HDD 3,5" Western Digital Red Plus 6TB SATA 6 Gb/s, rychlost otáček: 5400 ot/min, 256MB cache HDD 3,5" Western Digital Red Plus 6TB SATA 6 Gb/s, rychlost otáček: 5400 ot/min, 256MB cache

HDD 3,5" Western Digital Red Plus 6TB SATA 6 Gb/s, rychlost otáček: 5400 ot/min, 256MB cache

Provedení jednotky: interní Provedení disku ("): 3,5 Kapacita disku: 6 TB Otáčky pevného disku (ot./min.): 5 400 Typ úložiště: HDD Vyrovnávací paměť (MB): 256 Určení: pro NAS Rozhraní: SATA 6 Gb/s Disky WD Red® Plus zvládají zátěž v prostředí…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
4 690 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: interní
Provedení disku ("): 3,5
Kapacita disku: 6 TB
Otáčky pevného disku (ot./min.): 5 400
Typ úložiště: HDD
Vyrovnávací paměť (MB): 256
Určení: pro NAS
Rozhraní: SATA 6 Gb/s

Disky WD Red® Plus zvládají zátěž v prostředí úložišť NAS zkušených uživatelů a malých a středních firem. Disky WD Red Plus nabízejí rychlost a kapacitu potřebnou k ukládání, ochraně a sdílení narůstajícího objemu dat v systémech NAS střední velikosti optimalizovaných pro pole RAID s vyšší energetickou účinností.

Naladěny na systémy NAS díky technologii NASware™
Exkluzivní technologie NASware™ společnosti Western Digital detailně upravuje parametry disku podle zatížení systému NAS a pomáhá tak zvyšovat výkon a spolehlivost.

Navrženy pro nepřetržitý provoz
Váš systém NAS je neustále zapnutý, takže bez spolehlivého disku se neobejdete. Pevné disky WD Red Plus jsou navrženy pro systémy s nepřetržitým provozem a poskytují tak svým uživatelům spolehlivý přístup k datům.

Testovány pro zajištění spolehlivé kompatibility
Společnost Western Digital spolupracuje s celou řadou prodejců systémů NAS na rozsáhlém testování, aby zajistila kompatibilitu s většinou šasi pro úložiště NAS.

Optimalizovány pro nižší náklady na vlastnictví
Disky WD Red Plus mají nižší spotřebu (oproti předchozím modelům) a tišší chod, což snižuje provozní náklady a přispívá k nižší teplotě v šasi úložišť NAS, které se musejí potýkat s velkým množstvím tepla.

Vybaveny pro vysoký výkon
I když mají tyto disky menší spotřebu, nabízejí dostatečnou propustnost, aby zvládaly různé výkonové požadavky systémů NAS s více disky.

Vyváženy pro vyšší spolehlivost
Pevné disky, které nejsou správně vyvážené, mohou v systémech s více disky způsobovat nadměrné vibrace a hluk, což snižuje životnost disku a postupně i jeho výkon. Naše vylepšená technologie řízení vyvážení ve dvou rovinách významně zlepšuje vyvážení i celkový výkon a spolehlivost disku.

Podpora a záruka na světové úrovni
Společnost Western Digital si jako přední výrobce pevných disků za svými řešeními pro úložiště NAS plně stojí, a proto na ně poskytuje tříletou omezenou záruku a podporu na světové úrovni, abyste mohli data ukládat bez obav.

Srovnání disků pro stolní počítače a disků WD Red® Plus
Abyste zajistili optimální výkon a ochranu svých cenných dat, je důležité vybrat si disk navržený přímo pro systémy NAS s optimalizací pro pole RAID. Při výběru pevného disku pro systém NAS vezměte v úvahu následující faktory:
• Kompatibilita: Na rozdíl od stolních disků jsou pevné disky WD Red Plus přímo navrženy a testovány pro úložiště NAS. Obsahují technologii NASware™, která detailně upravuje parametry disku podle zatížení systému NAS a optimalizuje tak jeho výkon.
• Spolehlivost: Disky pro stolní počítače obvykle nejsou navrženy tak, aby zvládaly požadavky prostředí NAS s nepřetržitým provozem. Pevné disky WD Red Plus však mají dostatečný výkon do náročných podmínek víceuživatelských prostředí úložišť NAS s nepřetržitým provozem a vysokou zátěží.
• Připravenost pro pole RAID: Pevné disky WD Red mají řízené zotavení po chybě v polích RAID a pomáhají tak snižovat počet selhání v systémech NAS s více pozicemi, na rozdíl od většiny běžných stolních disků, které jsou navrženy pro běžné použití.
• Ochrana proti hluku a vibracím: Disky pro stolní počítače zpravidla nabízejí malou nebo žádnou ochranu před hlukem a vibracemi při umístění v systému s více pozicemi. Pevné disky WD Red mají snímače rotačních vibrací (RV), které odhadují a proaktivně potlačují rušení působené zvýšenými vibracemi, často se vyskytujícími v systémech NAS s více pozicemi.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.575
Výška (cm): 3.00
Šířka (cm): 15.10
Hloubka (cm): 22.00
EAN: 718037899800

Záruční doba: 36 měsíců