HDD ext. 2,5" Western Digital 2TB pro Mac - modrý HDD ext. 2,5" Western Digital 2TB pro Mac - modrý

HDD ext. 2,5" Western Digital 2TB pro Mac - modrý

Provedení jednotky: externí Provedení disku ("): 2,5 Typ úložiště: HDD Napájení: napájení z portu Kapacita disku: 2 TB Určení: standardní Kompatibilita: MAC; PC Rozhraní: USB 3.0 Barva: modrá Nárazuvzdorný: NE Provedení výrobku: modrá barva …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
2 644 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: externí
Provedení disku ("): 2,5
Typ úložiště: HDD
Napájení: napájení z portu
Kapacita disku: 2 TB
Určení: standardní
Kompatibilita: MAC; PC
Rozhraní: USB 3.0
Barva: modrá
Nárazuvzdorný: NE

Provedení výrobku: modrá barva

Na cesty jedině s pasem
My Passport™ for Mac je prověřené přenosné úložiště, které skvěle ladí s vaším mobilním životním stylem. Úložiště My Passport for Mac je kompatibilní se zařízeními s porty USB-C™ a USB-A a je tedy přizpůsobeno pro nejnovější technologie. Nový stylový design přináší velikost, která se vejde do ruky a dostatek místa k uspořádání a sdílení fotografií, videa, hudby a dokumentů z vašeho života. My Passport for Mac pomáhá udržet vaše soubory v bezpečí chráněné heslem a skvěle si rozumí se softwarem Time Machine společnosti Apple. Váš život tak může volně plynout.

Geniálně kompatibilní.
Přenosné úložiště My Passport™ for Mac funguje ihned po vybalení se zařízeními Mac, takže vás na cestách nebude nic zdržovat. Chcete-li zálohovat svůj digitální život – fotky, video, hudbu nebo dokumenty – stačí soubory přetáhnout na disk nebo si v softwaru Time Machine společnosti Apple nastavit plán zálohování.

Jedna radost.
Disk My Passport™ for Mac je dodáván s kabely USB-C™ a USB-A, takže vám umožní zálohovat budoucí data ze současných i starších počítačů Mac.

Vše pod zámkem.
Disk My Passport™ for Mac přináší ochranu heslem a vestavěné 256bitové hardwarové šifrování AES s ochranou heslem, které pomohou udržet data z vašeho digitálního života v bezpečí. Stačí si aktivovat ochranu heslem a nastavit vlastní heslo pomocí softwaru
WD Discovery™.

Snadné ukládání.
Přenosné úložiště My Passport™ for Mac je ihned po vybalení připravené k použití – nechybí žádné důležité kabely. Díky rozhraní USB SuperSpeed můžete navíc začít všechna svá data ihned zálohovat a vyrazit rychle kupředu.

Rozumí si se sociálními sítěmi.
Software WD Discovery™, který je součástí produktu, dokáže disk připojit k oblíbeným sociálním sítím a cloudovým službám, jako jsou Facebook, Dropbox či Google Drive™. Na disk My Passport for Mac můžete plynule importovat, třídit na něm a sdílet z něj své fotografie, videa a dokumenty, a svůj život na sociálních sítích tak budete mít zazálohovaný. Software WD Discovery také může spravovat váš disk prostřednictvím nástrojů WD Drive Utilities™.

Trvalý klid na duši.
Nikdy nevíte, co vás na vaší cestě potká. Proto společnost WD® navrhuje disky tak, aby vyhovovaly náročným požadavkům na životnost a dlouhodobou spolehlivost. A navíc je kryje 3letá omezená záruka.

Technické specifikace:
• Kapacita: 2 TB
• Rozhraní: USB 3.2 Gen 1
• Kompatibilita: macOS Mojave, High Sierra nebo Sierra
• Rozměry (L X W X H): 107.2mm x 75mm x 11.15mm
• Použití v jiných operačních systémech může vyžadovat přeformátování.
• Kompatibilita se může lišit v závislosti na konfiguraci hardwaru a operačním systému uživatele.

Součástí Balení
Přenosný pevný disk
Kabel USB-C na USB Micro-B
Kabel USB-A na USB Micro-B
Software WD Discovery™
Stručný průvodce instalací

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.225
Výška (cm): 10.50
Šířka (cm): 5.20
Hloubka (cm): 15.00
EAN: 718037869902

Záruční doba: 36 měsíců