HDD ext. 3,5" Western Digital Black D10 Game Drive 8TB - černý HDD ext. 3,5" Western Digital Black D10 Game Drive 8TB - černý

HDD ext. 3,5" Western Digital Black D10 Game Drive 8TB - černý

Provedení jednotky: externí Provedení disku ("): 3,5 Typ úložiště: HDD Napájení: napájení z elektrické sítě Kapacita disku: 8 TB Určení: gaming; pro herní konzole Kompatibilita: PC Rozhraní: USB 3.0; USB 3.2 Barva: černá Nárazuvzdorný: NE …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
7 053 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: externí
Provedení disku ("): 3,5
Typ úložiště: HDD
Napájení: napájení z elektrické sítě
Kapacita disku: 8 TB
Určení: gaming; pro herní konzole
Kompatibilita: PC
Rozhraní: USB 3.0; USB 3.2
Barva: černá
Nárazuvzdorný: NE

Provedení výrobku: černá barva

Vysoce výkonné úložiště s aktivním chlazením
Herní disk WD_Black™ D10 Game Drive povznese vaši konzoli nebo PC na novou úroveň, která vás udrží o krok před protihráči. Rozšiřte kapacitu svého zařízení o dalších 8 TB a vybudujte si herní knihovnu až o 200 titulech – nebo znovu prožívejte ty nejlepší akční momenty svého hraní díky dostatečné kapacitě pro ukládání nahrávek. Herní disk WD_Black™ D10 Game Drive s rychlostí 7 200 ot./min. a technologií aktivního chlazení dosahuje rychlosti až 250 MB/s, která vaše hraní nakopne na vyšší výkon. Můžete hrát bez omezení a čistě podle svého.

Nehraj jen oblíbené hry – Hraj všechny
Herní disk WD_Black™ D10 Game Drive přináší 8 TB dodatečného úložného prostoru, takže už se nemusíte zaobírat řešením volného místo pro nové hry na konzoli či PC – své oblíbené staré tituly si můžete ponechat a vaše knihovna se může v klidu rozrůstat. Díky nové úložné kapacitě bude zaznamenávání a ukládání nezapomenutelných herních okamžiků ještě snadnější a vy je tak budete moci prožívat znovu a sdílet je s celým světem.

Velký, ale hbitý disk
Herní disk WD_Black™ D10 Game Drive přináší rychlost až 250 MB/s při 7 200 ot./min, takže vás zařadí do rychlého pruhu. Disk je promyšleně navržený s ohledem na hráče, disponuje technologií aktivního chlazení, která pomáhá udržet správnou provozní teplotu a snižuje riziko selhání. Zažijte optimalizované hraní.

Nabíjejte na 100%
Herní disk WD_Black™ D10 Game Drive disponuje dvěma 7,5W nabíjecími porty USB Type-A, které usnadní dobíjení herního vybavení a příslušenství. Disk je pečlivě přizpůsobený pro horizontální i vertikální umístění a vaše herní výbava bude v mžiku dobitá a připravená na výzvy.

Stavíme na našem odkazu
Disky WD_Black™ již prověřil čas a hráči po celém světě jim svěřují své herní životy (a uložené pozice). Naše mise s disky WD_Black™ je prostá: značka věnovaná ukládání a vylepšování her. Díky spolehlivosti, optimalizovanému navýšení rychlosti, rozšíření úložného prostoru a 3leté omezené záruce se můžete spolehnout, že vám disk WD_Black™ D10 Game Drive na vaší cestě za dokonalým hraním bude krýt záda.

Bezstarostná výhra
Disk WD_Black™ vybočuje z hlediska špičkových rozšíření úložišť a výkonu ze zaběhnutých kolejí. Herní disk WD_Black™ D10 Game Drive byl cíleně vytvořen pro hráče a vaší konzoli či PC propůjčí ověřené a spolehlivé navýšení výkonu a kapacitu, takže strávíte méně času řešením hardwaru a více času vyhráváním. Disk WD_Black™ vás podrží.

Technické specifikace:
• Kapacita: 8 TB
• Rozhraní: USB 3.2 Gen 1
• Konektor: Micro B
• Rychlost disku (RPM) :7200rpm
• Rozměry (L X W X H): 195mm x 125mm x 44mm

Kompatibilita
Playstation™ 4 Pro nebo PS4 s verzí systémového softwaru 4.50 nebo vyšší
Xbox One™
Windows® 8.1, 10
macOS 10.11+

Součástí Balení
WD_BLACK™ D10 Game Drive
Kabel USB Type-A na Micro-B
Síťový adaptér
Stručný průvodce instalací

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.480
Výška (cm): 9.50
Šířka (cm): 21.00
Hloubka (cm): 22.90
EAN: 718037870939

Záruční doba: 36 měsíců