Test na drogy iScreen® 6 jednorázový Test na drogy  iScreen® 6 jednorázový

Test na drogy iScreen® 6 jednorázový

Určení: drogy Typ čidla: Čas přípravy k měření (s): Rozsah měření (‰): Odchylka měření (%): Počet náustků v balení: Napájení (počet a typ baterie):  Test na drogy  iScreen® 6 jednorázovýJednorázový test na drogy ze slin - iScreen® 6 …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
240 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Určení: drogy
Typ čidla:
Čas přípravy k měření (s):
Rozsah měření (‰):
Odchylka měření (%):
Počet náustků v balení:
Napájení (počet a typ baterie):

 Test na drogy  iScreen® 6 jednorázový

Jednorázový test na drogy ze slin - iScreen® 6

Detekuje tyto drogy:
+ COC - Kokain (Crack, Coke) - od hranice 20 ng/ml
+ THC - Cannabinoidy (Marihuana, Hašiš, Pot) - od hranice 12 ng/ml
+ MET - Methamphetamin (Pervitin, Speed) - od hranice 50 ng/ml
+ OPI - Opiáty (Heroin, Morfium, Codein) - od hranice 40 ng/ml
+ AMP - Amfetamin - od hranice 50 ng/ml
+ MDMA - Extáze - od hranice 50 ng/ml

Jednorázový test na drogy ze slin:

  • Rychlý, přesný a cenově dostupný
  • Výsledky testu už za 10 minut!
  • Provádí rychlé výsledky AMP, THC, MDMA, COC, OPI a MET
  • Snadný pro provedení kdekoliv a kdykoliv
  • Sběrný proces je bezpečný a čistý

Amfetamin (AMP)

  • Amfetamin je sympatomimetický amin s terapeutickými indikacemi. Narkotikum je často aplikováno nosní inhalací nebo perorálním požitím. V závislosti na způsobu aplikace může být amfetamin detekován v ústní tekutině již po 5-10 minutách po požití.1 Amfetamin může být detekován v ústní tekutině po dobu až 72 hodin po požití.1

Metamfetamin (MET)

  • Metamfetamin je silný stimulant chemicky příbuzný amfetaminu, ale s většími stimulačními vlastnostmi CNS. Narkotikum je často aplikováno nosní inhalací, kouřením nebo perorálním požitím. V závislosti na způsobu podání může být metamfetamin detekován v ústní tekutině již po 5-10 minutách po požití1. Metamfetamin lze detekovat v ústní tekutině po dobu až 72 hodin po požití1.

Kokain (COC)

  • Kokain je silný stimulant centrálního nervového systému (CNS) a lokální anestetikum derivované z rostliny koky (erytroxylum koka). Narkotikum je často aplikováno nosní inhalací, intravenózní injekcí a kouřením ve volné bázi. V závislosti na způsobu aplikace mohou být kokain a metabolity benzoylegonin a metylester ekgoninu detekovány v ústní tekutině již po 5-10 minutách po požití1. Kokain a benzoylegon lze detekovat v ústní tekutině po dobu až 24 hodin po požití1.

Opiáty (OPI/MOP)

  • Opiáty z třídy narkotik se týkají jakéhokoli narkotika, které je derivováno ze setého máku, včetně přirozeně se vyskytujících sloučenin, jako například morfinu a kodeinu, či polosyntetických drog, jako například heroinu. Opiáty potlačují bolest tím, že potlačují funkci centrálního nervového systému. Tato narkotika vykazují návykové vlastnosti, pokud se používají po delší dobu; příznaky v případě vysazení mohou zahrnovat pocení, třes, nevolnost a podrážděnost. Opiáty mohou být podávány orálně nebo injekčně, včetně intravenózní, intramuskulární a subkutánní aplikace; nelegální uživatelé mohou také používat intravenózní nebo nazální inhalaci. V případě limitní hladiny imunoanalýzy 40 ng/ml může být kodein detekován v orální tekutině během 1 hodiny po podání jediné perorální dávky a může zůstat detekovatelný po dobu 7-21 hodin po aplikaci1. Metabolit heroinu 6-monoacetylmorfin (6-MAM) se vyskytuje častěji u vylučovaných nemetabolizovaných látek a je také hlavním metabolickým produktem kodeinu a heroinu2.

Marihuana (THC)

  • 11-nor-D9-tetrahydrokanabinol-9-karboxylová kyselina (D9-THC-COOH), metabolit THC (D9-tetrahydrokanabinol), je detekovatelná v ústní tekutině krátce po požití. Předpokládá se, že detekce narkotika je primárně způsobena přímou expozicí narkotika ústní dutině (orální aplikace a kouření) a následnou sekvestrací narkotika v ústní dutině3. Historické studie prokázaly detekci THC v orální tekutině až 14 hodin po užití narkotika3.

Metyl-enedioxy-metamfetamin (MDMA)

  • Metyl-enedioxy-metamfetamin (extáze) je tzv. „drogou na zakázku“, která byla poprvé syntetizována v roce 1914 německou farmaceutickou společností pro léčbu obezity. Ti, kteří užívají tuto drogu, často uvádějí nežádoucí účinky, jako například zvýšené svalové napětí a pocení. MDMA není jednoznačným stimulantem, ačkoli má, spolu s amfetaminovými léky, schopnost zvyšovat krevní tlak a srdeční frekvenci. MDMA vyvolává u některých uživatelů určité percepční změny ve formě zvýšené citlivosti na světlo, obtížnosti zaostřování a rozmazaného vidění. Předpokládá se, že mechanismus účinku spočívá v uvolňování serotoninu neurotransmiteru. MDMA může také uvolňovat dopamin, ačkoli obecný názor je ten, že se jedná o sekundární účinek této drogy (Nichols a Oberlender, 1990). Nejvíce pervasivní účinek MDMA, vyskytující se prakticky u všech lidí, kteří si vzali rozumnou dávku drogy, spočíval v sevření čelistí1.
    Fencyklidin (PCP)

  • Fencyklidin, halucinogen běžně označovaný jako Angel Dust (andělský prach), může být detekován v ústní tekutině po výměně narkotika mezi oběhovým systémem a ústní dutinou. V párovém vzorku séra a orálního vzorku tekutin u 100 pacientů na Oddělení pohotovosti bylo zjištěno, že PCP bylo detekováno v ústní tekutině 79 pacientů s hladinou až 2 ng/ml až 600 ng/ml4.

Metadon (MTD)

  • Metadon je narkotické analgetikum předepsané pro léčbu středně těžké až těžké bolesti a pro léčbu závislosti na opiátech (heroin, Vicodin, Percocet, morfin).
  • Metadon je dlouhodobě působící lék proti bolesti, jehož účinky trvají dvanáct až čtyřicet osm hodin. V ideálním případě metadon osvobozuje klienta od tlaku vedoucího k získávání nelegálního heroinu, od nebezpečí spojeného s aplikací injekcemi a od emocionálního strachu, který je výsledkem působení opiátů. Pokud je metadon užíván dlouhodobě a ve velkých dávkách, může vést k velmi dlouhé