Provedení disku ("): 3,5
Kapacita disku: 14 TB
Otáčky pevného disku (ot./min.): 7 200
Typ úložiště: HDD
Vyrovnávací paměť (MB): 512
Určení: pro NAS
Rozhraní: SATA 6 Gb/s

Pro potřeby velkých podniků
Disky WD Red™ Pro jsou navrženy pro střední nebo velké firmy a jsou k dispozici pro systémy využívající úložiště NAS s až 24 pozicemi. Disky WD Red™ Pro jsou vytvořeny tak, aby zvládaly velmi intenzivní pracovní zatížení v prostředích s nepřetržitým provozem. Proto jsou ideální k archivaci, sdílení a také přepracování pole RAID v rozšířených operačních systémech využívajících systém souborů ZFS a další. Tyto disky zvyšují hodnotu vaší firmy, protože vašim zaměstnancům umožňují rychle sdílet soubory a spolehlivě zálohovat složky v rámci vašeho řešení NAS.

Exkluzivní technologie NASware™ 3.0
Naše exkluzivní pokročilá technologie firmwaru NASware™ 3.0 nabízí bezproblémovou integraci, robustní ochranu dat a optimální výkon v systémech pracujících v náročném prostředí využívajících úložiště NAS. Pokročilá technologie NASware 3.0 integrovaná do každého pevného disku WD Red™ Pro vylepšuje výkon úložiště a nabízí vyšší kompatibilitu, integraci, možnosti upgradování a spolehlivost.

Zajišťuje optimální kompatibilitu s úložišti NAS
Disky WD Red™ Pro využívající technologii NASware™ jsou jasnou volbou, už se nemusíte rozmýšlet. Disky WD Red jsou optimalizovány pro systémy využívající úložiště NAS a náš jedinečný algoritmus zajišťuje rovnováhu mezi výkonem a spolehlivostí v prostředích úložišť NAS a polí RAID. Jednoduše řečeno – disk WD Red™ Pro je jedním z nejkompatibilnějších disků dostupných pro šasi NAS. Ale nemusíte dát jenom na naše slova. Disky WD Red™ Pro vyjadřují naše intenzivní zaměření na partnerskou technologii NAS a rozsáhlé testování kompatibility.

Vyšší ochrana proti nárazům
Disky WD Red™ Pro jsou vybaveny senzorem otřesů s několika osami, který automaticky rozpozná jemné otřesy, a dynamickou technologií Fly Height, která úpravou funkcí čtení a zápisu ochrání vaše data. Tato kombinace technologií dále chrání disky ve velkých prostředích úložišť NAS s 24 pozicemi a zvyšuje jejich spolehlivost.

Technologie 3D Active Balance Plus
Naše vylepšená technologie dvojitého zajištění rovnováhy významně zlepšuje celkový výkon a spolehlivost disku. Pevné disky, které nejsou správně vyvážené, mohou v systémech s více disky způsobovat nadměrné vibrace a hluk, snižovat životnost disku a po čase snižovat výkon.

Kontrolní mechanismy pro zotavení po chybě
Disky WD Red™ Pro jsou navrženy pro pole RAID a úložiště NAS a poskytují kontrolní mechanismy pro zotavení po chybě, které jsou součástí technologie NASware™ 3.0. Tyto mechanismy pomáhají zabraňovat selhání jednotky v aplikacích RAID.

Rozsáhlé testování disků
Prostředí úložišť NAS s až 24 pozicemi kladou na pevný disk velké nároky kvůli silnějším vibracím a vyšším teplotám. Proto je před odesláním každého disku WD Red™ Pro provedeno rozsáhlé zátěžové testování s teplotními cykly, které ověřuje zvýšenou provozní spolehlivost.

Delší záruka
Řada WD Red™ Pro nabízí pětiletou omezenou záruku, takže můžete být ještě víc v klidu.

Disky pro stolní počítače vs. WD Red™ Pro
Využijte prostředí úložišť NAS odpovídajícím způsobem a vyberte disk přímo vytvořený pro úložiště NAS nabízející řadu funkcí, které pomáhají zachovat data a udržet optimální výkon. Při výběru pevného disku pro systém NAS vezměte v úvahu následující faktory:

Kompatibilita: Na rozdíl od disků pro stolní počítače jsou tyto disky testovány přímo na kompatibilitu se systémy využívajícími úložiště NAS a optimální výkon.
Spolehlivost: Nepřetržitě běžící prostředí úložišť NAS či polí RAID se velmi zahřívají a disky pro stolní počítače zpravidla nejsou navrhovány a testovány pro stejné podmínky jako disky WD Red™ Pro.
Řízení zotavení po chybě: Pevné disky NAS WD Red™ Pro jsou speciálně navrženy s kontrolou RAID zotavení po chybě, která pomáhá redukovat selhání v rámci systému NAS.
Ochrana proti hluku a vibracím: Disky pro stolní počítače zpravidla nabízejí malou nebo žádnou ochranu před hlukem a vibracemi při umístění v systému s více pozicemi. Disky WD Red™ Pro jsou navrženy tak, aby optimálně fungovaly v prostředí systému NAS s více pozicemi.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.670
Výška (cm): 3.00
Šířka (cm): 13.00
Hloubka (cm): 20.10
EAN: 8592978243166

Záruční doba: 60 měsíců

formát: 3,5", SATA 6 Gb/s, rychlost otáček: 7200 ot/min, 512MB