HDD ext. 2,5" Western Digital My Passport AV-TV 500GB USB 3.0 - černý HDD ext. 2,5" Western Digital My Passport AV-TV 500GB USB 3.0 - černý

HDD ext. 2,5" Western Digital My Passport AV-TV 500GB USB 3.0 - černý

Provedení jednotky: externí Provedení disku ("): 2,5 Typ úložiště: HDD Napájení: napájení z portu Kapacita disku: 500 GB Rozhraní: USB 3.0 Barva: černá Nárazuvzdorný: NE Provedení výrobku: černá barva Když ke svému televizoru s funkcí…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
2 635 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: externí
Provedení disku ("): 2,5
Typ úložiště: HDD
Napájení: napájení z portu
Kapacita disku: 500 GB
Rozhraní: USB 3.0
Barva: černá
Nárazuvzdorný: NE

Provedení výrobku: černá barva

Když ke svému televizoru s funkcí nahrávání připojíte tuto jednotku, můžete svoje oblíbené programy, filmy nebo sportovní akce nahrát, a pak se na ně podívat, až se vám bude chtít.

Dokonalé nahrávky
Zařízení My Passport AV-TV, které obsahuje disk třídy AV, umožňuje nahrávat a přehrávat všechny vaše oblíbené programy ve vynikající kvalitě, takže se jedná o skvělý doplněk k televizoru s funkcí nahrávání.

Vysoká spolehlivost
Zařízení My Passport AV-TV bylo navrženo tak, aby odpovídalo náročným požadavkům prostředí s trvalou dostupností streamování videa, a nabízí spolehlivost při nepřetržitém provozu.

Maximální kompatibilita
Úložiště My Passport AV-TV pracuje s rozhraním USB 3.0 i USB 2.0 a je speciálně určeno pro multimédia, takže je kompatibilní s většinou televizorů s funkcí nahrávání i jinými elektronickými zařízeními pro spotřebitele.

Nahrávání a přehrávání se špičkovým výkonem
Konstrukce tohoto úložiště je založena na disku třídy AV, který zajišťuje nahrávání ve špičkové kvalitě a dokonale čisté přehrávání. Ze zábavy si budete odnášet jen ty nejlepší dojmy.

Využijte maximálně možnosti svého televizoru s funkcí nahrávání
Se zařízením My Passport AV-TV připojeným k televizoru s funkcí nahrávání můžete nahrávat své oblíbené pořady a sledovat je, kdy budete chtít. Navíc můžete pomocí dálkového ovladače televizoru pozastavit a přetočit vpřed a zpět právě vysílaný pořad. Zábavu budete mít na dosah podle svých pravidel a rozvrhu.

Napájení z portu USB
Zařízení My Passport AV-TV je napájené pouze pomocí portu USB na televizoru s funkcí nahrávání, takže je ideálním úložištěm nahrávek z televizoru, navíc bez změti různých kabelů.

Současné nahrávání a přehrávání
Ultrarychlé rozhraní USB 3.0 umožňuje více streamů v rozlišení HD pro současné nahrávání a přehrávání v moderních televizorech se dvěma tunery. Nahrávejte si svůj oblíbený seriál při sledování důležitého zápasu a nikdy nezmeškejte rozhodující okamžiky.

Bezproblémová instalace
Toto malé zařízení My Passport AV-TV je ideálním doplňkem k vašemu centru zábavy. Pomocí dodané montážní sady s držákem můžete zařízení snadno upevnit k zadní straně televizoru, takže veškeré funkce pro nahrávání a přehrávání budou dokonale skryté.

Parametry
Dokonalé nahrávky
Vysoká spolehlivost
Maximální kompatibilita
Nahrávání a přehrávání se špičkovým výkonem
Využijte maximálně možnosti svého televizoru s funkcí nahrávání
Napájení z portu USB
Současné nahrávání a přehrávání
Bezproblémová instalace

Kapacita
500 GB

Konektor
Micro B

Kompatibilita
Disky My Passport AV-TV byly navrženy a testovány společností WD z hlediska jejich využití s těmito nahrávacími zařízeními USB. Mohou být kompatibilní i s dalšími zařízeními, které zde uvedeny nejsou, včetně většiny televizorů s funkcí nahrávání pomocí rozhraní USB.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.440
Výška (cm): 18.00
Šířka (cm): 17.00
Hloubka (cm): 5.00
EAN: 718037821603

Záruční doba: 24 měsíců