Lapač hmyzu G21 Bubble Lapač hmyzu G21 Bubble

Lapač hmyzu G21 Bubble

Typ: lapač; vábnička Vhodné na: hmyz; komáry Určení: vnitřní Napájení: elektrické UV světlo: ANO Bzučící mouchy, štípající komáři a otravné můry, to je pravé peklo na zemi. Tito záškodníci dokáží pěkně zkazit večer, ale ten váš nemusí být v…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
499 Kč
Včetně DPH a PHE 0.726
ks

Popis produktu

Typ: lapač; vábnička
Vhodné na: hmyz; komáry
Určení: vnitřní
Napájení: elektrické
UV světlo: ANO

Bzučící mouchy, štípající komáři a otravné můry, to je pravé peklo na zemi. Tito záškodníci dokáží pěkně zkazit večer, ale ten váš nemusí být v ohrožení. Zachrání vás interiérový lapač hmyzu G21 Bubble.

Jak to funguje?
Elektronický lapač hmyzu využívá světlo s ultrafialovými paprsky na vlnové délce, které je zaručeně efektivní návnadou pro různé druhy létajícího hmyzu. Mouchy, komáři, můry, moli ani další druhy hmyzu, citlivého na světlo, si u vás doma neškrtnou. Hmyz, nalákaný na světlo, je zasažen elektrickým proudem z nabité kovové mřížky a okamžitě usmrcen.

Kam s ním?
Lapač umístíte prakticky kamkoliv, kde je přístup k žárovkové objímce E27. Užijte si svou chvilku klidu bez otravného bzučení a bolestivých bodanců. Lapač hmyzu můžete umístit do domácností, kanceláří, továren, rychlých občerstvení, restaurací, nemocnic a jakýchkoliv dalších interiérů.

Žádný zápach, chemické látky, spreje, nepořádek ani znečištění ovzduší. Lapač hmyzu G21 Bubble není škodlivý pro vás, ani pro vaše domácí mazlíčky.

Parametry:
* Dosah: 50 m2
* Vlnová délka: 365 nm
* Výkon: 1 x 5 W
* Připojení: závit E-27
* Životnost trubic: 8000 hodin
* Materiál: ABS (teplu odolný plast)

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.400
Výška (cm): 9.00
Šířka (cm): 9.00
Hloubka (cm): 21.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.335
Výška (cm): 10.50
Šířka (cm): 10.50
Hloubka (cm): 21.10
EAN: 8595627410995

Záruční doba: 24 měsíců

Elektronický lapač hmyzu G21 Bubble využívá světlo s ultrafialovými paprsky. Připojení lapače probíhá skrze žárovkovou objímku E27. Vyrobený z odolného plastu.