Čtečka e-knih Pocket Book 970 InkPad Lite - Dark Gray Čtečka e-knih Pocket Book 970 InkPad Lite - Dark Gray

Čtečka e-knih Pocket Book 970 InkPad Lite - Dark Gray

Úhlopříčka displeje (palce): 9,7 Technologie zobrazení: E-Ink Dotykový displej: ano Barevný displej: NE Operační systém: vlastní Kapacita paměti ROM (vnitřního disku) (MB): 8192 Podporované textové formáty: ACSM; DJVU; DOC; DOCX; EPUB; FB2; FB2.ZIP…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
5 487 Kč
Včetně DPH a PHE 10.285
ks

Popis produktu

Úhlopříčka displeje (palce): 9,7
Technologie zobrazení: E-Ink
Dotykový displej: ano
Barevný displej: NE
Operační systém: vlastní
Kapacita paměti ROM (vnitřního disku) (MB): 8192
Podporované textové formáty: ACSM; DJVU; DOC; DOCX; EPUB; FB2; FB2.ZIP; HTML; CHM; MOBI; PDF; PRC; RTF; TXT
Podporované audio formáty: MP3; OGG
Podporované obrazové formáty: BMP; JPG; PNG; TIFF
Podporované paměťové karty / typ karty: microSD
Vestavěné reproduktory: NE
Jazyk: angličtina; čeština; čínština; francouzština ; italština; maďarština; němčina; nizozemština; polština; portugalština; ruština; slovenština; španělština
Podsvícení displeje: ANO
Podpora dotykového pera: NE
Wi-Fi: ANO
Bluetooth: NE
3G: NE
Výstup na sluchátka : NE
Konektor: USB-C

Větší obrazovka – výjimečné zážitky z četby elektronických knih
Čtečka PocketBook InkPad Lite je vybavena velkou obrazovkou s úhlopříčkou 9,7 palců, která je ideální pro jakýkoli obsah: od krásné literatury po odbornou literaturu a učebnice. Velká úhlopříčka umožňuje zobrazení většího množství textu na obrazovce a je praktičtější pro čtenáře se zrakovými problémy, kteří si mohou upravit velikost písma podle svých potřeb. A nezapomínejme na technologii E Ink Carta™, díky níž má obrazovka téměř stejný vzhled jako standardní tištěná kniha, a proto je zcela bezpečná pro oči.


Více možností s funkcí SMARTlight
Technologie SMARTlight na rozdíl od tradičního nasvícení uživatelům umožňuje upravit kromě jasu obrazovky i teplotu barev. Uživatelé tak mohou číst nanejvýš pohodlně v jakýchkoli světelných podmínkách a vybrat si teplé nebo studené tóny nasvícení podle své nálady a preferencí. Automatický režim změní nastavení podle denní doby. Čtenáři si také mohou vytvářet vlastní šablony s nastavením jasu a obrazovku ve správný okamžik rychle přizpůsobit svým potřebám.


Zcela nový design, postranní ovládací tlačítka a kompaktnost
PocketBook InkPad Lite má nový střízlivý a pragmatický design, který se zajisté bude líbit milovníkům klasiky. Ale hlavní inovací modelu jsou ovládací tlačítka, která se přesunula ze spodní části zařízení na pravý boční panel. Čtečka elektronických knih tak bude pro mnoho uživatelů ještě ergonomičtější a praktičtější díky možnosti otáčet stránky pomocí bočních tlačítek. A s pomocí G-senzoru, který detekuje orientaci obrazovky, je čtečka InkPad Lite vhodná jak pro praváky, tak pro leváky. Další skvělou zprávou pro uživatele je velikost čtečky InkPad Lite. Rozměry čtečky elektronických knih jsou 236,2 × 173 × 7,9 mm, a jedná se tak o jedno z nejkompaktnějších zařízení v této kategorii velikostí obrazovek.

Podpora velkého počtu formátů bez konverze
Jednou z mnoha výhod každé čtečky e-knih PocketBook je podpora velkého počtu formátů. PocketBook InkPad Lite také uživatele potěší svými výjimečnými možnostmi výběru: zařízení podporuje 19 formátů knih a 4 formáty grafiky. Znamená to, že čtečka dokáže otevřít knihy, dokumenty a obrázky ve všech nejoblíbenějších formátech a uživatelé nemusejí ztrácet čas konvertováním souborů.


Wi-Fi a nativní cloudové služby
Díky aplikaci PocketBook Cloud a PocketBook Reader mohou uživatelé synchronizovat knihy (a celé knihovny) mezi různými zařízeními. Služby Dropbox a Send-to-PocketBook společně s integrovanou Wi-Fi navíc umožňují přenos e-knih do čtečky pouhými několika kliknutími.


Dvoujádrový procesor a výkonná baterie
Čtečka PocketBook InkPad Lite je vybavena výkonným dvoujádrovým procesorem, který poskytuje vysokou rychlost načítání knih, aplikací a plynulé obracení stránek. A díky baterii s kapacitou 2200 mAh čtečka vydrží fungovat na jedno nabití až jeden měsíc.
S 9,7palcovou čtečkou PocketBook InkPad Lite je čtení elektronických knih zábavnější než kdy dřív.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.369
Výška (cm): 23.62
Šířka (cm): 17.30
Hloubka (cm): 0.97

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.758
Výška (cm): 3.10
Šířka (cm): 21.30
Hloubka (cm): 29.60
EAN: 7640152096495

Záruční doba: 24 měsíců

Čtečka e-knih 9,7"8192MB, Wi-Fi,