Internetové rádio TechniSat STERNRADIO IR 2, bílé Internetové rádio TechniSat STERNRADIO IR 2, bílé

Internetové rádio TechniSat STERNRADIO IR 2, bílé

Přehr. média: vstup AUX Tuner: bez tuneru Výkon (W): 2 Hodiny: ANO Budík: ANO LCD displej: ANO Dálkové ovládání v balení: NE Typ rádia: přenosné Doporučená kategorie: běžný uživatel Internetové rádio: ANO Rozšířená záruka: ne Bluetooth: NE …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
1 478 Kč
Včetně DPH a PHE 4.4891
ks

Popis produktu

Přehr. média: vstup AUX
Tuner: bez tuneru
Výkon (W): 2
Hodiny: ANO
Budík: ANO
LCD displej: ANO
Dálkové ovládání v balení: NE
Typ rádia: přenosné
Doporučená kategorie: běžný uživatel
Internetové rádio: ANO
Rozšířená záruka: ne
Bluetooth: NE
Sluchátkový výstup: ANO
Napájení: vestavěný akumulátor

Provedení výrobku: bílá barva

Ať už v kuchyni, kanceláři, ložnici nebo v dětském pokoji: kompaktní STERNRADIO IR 2 přináší díky integrované Wi-Fi do vašeho domova tisíce internetových rozhlasových stanic. Po integraci do domácí počítačové sítě můžete slyšet téměř neomezenou škálu hudby, zpráv a kanálů z celého světa. Vaše oblíbené stanice můžete vyhledávat snadno a rychle podle stanic, žánrů a zemí. Vše pěkně vidíte na velkém barevném displeji. Jednoduchá navigace probíhá pomocí praktického navigačního kolečka pro rolování.

Stanice si můžete uložit do svého osobního seznamu oblíbených stanic. Kromě toho byla pro vás integrována speciální řada zvuků pro usínání a buzení. Zde si můžete z tzv. spánkového rozhlasového seznamu vybrat např. uklidňující dešťové kapky, uvolněnou klavírní hudbu nebo cvrlikání ptáků. STERNRADIO IR 2 nabízí užitečné funkce budíku: odložené buzení a časovače vypnutí.

V případě potřeby může být displej stmíván ve dvou stupních a dokonce jej lze přepnout z plnobarevného displeje do monochromatického zobrazení v černé a šedé barvě. Pokud se přístroj přepne do pohotovostního režimu, mohou se na displeji mimo času a data zobrazit také informace o počasí.

Kromě internetových rádií můžete poslouchat také hudbu z jiných přehrávačů připojených ke STERNRADIu IR 2 přes konektor AUX-IN. Jedná se například o MP3 přehrávače, či telefony s tímto konektorem. Kromě toho můžete navíc i streamovat hudbu z domácí sítě přes UPnP do integrovaného reproduktoru. Rádio též umožňuje připojení sluchátek přes konektor Jack 3,5 mm.

Rádio můžete zcela odpojit od napájení pomocí vypínače na zadní straně zařízení a díky nabíjecí baterii BL-5C poslouchat i na cestách.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI
Příjem internetových rozhlasových stanic z ČR, SK a celého světa
Možnost připojení různých přehrávačů přes konektor AUX IN
Možnost streamování audio souborů z PC pomocí UPnP
Možnost vytvoření vlastního seznamu oblíbených stanic
Mono reproduktor s výkonem 2 W (RMS)
Stmívatelný displej s možností přepnutí do tmavého režimu
České a slovenské OSD menu
Funkce budíku a časovače vypnutí
Vyměnitelná nabíjecí baterie
Oblíbená paměť pro až 250 internetových rádií
Ovládání pomocí aplikace AirMusic Control

Aplikace AirMusic Control
Toto rádio lze ovládat pomocí aplikace AirMusic Control. Tak můžete spravovat své oblíbené seznamy, ovládat zařízení na dálku nebo zvyšovat a snižovat hlasitost.
Spojení mezi aplikací a rádiem je velmi snadné: Pomocí nabídky rádia můžete zobrazit QR kód, který můžete naskenovat pomocí smartphonu nebo tabletu. Aplikace a zařízení se poté spárují.

OBSAH BALENÍ
STERNRADIO IR 2
AC/DC napáječ
akumulátor
návod k obsluze

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.338
Výška (cm): 10.80
Šířka (cm): 18.00
Hloubka (cm): 5.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.605
Výška (cm): 10.50
Šířka (cm): 15.60
Hloubka (cm): 23.30
EAN: 4019588139671

Záruční doba: 24 měsíců

Přenosné internetové rádio s WLAN a vyměnitelnou baterií, AUX IN, UPnP, odložené buzení, časovač vypnutí, ovládání pomocí aplikace AirMusic Control