Hra Ubisoft PlayStation 4 Assassin's Creed Mirage Hra Ubisoft PlayStation 4 Assassin's Creed Mirage

Hra Ubisoft PlayStation 4 Assassin's Creed Mirage

Platforma: PlayStation 4 Typ hry: adventura; akční; bojová Vydavatel: UBISOFT Lokalizace: anglická Doporučený věk : 18 let Datum vydání: 05.10.2023 Distribuce: oficiální ČR Assassin's Creed Mirage je připravovaná akční adventura vyvíjená studiem…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
999 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Platforma: PlayStation 4
Typ hry: adventura; akční; bojová
Vydavatel: UBISOFT
Lokalizace: anglická
Doporučený věk : 18 let
Datum vydání: 05.10.2023
Distribuce: oficiální ČR

Assassin's Creed Mirage je připravovaná akční adventura vyvíjená studiem Ubisoft Bordeaux, kterou vydá společnost Ubisoft. Hra bude třináctým hlavním dílem série Assassin's Creed a nástupcem hry Assassin's Creed Valhalla z roku 2020.

Zažij příběh Basima, mazaného pouličního zloděje, který se pohybuje po rušných ulicích Bagdádu devátého století, hledajíc odpovědi a spravedlnost. Prostřednictvím tajemné, prastaré organizace známé jako Hidden Ones se stane smrtícím mistrem Asasínem a změní svůj osud způsobem, který si nikdy nedokázal představit.

Nejlepší Asasín
Pohybuj se městem a využij dosud největší sortiment nástrojů a pokradmu likviduj cíle více viscerálními vraždami než kdykoli předtím.

Silný příběh
Objev příběhově řízený akční dobrodružný zážitek, který sleduje přeměnu vzdorovitého mladého muže v rafinovaného mistra Asasín.

Herní obsah:
Zažij moderní pohled na ikonické funkce a hratelnost, které definovaly franšízu již 15 let. Pohybuj se městem a pokradmu likviduj cíle více viscerálními vraždami než kdy předtím. Prozkoumej neuvěřitelně husté a pulzující město, jehož obyvatelé reagují na každý tvůj pohyb.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.100
Výška (cm): 12.00
Šířka (cm): 12.00
Hloubka (cm): 0.12

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.090
Výška (cm): 2.00
Šířka (cm): 17.80
Hloubka (cm): 13.70
EAN: 3307216257653

Záruční doba: 24 měsíců

Hra PS4