Pouzdro na tablet Logitech Slim Folio Pro na Apple iPad Pro 12.9" (3. a 4. gen.) UK - šedé Pouzdro na tablet Logitech Slim Folio Pro na Apple iPad Pro 12.9" (3. a 4. gen.) UK - šedé

Pouzdro na tablet Logitech Slim Folio Pro na Apple iPad Pro 12.9" (3. a 4. gen.) UK - šedé

Úhlopříčka displeje (palce): 12.9" Možnost polohování: ANO Klávesnice: ANO Určeno pro model tabletu: Apple iPad Pro 12.9" (2018); Apple iPad Pro 12.9" (2020) Pro značku: Apple Barva: šedá Typ pouzdra: s klávesnicí Sleep and Wake: ANO Provedení…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
3 845 Kč
Včetně DPH a PHE 1.5246
ks

Popis produktu

Úhlopříčka displeje (palce): 12.9"
Možnost polohování: ANO
Klávesnice: ANO
Určeno pro model tabletu: Apple iPad Pro 12.9" (2018); Apple iPad Pro 12.9" (2020)
Pro značku: Apple
Barva: šedá
Typ pouzdra: s klávesnicí
Sleep and Wake: ANO

Provedení výrobku: šedá barva

PRACUJTE JAKO PROFESIONÁL
Vychutnejte si psaní jako na notebooku na svém iPadu Pro s pouzdrem Slim Folio Pro. Se třemi unikátními režimy používání můžete vždy nerušeně pracovat bez ohledu na místo – v kavárně, u stolu nebo jen tak na lavičce se zařízením na klíně. Toto lehké univerzální pouzdro poskytuje vašemu zařízení ochranu zepředu i zezadu, a navíc je vybaveno praktickým prostorem pro nabíjení a odkládání pera Apple Pencil (2. gen.).

TŘI REŽIMY POUŽITÍ
Pouzdro Slim Folio Pro disponuje třemi jedinečnými režimy, díky kterým budete moci libovolný úkol zvládnout efektivněji.

Režim pro psaní: usaďte klávesnici do rovné polohy a můžete začít psát.
Režim pro kreslení: sklopte obrazovku zařízení iPad Pro, abyste si mohli dělat poznámky nebo kreslit pomocí pera Apple Pencil (2. gen.).
Režim pro čtení: složte klávesnici na zadní stranu pro čtení knih a článků. V režimu pro čtení je klávesnice dočasně deaktivovaná, aby nedošlo k nechtěnému psaní.

PROFESIONÁL KDEKOLI, VE DNE I V NOCI
Rádi svůj iPad Pro používáte v noci nebo za tlumeného osvětlení? My také. Z tohoto důvodu je integrovaná klávesnice vybavena podsvícenými klávesami. Tři nastavitelné úrovně jasu zajistí, že na svou práci uvidíte, ať už jste v ložnici, v letadle nebo na jakémkoli jiném místě s tlumeným osvětlením.

INOVACE V OBLASTI PSANÍ – VÍCE NEŽ 20 LET
Dekády zkušeností společnosti Logitech jsou zárukou toho, že každý stisk klávesy je plynulý, přirozený a přesný. Vychutnejte si hodiny pohodlného psaní díky velkým klávesám s ideálním odstupem s rozvržením od kraje ke kraji – vaše ruce se tak nebudou muset mačkat v úzkém prostoru. Naše prvotřídní klávesnice jsou navrženy s nůžkovým mechanismem pod každou klávesou, který zajistí ideální odskok při každém stisku klávesy – výsledkem je rychlé a přesné psaní.

NAVRŽENO PRO APPLE PENCIL (2. GEN.)
Pouzdro Slim Folio Pro má díky své konstrukci odkryté boky, díky čemuž můžete pero Apple Pencil (2. gen.) nabíjet i s nasazeným pouzdrem. Až skončíte s kreslením, vložte pero Apple Pencil do magnetické západky, aby vám při přenášení nevypadlo.

ZAČNĚTE PSÁT BĚHEM OKAMŽIKU
Díky integrované funkci automatického zapnutí/vypnutí stačí iPad jednoduše umístit do režimu pro psaní a klávesnice se zapne. Poté stačí iPad Pro vyjmout z pouzdra a klávesnice se uspí. Tím uspoříte energii a budete moci psát déle na jedno nabití.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.707
Výška (cm): 2.25
Šířka (cm): 23.00
Hloubka (cm): 28.70

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.060
Výška (cm): 3.00
Šířka (cm): 30.00
Hloubka (cm): 26.20
EAN: 5099206090798

Záruční doba: 24 měsíců