Paměťová karta Western Digital Purple microSDXC 512GB UHS-I U1 Paměťová karta Western Digital Purple microSDXC 512GB UHS-I U1

Paměťová karta Western Digital Purple microSDXC 512GB UHS-I U1

Kapacita karty : 512 GB Typ karty: microSDXC Vysokorychlostní přenos: UHS-I U1 Rychlost čtení (MB/s): 100 Rychlost zápisu (MB/s): 60 Určeno pro: video 4K; video 8K; video Full HD Data vám už nikdy nezmizí z dohledu Paměťová karta microSD WD…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
3 085 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Kapacita karty : 512 GB
Typ karty: microSDXC
Vysokorychlostní přenos: UHS-I U1
Rychlost čtení (MB/s): 100
Rychlost zápisu (MB/s): 60
Určeno pro: video 4K; video 8K; video Full HD

Data vám už nikdy nezmizí z dohledu

Paměťová karta microSD WD Purple SC QD101 společnosti Western Digital je navržena specificky pro mainstreamový trh s bezpečnostními kamerami. Tato paměťová karta využívá pokročilou technologii 3D NAND o 96 vrstvách a představuje nákladově efektivní kombinaci extrémní odolnosti, vysokého výkonu. Navíc podporuje funkce sledování stavu karty a tím umožňuje využívat preventivní správu úložiště. Na neustále se rozrůstajícím trhu s bezpečnostními kamerami a s rozšiřujícím se využíváním videa v rozlišení 4K tato karta nabízí tu správnou kombinaci dlouhé životnosti a kapacity pro využití při nepřetržitém záznamu. Na kartu WD Purple společnosti Western Digital se můžete spolehnout – představuje ideální microSD úložiště pro bezpečnostní kamery a periferní zařízení.

Tohle je WD Purple
Navrženo pro dohledové systémy. Tuto kartu zaštiťuje přední světová značka a vy proto můžete mít jistotu, že byla navržena s ohledem na odolnost, výkon a funkce, které jsou pro dohledové kamery s nepřetržitým záznamem a periferní zařízení nezbytné.

Dodejte svým kamerám větší sebevědomí
Extrémní odolnost. Karty microSD WD Purple SC byly navrženy pro nepřetržitý záznam i v případě, že vaše kamery ztratí připojení k systému NVR. Na svůj zabezpečovací videosystém se tak můžete vždy spolehnout.

Chytrá správa úložiště
Sledování stavu karty Díky funkci sledování stavu karty (v kompatibilních kamerách) budete upozorněni, když bude třeba kartu microSD WD Purple zkontrolovat, a můžete tak provádět preventivní údržbu.

Odolné úložiště pod střechou i venku
Odolá vlhkosti i teplotám od -25 °C do 85 °C Můžete mít jistotu, že vaše karta byla navržena pro nepřetržitý provoz i v nepříznivém počasí a celé řadě povětrnostních podmínek.

Dlouhé hodiny či dny. Nepřetržité zaznamenávání
Paměťové karty microSD WD Purple jsou vytvořeny za použití pokročilé technologie 3D NAND o 96 vrstvách, a zajišťují tak vysoký výkon, spolehlivost a výdrž. Společnost Wester Digital nabízí široké spektrum kapacit pro nejrůznější nasazené kamery, rozlišení a záznamy – využijete je pro pohybem aktivované i nepřetržité nahrávání.

Ideální pro
Ideální pro běžné dohledové kamery s podporou místního úložiště (slot microSD) pro samostatné nahrávání nebo místní zálohu v případě výpadku sítě.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.020
Výška (cm): 2.00
Šířka (cm): 8.20
Hloubka (cm): 12.60
EAN: 718037874968

Záruční doba: 36 měsíců