Espresso Melitta Barista TS Smart Stříbrné Espresso Melitta Barista TS Smart Stříbrné

Espresso Melitta Barista TS Smart Stříbrné

Provedení espressa: automat Typ: volně stojící Tlak čerpadla (bar): 15 Použití kapslí: kapsle nelze použít Displej: ANO Mléčné nápoje 1 stiskem: ANO Nastavení síly kávy: ANO Nastavení množství vody: ano Nastavitelná teplota kávy: ANO Použití…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
31 999 Kč
Včetně DPH a PHE 3.509
ks

Popis produktu

Provedení espressa: automat
Typ: volně stojící
Tlak čerpadla (bar): 15
Použití kapslí: kapsle nelze použít
Displej: ANO
Mléčné nápoje 1 stiskem: ANO
Nastavení síly kávy: ANO
Nastavení množství vody: ano
Nastavitelná teplota kávy: ANO
Použití mleté kávy: NE
Použití zrnkové kávy: ANO
Tryska na horkou vodu: ANO
Čištění a odvápnění: ano
Tryska na páru: ANO
Zásobník na mléko: ANO
Mlýnek na kávu: ANO
Nádoba kávomlýnku hermeticky uzavřená: ANO
Počet stupňů nastavení mletí: 5
Příprava dvou šálků najednou: ANO
Spařovací jednotka: vyjímatelná
Typ kávomlýnku: ocelový
Objem zásobníku na vodu (l): 1.8
Objem zásobníku na zrn. kávu (g): 270
Příkon espressa (W): 1450
Maximální velikost šálku (mm): 140
Použití podu: NE
Barva: stříbrná
Smart funkce: NE
Značka kvality dTest: NE
Retro: NE

Provedení výrobku: stříbrná barva

Je převratnou novinkou v sortimentu plně automatických kávovarů. Například umí připravit 21 různých kávových specialit.
Se správnými kávovými zrny a podle původní receptury anebo jako váš vlastní výtvor. Ale to zdaleka není všechno.
Jaké by to bylo, pokud byste na otázku „Umí váš mobil připravit kávu?“ mohli odpovědět uvolněným „No jasně!“ Teď můžete! Pomocí aplikace Melitta® Connect můžete zcela jednoduše ovládat přípravu kávy a řadu dalších funkcí pomocí svého chytrého telefonu.

Melitta® Connect App
S Melitta® Connect App můžete pomocí Bluetooth na chytrém telefonu ovládat hned několik funkcí na vašem plně automatickém kávovaru. Spravovat tak můžete nastavení spotřebiče i váš profil Moje káva. Praktické návody vám pomohou s čištěním a údržbou spotřebiče. Prémiovou funkcí této aplikace je možnost vytvořit si vlastní kávové speciality. Pořadí v jakém budou ingredience nalévány do šálku, množství kávy, našlehání mléka, horké vody a další kávové nastavení si zvolíte sami.

Jeden dotyk
BARISTA TS SMART® vás zaujme díky své lehké ovladatelnosti. Předvolby kávových variací espresso, café creme, cappuccino a laté macchiato mohou být vybrány jediným dotykem. Dále můžete zvolit teplé mléko, našlehané mléko, horkou vodu a to také velmi jednoduše a pohodlně jen jediným dotykem.

Automatická volba zrna
Inovativní automatická volba zrna sama vybere ta správná kávová zrna pro vaši oblíbenou kávu. Pokud si budete přát, můžete změnit automatickou volbu zrna sami stisknutím ovládacího panelu, nebo změnit nastavení pomocí menu. Aktivní sledování zrna pomáhá předejít mletí mlýnku naprázdno a upozorní vás včas na doplnění nových kávových zrn.

Paměť Moje Káva
Nechcete zadávat nastavení vaší oblíbené kávy při každé přípravě kávy? S volbou Paměť Moje Káva si vaše oblíbené kávové speciality naprogramujete přesně podle sebe. Melitta® BARISTA TS SMART® uloží individuální nastavení až pro 8 osob.

Systém Nejlepší aroma Pl
Káva má vynikající aroma díky následujícím vlastnostem kávovaru: S volbou Bean to Cup je namleto pouze potřebné množství čerstvé kávy a poté je namletá káva ihned použita. Automatické vyprázdnění mlýnku* – mlýnek začíná pokaždé mlít prázdný, čímž se zajistí, že každý šálek kávy je připraven z čerstvě namletých zrn a není znehodnocený zbytky dříve namleté kávy. Pečeť Aromasafe® umístěná na nádobě pro kávová zrna zajistí, že rozdílné chutě a aroma vašich kávových zrn jsou ještě lépe chráněny. Ztmavení nádoby pro kávová zrna pomáhá uchovat chuť kávových zrn. *Poznámka: Navzdory automatickému dávkování a mletí až do úplného vyprázdnění zásobníku může dojít k lehkému smíchání různých typů kávových zrn.

Intenzivní aroma
Volba Intenzivní aroma je alternativou ke standardní přípravě kávy. Výsledkem je výjimečně intenzivní chuť kávy za použití identického množství kávy a vody. Tato volba může být použita pro všechny kávové speciality.

21 kávových specialit
Díky produktovým tlačítkům můžete zvolit až 4 klasické nápoje (espresso, café creme, cappuccino a latte macchiato) pouhým stiskem jednoho tlačítka. Funkce uložených receptů vám umožňuje vytvořit 17 dalších kávových specialit jako je flat white, ristretto, americano, espresso doppio a další.

Italský proces přípravy
Italský proces přípravy kávy vám nabízí autentickou chuť kávy tím, že zajistí přidávání ingrediencí ve správném pořadí podle originálního italského receptu. Takže při přípravě latte macchiato je espresso přidáno až po mléce a šlehaném mléce a pro cappuccino je to přesně naopak.

Volba dvou šálků
Pomocí volby dvou šálků můžete připravit různé kávové variace s mlékem a bez mléka pro dvě osoby najednou.

Mlýnek tichý jako vánek
Chcete si v klidu užít přípravu vaší kávy? To není problém s mlýnkem tichým jako vánek, který není jen tichý, ale také výjimečně rychlý.

TFT barevný displej
Vysoké rozlišení TFT barevného displeje usnadňuje používání kávovaru. Instrukce vás jednoduše provedou krok za krokem celým menu.

Touch / Slide
Vylepšený Touch / Slide vám dovolí jednoduše a pohodlně nastavit a používat váš kávovar jemnými dotyky ovládacího panelu.

Výpusť Vše v jednom
Oddělené trysky pro kávu, mléko a horkou vodu znamenají, že je jednoduché připravit váš oblíbený nápoj bez nutnosti přemisťovat šálek. Výpusť má také vestavěné LED osvětlení a jeho výška je nastavitelná až na 140mm, tudíž je zde prostor i pro umístění sklenic na latte macchiato.

Vyjímatelná spařovací jednotka
Spařovací jednotka je praktická, jednoduše vyjímatelná a snadno se čistí. Díky ní lze vyčistit i vnitřek kávovaru.

Zásuvný systém na mléko
Zásuvný systém na mléko s externí a pro použití v myčce nádobí bezpečnou nádobou na mléko, která se vejde do každé chladničky.

Jednoduché čištění párou
Rychlé a hygienické čištění částí, jež přišly