Venkovní svítidlo Philips Hue Calla White and Color Ambiance, bez zdroje - nerez Venkovní svítidlo Philips Hue Calla White and Color Ambiance, bez zdroje - nerez

Venkovní svítidlo Philips Hue Calla White and Color Ambiance, bez zdroje - nerez

Typ: venkovní IP ochrana: IP44 Vhodné do: venkovní prostory Varianta: zahradní Materiál: kov Barva: stříbrná Vlastnosti: chytré osvětlení; nastavení barev (RGB); nízké napětí; stmívání Světelný tok (lumenů): 640 Výkon ve wattech (W): 8 Zdroj…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
3 849 Kč
Včetně DPH a PHE 4.84
ks

Popis produktu

Typ: venkovní
IP ochrana: IP44
Vhodné do: venkovní prostory
Varianta: zahradní
Materiál: kov
Barva: stříbrná
Vlastnosti: chytré osvětlení; nastavení barev (RGB); nízké napětí; stmívání
Světelný tok (lumenů): 640
Výkon ve wattech (W): 8
Zdroj světla: LED integrované
Teplota světla: multicolor (RGB); neutrální bílá; studená bílá; teplá bílá
Teplota světla v kelvinech (K): 2 000–6 500
Typ napájení: do sítě
Index podání barev (CRI) (Ra): 80
Energetická třída 2021: G
Komunikační technologie: Bluetooth
Aplikace: Philips HUE
Tvar: sloupek
Výška (cm): 25.2
Průměr (cm): 10.2
Funkce (Typ): osvětlení
Kompatibilní s Philips Hue: ANO
Amazon Alexa: ANO
Apple HomeKit: ANO
Google Home: ANO
Vlastní systém: ANO

Provedení výrobku: nerez

Philips Hue Calla White and Color Ambiance, inox
Venkovní svítidlo Philips Hue Calla se stane ozdobou vaší zahrady nebo terasy. Odolný kovový materiál s krytím IP44 zajistí LED zářivce dlouholetý bezchybný provoz bez ohledu na změny počasí. Světlo svítí s výkonem 600 lm, ovšem kdykoliv ho dle potřeby snadno utlumíte za pomoci funkce stmívání. Po připojení přes Hue Bridge a spárování s aplikací si můžete vybrat z bohaté nabídky 16 milionů barevných odstínů, a to včetně studených a teplých odstínů bílé barvy. Svým výkonem se světlo hodí jako náhrada běžné 49 žárovky.

Klíčové vlastnosti:
Nápaditý design se hodí na zahradu i terasu
LED technologie s životností až 25 000 hodin
Nastavte si bílou barvu nebo barevné odstíny
Příkon 8 W zajistí svítivost jako běžná 49W žárovka
Snadné připojení a ovládání na dálku přes Hue Bridge

Ideální do každé zahrady
Vytvořte si okolo svého domu jedinečnou a nenahraditelnou atmosféru, která vás naplní klidem a pohodou. Pomocí venkovního osvětlení Calla si rozzáříte okolí chodníku, trávu, květiny i skalku. Světlo jde do celého prostoru a vytváří ve svém okolí dechberoucí plejádu barev v odstínech, které si sami zvolíte.

Nastavení bílé bravy
Kromě 16 milionů barevných odstínů můžete nastavit také svícení klasickou bílou barvou. Bílé světlo si podle vlastních preferencí snadno upravíte do studených, nebo naopak do teplých tónů tak, jak se vám nejvíce líbí.

Časovač
Kromě změny barev nebo úpravy intenzity svícení si v aplikaci v telefonu můžete nastavit scény nebo aktivovat časovač. Tyto vychytávky vám umožní provoz osvětlení zcela automatizovat, abyste ho každý den nemuseli ručně zapínat a vypínat.

Osvětlení pro každou příležitost
Párty, oslava narozenin, pohodová zábava s rodinou a přáteli. Příležitostí k příjemně strávenému dni se najde nespočet. Venkovní osvětlení vám pomůže díky 16 milionům barev atmosféru skvěle podtrhnout, abyste se cítili dobře až do pozdních nočních hodin.

Snadná instalace
Po rozbalení není potřeba svítidlo nijak komplikovaně nastavovat. Pomocí kabelu ho jednoduše připojte ke zdroji a máte hotovo. Pokud ho potřebujete postavit na vzdálenější místo, propojte ho za pomoci prodlužovacího kabelu.

Připojení k Hue Bridge
Svítidlo je nutné připojit k můstku Hue Bridge, aby vám správně fungovalo. Můstek ho integruje do chytré domácnosti a umožní vám získat k němu přístup na dálku prostřednictvím aplikace v telefonu nebo přes hlasové asistenty.

Kvalitní materiály
Odolný hliníkový materiál skvěle vypadá a ochrání LED zářivku uvnitř svítidla proti změnám počasí a teploty. Osvětlení je přímo určené pro instalaci do exteriéru, kde vám bude dělat radost od jara až do zimy.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 1.420
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 9.300
Výška (cm): 31.50
Šířka (cm): 35.50
Hloubka (cm): 45.00
EAN: 8719514388499

Záruční doba: 24 měsíců