Radiopřijímač Blaupunkt PP14BT, FM PLL/SD/USB/AUX/BT/hodiny/budík Radiopřijímač Blaupunkt PP14BT, FM PLL/SD/USB/AUX/BT/hodiny/budík

Radiopřijímač Blaupunkt PP14BT, FM PLL/SD/USB/AUX/BT/hodiny/budík

Přehr. média: USB; vstup AUX Tuner: digitální Vlnový rozsah: FM Hodiny: ANO Budík: ANO LCD displej: ANO Typ rádia: stolní Doporučená kategorie: běžný uživatel Internetové rádio: NE Rozšířená záruka: ne Bluetooth: ANO Sluchátkový výstup: NE …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
1 430 Kč
Včetně DPH a PHE 7.502
ks

Popis produktu

Přehr. média: USB; vstup AUX
Tuner: digitální
Vlnový rozsah: FM
Hodiny: ANO
Budík: ANO
LCD displej: ANO
Typ rádia: stolní
Doporučená kategorie: běžný uživatel
Internetové rádio: NE
Rozšířená záruka: ne
Bluetooth: ANO
Sluchátkový výstup: NE
Napájení: vestavěný akumulátor
Typ úložného systému: žádný

Provedení výrobku: dřevo

Blaupunkt PP14BT je přenosný přehrávač s technologií Bluetooth, který vám umožní poslouchat vaši oblíbenou hudbu všude tam, kde chcete. Během osamělých večerů vám bude dělat společnost, zpříjemníte schůzky s přáteli.

Multifunkční přehrávač
Vestavěný modul Bluetooth umožňuje spárování telefonu nebo telefonů vašich hostů s přístrojem a umožňuje tak přehrávat oblíbenou hudbu bez omezení. V zadní části jsou zásuvky, které umožňují přehrávat soubory MP3 z karet microSD až do velikosti 32 GB, stejně jako z libovolné přenosné paměti USB. Díky tomu můžete kdykoli poslouchat vybranou skladbu z hudební knihovny. Díky zásuvce AUX můžete také připojit jakýkoli zvukový zdroj, na kterém ukládáte své oblíbené skladby.

Přehrávač je vybaven tunerem FM, můžete uložit až 60 rozhlasových stanic, díky nimž už nebudete muset hledat oblíbenou rozhlasovou stanici. Rychle zvolte jednu z rozhlasových stanic a vychutnejte si svou oblíbenou hudbu, nebo si poslechněte nejnovější zprávy.
Funkce budíku

Pro ty, kteří mají problémy s buzením, byl model PP14BT vybaven hodinami s funkcí budíku (pípnutí nebo rádio) a funkcí snooze – ideální pro každého, kdo rád spí o několik minut déle.

Hudba bez drátů
Po úplném nabití kabelem micro USB (je součástí dodávky), umožní zabudovaná baterie 1800 mAh bezdrátové ovládání přístroje po dobu 6 hodin, v závislosti na hlasitosti. Díky teleskopické anténě a výkonu 2 x 3 Watt RMS bude příjem signálu uspokojivý a zvuk bude hlasitý a jasný. Dálkové ovládání zvyšuje pohodlí při používání zařízení.

Unikátní design
Přenosný rádiový přehrávač PP14BT je zařízení určené pro uživatele, kteří oceňují nejen vysokou kvalitu a funkčnost svých zařízení, ale také jejich vzhled.


TECHNICKÁ SPECIFIKACE:

Audiostreaming přes Bluetooth (profil A2DP)
Přehrávač MicroSD / USB (až 32 GB)
Přehrávání MP3
FM rádio s předvolbou 60 stanic
AUX IN (minijack 3,5mm) (kabel je součástí balení)
Hodiny s budíkem a funkcí odložení
Teleskopická anténa
Dálkové ovládání
Výstupní výkon: 2 x 3 Watt RMS
Napájení z baterie: dobíjecí baterie 3,7V (1800mAh)
Nabíjení z mini USB portu (včetně nabíječky)
Provoz baterie: 6 hodin
Rozměry: 230 (š.) X 118 (v) x 90 (h.) Mm
Hmotnost: 0,99 kg

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.990
Výška (cm): 23.00
Šířka (cm): 11.90
Hloubka (cm): 9.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.405
Výška (cm): 14.00
Šířka (cm): 17.80
Hloubka (cm): 26.50
EAN: 5901750502255

Záruční doba: 24 měsíců

Přenosný radiopřijímač 2x3W RMS, digitální FM tuner – 60 předvoleb, Bluetooth, slot na microSD karty - přehrávání MP3, hodiny, budík