Fotoaparát Panasonic DMC-TZ80EP-K černý Fotoaparát Panasonic DMC-TZ80EP-K černý

Fotoaparát Panasonic DMC-TZ80EP-K černý

Typ fotoaparátu : kompakt Odolné provedení: nemá Menu v CZ / SK jazyku: ANO Druh snímače: MOS Rozlišení (foto) (Mpx): 12 Optický zoom (×): 30 Digitální zoom (×): 4 Min. ohnisková vzdálenost (ekv. 35mm kinofilmu) (mm): 24 Max. ohnisková vzdálenost…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
13 209 Kč
Včetně DPH a PHE 10.164
ks

Popis produktu

Typ fotoaparátu : kompakt
Odolné provedení: nemá
Menu v CZ / SK jazyku: ANO
Druh snímače: MOS
Rozlišení (foto) (Mpx): 12
Optický zoom (×): 30
Digitální zoom (×): 4
Min. ohnisková vzdálenost (ekv. 35mm kinofilmu) (mm): 24
Max. ohnisková vzdálenost (ekv. 35mm kinofilmu) (mm): 720
Optická stabilizace: ANO
Světelnost objektivu (f): 3.3–6.4
Typ hledáčku: elektronický
Velikost LCD (cm): 7.62
Rozlišení LCD (px): 1040000
Polohovatelný displej: NE
GPS: NE
Wi-Fi: ANO
Podpora paměťových karet: ANO
Podporované paměťové karty / typ karty: SD Card; SDHC (SD High-Capacity); SDXC (SD Extended-capacity)
Typ baterií: Li-Ion akumulátor
Barva: černá

Provedení výrobku: černá barva

Kapesní cestovní fotoaparát s 30x zoomem
Nový LUMIX TZ80 se snadno vejde do kapsy na cesty. I se svojí kompaktní velikostí se TZ80 vyznačuje řadou atraktivních funkcí pro cestovatele, od nepostradatelného ultra zoomu po nejnovější technologii 4K videa/fotografií společnosti Panasonic. Přináší vám všechny podrobnosti, od složitých krajin po daleké předměty a okamžitých snímků. Zachyťte všechny tyto vzpomínky z cest, než na ně zapomenete a uložte je v přesně takové formě, jaké chcete.

Vysoká kvalita obrazu i za špatných světelných podmínek
Díky vysoce citlivému snímači MOS s rozlišením 18,1 megapixelů a Venus Engine (stejný modul jako u nejnovějších systémových kamer LUMIX) můžete pořizovat ohromující snímky i ve špatně osvětlených prostředích.

Podívejte se zblízka díky objektivu LEICA DC s 30× zoomem
S modelem LUMIX TZ80 se dostanete přímo do centra dění. 24mm objektiv LEICA DC VARIO-ELMAR vybavený 30× optickým zoomem* vám umožní zachytit cokoli, co vás zaujme, opravdu zblízka.
Ekvivalent 35mm fotoaparátu: 24–720 mm.

Nezapomenutelné momenty s FOTOGRAFIEMI V ROZLIŠENÍ 4K
Díky technologii 4K uvnitř fotoaparátu LUMIX TZ80 vám FOTOGRAFIE ROZLIŠENÍ 4K umožňují zachytit dokonalý okamžik v 30 snímcích za sekundu a vybrat nejlepší fotografii po snímání. Snímejte, vyberte a uložte. Díky režimu 4K PHOTO fotoaparátu LUMIX TZ80 pořídíte skutečně nezapomenutelné momentky.

Video v kvalitě 4K. Život v živých podrobnostech
Díky ohromujícímu výkonu 4K videa vám LUMIX TZ80 umožňuje nahrávat svoji cestu v až 4násobné kvalitě rozlišení Full HD. Větší nadšení, více podrobností a dokonce i více vzpomínek, na které se můžete ohlížet. Znovu a znovu.

Kompozice světla
Funkce Kompozice světla provádí syntézu snímků výběrem a uložením světlejšího pixelu. Tato funkce umožňuje s fotoaparátem snadněji vytvářet luxusnější, dramatičtější snímky situací, například ohňostrojů nebo nočních scén.

Aktivní ořez 4K
Aktivní ořez 4K umožňuje unikátní video výrazy, které se dříve obtížně zaznamenávaly. Když si kamera zachovává pevnou polohu, pohybuje se pouze rámeček záznamu. Ten stále umožňuje plynulé panorámování a umožňuje vám přiblížit předmět, který není uprostřed obrazu.

Fotografujte okamžitě a zaostřujte později
Představte si, že byste mohli rozhodnout, co přesně chcete zaostřit, dokonce i po pořízení fotografie. Funkce Post Focus fotoaparátu LUMIX TZ80 vám dává možnost přesně tohle udělat. Jednoduše zachyťte scénu, zkontrolujte snímek a klepněte na část fotografie, kterou chcete mít zcela ostrou. Je to jednoduché, ohromující a vše uvnitř fotoaparátu LUMIX TZ80.

Sledujte to všechno
Někdy ostré slunce způsobí, že je i nejjasnější obrazovka fotoaparátu obtížně vidět. Fotoaparát LUMIX TZ80 se vyznačuje hledáčkem LVF (Live View Finder), který se automaticky zapne, když zvednete fotoaparát k oku, takže uvidíte všechny podrobnosti a zachytíte snímek, po kterém toužíte.
Ovládací kroužek také poskytuje pohodlné ovládání. Navíc vám přináší hladné ruční ovládání clony, rychlosti závěrky, zoomu a ostření a lze ho přizpůsobit k ovládání oblíbeného nastavení.

Vysokorychlostní automatické ostření s technologií DFD
Technologie Depth From Defocus (DFD) Auto Focus (AF) od společnosti Panasonic okamžitě vypočítá vzdálenost mezi předměty nacházejícími se na snímku a objektiv posune jedním rychlým a plynulým pohybem. Tento systém dosahuje vyšší rychlosti automatického ostření až 0,1 sekundy a rychlosti sekvenčního snímání s automatickým ostřením se sledováním pohybu o 5 záběrech za sekundu. Dále zvyšuje stabilitu nepřetržitého ostření při nahrávání videa.

Ostření za špatných světelných podmínek – funkce Star Light AF
Funkce Low Light Auto Focus umožňuje nastavit ostření na objekt ještě přesněji i za měsíčního svitu bez nutnosti použití pomocné lampy AF. Fotoaparát LUMIX TZ80 dále nově integruje funkci Starlight AF a umožňuje vyfotit hvězdu na noční obloze s automatickým ostřením díky přesné kalkulaci hodnoty kontrastu v menší zóně AF.

Specifikace

Metrika
Rozměry (ŠxVxH) 112,0 × 64,0 × 38,0 mm/(4,41 × 2,52 × 1,50 palců)
Hmotnost Přibližně 282 g s baterií a paměťovou kartou SD/Přibližně 240 g bez baterie a paměťové karty SD

Pixelů
Efektivní rozlišení 18.1 Megapixelů

Snímač
Snímač velikost / celkový součet pixelů /filtr 1/2.3 vysoce citlivý snímač typ MOS/ 18,9 megapixelů / Filtr primárních barev

Objektiv
Závěrka F3.3 – 6.4 / Vícestupňová irisová clona/(Fotografie: F3.3 – 8.0 (W), F6.4 – 8.0 (T), Film: F3.3 – 8.0 (W), F6.4 – 8.0 (T))
Optický zoom 30x
Ohnisková vzdálenost f = 4,3 – 129 mm/(24–720 mm v 35mm ekv. v 4:3)/(25–750 mm v 35mm ekv. v 3:2)/(26–780 mm v 35mm ekv. v 16:9)/(28–840 mm v 35mm ekv. v 1:1)/(33–990 mm v 35mm ekv. při záznamu v režimu 4K Photo)/(26–780 mm v 35mm ekv. při záznamu videa v 16:9) / O.I.S. vypnutý / funkce Level Shot je vypnutá)/(28–840 mm v 35mm ekv. při záznamu videa v 16:9) / O.I.S. zapnutý / funkce Level Shot je vypnutá)/(30–900 mm v